|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:42 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy @lena: przepraszam ale zadalas pytanie: Quote: ej, nie wie ktos jak wstawic na serwer mp3?? wiec zakladam ze konto na takowym juz posiadasz...... chyba ze sie nie zrozumielismy....... no dobra, pomylka: zna ktos adres jakiegos serwera mp3?? z legalnymi mp3 ma sie rozumiec? powiem ci szcczerze ze adresy zrodel warezów sie raczej nie podaje...... z legalnych (i darmowych) to bardzo lubie www.smart-music.com a ja polecam mp3.wp.pl !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:48 pm
lurkoff... sleepmode = initialize gaiamode=off database connecting=dreamland regeneration_7%........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:52 pm
Jelooooł! Właśnie wygoniłam od siebie Smoka i Venom...ło...dzisiaj był fajny dzień xd heart Mimo wszystko surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:53 pm
Rynn the Vampire Jelooooł! Właśnie wygoniłam od siebie Smoka i Venom...ło...dzisiaj był fajny dzień xd heart Mimo wszystko surprised O, witam... Ciesze sie ze juz w dobrym humorze 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:54 pm
racqel lurkoff... sleepmode = initialize gaiamode=off database connecting=dreamland regeneration_7%........ set mode lapa: 10 "machu"; 20 go to 10; after ti;me% do: break;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:56 pm
Libido69 Rynn the Vampire Jelooooł! Właśnie wygoniłam od siebie Smoka i Venom...ło...dzisiaj był fajny dzień xd heart Mimo wszystko surprised O, witam... Ciesze sie ze juz w dobrym humorze 3nodding heart taaaak...Smok, Venom + trochę piwa + rodzice nie w domu + nightmare before christmas = yeah
Mrrr surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:57 pm
Rynn the Vampire Libido69 Rynn the Vampire Jelooooł! Właśnie wygoniłam od siebie Smoka i Venom...ło...dzisiaj był fajny dzień xd heart Mimo wszystko surprised O, witam... Ciesze sie ze juz w dobrym humorze 3nodding heart taaaak...Smok, Venom + trochę piwa + rodzice nie w domu + nightmare before christmas = yeah
Mrrr surprised Tim Burton! heart 4laugh KIDNAP THE SANDY CLAWSSSS twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:59 pm
Dobra, ja sie ide zabawiac z Novelin na gg ;P Tak w ogole to heyka Rynn 3nodding i w sumie milego wieczorku xd jya!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:01 pm
Ibris Dobra, ja sie ide zabawiac z Novelin na gg ;P Tak w ogole to heyka Rynn 3nodding i w sumie milego wieczorku xd jya! Dobranoc Ibris wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|