|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:32 pm
Ita Lockheart dzienki dzienki , ale teraz moje rysunki mojego avka nie są aktualne wiec musze narysować nowy ja tam mam takie samego avka od poczatku mojej Gaiowej kariery (czyli juz prawie rok) ........ nie zmieniam niczego bo mi sie taki podoba ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:33 pm
Falcone Ita Lockheart dzienki dzienki , ale teraz moje rysunki mojego avka nie są aktualne wiec musze narysować nowy ja tam mam takie samego avka od poczatku mojej Gaiowej kariery (czyli juz prawie rok) ........ nie zmieniam niczego bo mi sie taki podoba ^^ a ja zostawie teraz jak jeest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:33 pm
Libido69 PointZer0 Zieeeeeeeeew... witam wszystkich na niedługo , bo primo muszę jechać po prezent dla siostry a po secundo - doszlifować do końca pracę maturalna na ustny... No, no.. czesc Punkciku wink heart Ano hej Libido , widzę żes sie już zadomowiła na dobre xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:35 pm
PointZer0 Libido69 PointZer0 Zieeeeeeeeew... witam wszystkich na niedługo , bo primo muszę jechać po prezent dla siostry a po secundo - doszlifować do końca pracę maturalna na ustny... No, no.. czesc Punkciku wink heart Ano hej Libido , widzę żes sie już zadomowiła na dobre xd A czy to zle? *przytula delikatnie* wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:37 pm
Libido69 A czy to zle? *przytula delikatnie* wink heart A broń ChAoSie xd Zawse dobrze że jest nowa , aktywna krew xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:38 pm
PointZer0 Libido69 A czy to zle? *przytula delikatnie* wink heart A broń ChAoSie xd Zawse dobrze że jest nowa , aktywna krew xd No wlasnie... *przesuwa palcem po jego twarzy* aa.. Ty Punkciku... skad jestes? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:40 pm
Libido69 PointZer0 Libido69 A czy to zle? *przytula delikatnie* wink heart A broń ChAoSie xd Zawse dobrze że jest nowa , aktywna krew xd No wlasnie... *przesuwa palcem po jego twarzy* aa.. Ty Punkciku... skad jestes? 3nodding heart Z Wawy xd Ale palca w oko to mi nie wkładaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:41 pm
PointZer0 Z Wawy xd Ale palca w oko to mi nie wkładaj spoko masz opaske na oku nic sie nie stanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:43 pm
*siada przy stole i zaczyna ryysować*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:44 pm
Falcone PointZer0 Z Wawy xd Ale palca w oko to mi nie wkładaj spoko masz opaske na oku nic sie nie stanie xd Hmm... w sumie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:44 pm
Ita Lockheart *siada przy stole i zaczyna ryysować* ja tez zawsze zaczynam rysowac ale zadko koncze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:45 pm
Falcone PointZer0 Z Wawy xd Ale palca w oko to mi nie wkładaj spoko masz opaske na oku nic sie nie stanie xd xd No wlasnie... Hmmm... przeszlabym sie z kims na spacerek, albo ewentualnie pojechalabym do K-wic na dobra herbatke... no, ale wszyscy sa juz dzis zajeci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|