|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:54 am
Wampirku tam jest jeden krwiopijca mały.*Wskazuje łapką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:54 am
Rynn the Vampire Nyo i się musze tłumaczyć...Bakara biggrin masz fuksa, że mi przyniosłeś monster muchne :> inaczej byś oberwał... blaugh crying I juz nigdy nie bedzie tak cudownie jak dzisiaj... Buuuu... I nie dotkne twojej mieciutkiej pup... a zreszta... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:55 am
Baliaur dark wampirek Lethiel Christoff_Gangrell dark wampirek Sei chan *Idzie do kuchni i wraca z pudełkiem wykałaczek*Prosze. Dzięki. Buahaha.... twisted *Z szaleństwem w oczach biegnie na dwór* *podrzuca w rękach puszke muchozolu* Tralalalilalilala......... *wybiega za nimi* oj nie !!! .... moze i są wstretne i krwiopijcze ale nie zasloogooją na nadziewanie !!!! Ja też jestem ktrwiopijcza. ELIMINUJĘ KONKURENCJĘ!!!! twisted xd *biegnie za nimi i wrzeszczy* tesh kce nabijac komary!! To łap wykałaczki!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:55 am
Sei chan Wampirku tam jest jeden krwiopijca mały.*Wskazuje łapką* Muahaha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:57 am
*wraca odstawia muchozol* cwaniaki mają maski.... scream *wyjmuje bazooke z kieszeni, wychodz* tera pogadamy.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Sei chan Wampirku tam jest jeden krwiopijca mały.*Wskazuje łapką* Muahaha twisted A myślałam, że wampiry robią się straszne jak poczują krew eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz no pewnie ze tak dziekuje Zawsze do usług *^^* heart dzisiaj swiece czy porzadki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Baliaur Ja też jestem ktrwiopijcza. ELIMINUJĘ KONKURENCJĘ!!!! twisted xd *biegnie za nimi i wrzeszczy* tesh kce nabijac komary!! To łap wykałaczki!! *lapie wykalaczki w biegu omalo sie nie wywracajac* aaaaaaaaaa natchodze komarzyska twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:58 am
Christoff_Gangrell *wraca odstawia muchozol* cwaniaki mają maski.... scream *wyjmuje bazooke z kieszeni, wychodz* tera pogadamy....... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witajcie czyzby jakas orgia krwi ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e mam problema.. kupiem fryzure w salonie, wchodze do inventory zeby ja zalozyc a tu jej nie ma stare wie ktos co zrobic question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:59 am
Pisarz Delein Pisarz no pewnie ze tak dziekuje Zawsze do usług *^^* heart dzisiaj swiece czy porzadki? Najpierw zróbmy porządki, a potem romanztyzm XD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell *wraca odstawia muchozol* cwaniaki mają maski.... scream *wyjmuje bazooke z kieszeni, wychodz* tera pogadamy....... Za szafą Chris, za szafą!! xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
warzywo the dark elf witajcie czyzby jakas orgia krwi ?? acio komaroff nie mozna nabijac???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|