|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:44 pm
Kiart ... blaugh Now Playing: Pink Floyd - Another Brick I n The Wall (Full Version) 11:34 *podspiewuje 'hey teachers leave the kids alone'* heart Lib, na sigu to mi sie wydajesz do Tarji podobna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:45 pm
Now playing: Puffy Ami Yumi - Teen Titans buhahahahaha *polewejszyn part łan* xd xd xd xd xd blaugh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:46 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:46 pm
Ibris Kiart ... blaugh Now Playing: Pink Floyd - Another Brick I n The Wall (Full Version) 11:34 *podspiewuje 'hey teachers leave the kids alone'* heart Lib, na sigu to mi sie wydajesz do Tarji podobna xd Tarja? Z Nightwisha? Hmmm..  Moze to tylko takie ujecie? eek Zreszta, nie wiem co mam powiedziec... Dzieki 3nodding wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:47 pm
Libido69 No widzisz Ja-Yosei ? Nie jestem taka najgorsza 3nodding heart a ty jestes bardziej Gotką co question ...... GOtki sa wporzadku tylko nie przepoadam za intesywnym makijazem ...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii no oczywiscie ^^ ....przeciez vanili ..........dobra, nie bede kolejnej sprzeczki rozpoczynac sweatdrop >... ninja ... Pewnie Wszyscy ... razz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii ....przeciez vanili ..........dobra, nie bede kolejnej sprzeczki rozpoczynac sweatdrop > JA CI POWIEM! JA CI POWIEM ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:49 pm
Taaak, z Nightwisha XDDD Swoja droga, baaaardzo uwielbiany zespol xd Chcialabym jechac na Mystic Festival...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ciiiiiiiiiiii ninja bo jeszcze uslyszy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Libido69 No widzisz Ja-Yosei ? Nie jestem taka najgorsza 3nodding heart a ty jestes bardziej Gotką co question ...... GOtki sa wporzadku tylko nie przepoadam za intesywnym makijazem ...... sweatdrop Tak, slucham raczej muzyki romantycznej i gotyckiej, chociaz porzadne szarpanie drutow tez jest dobre.. np Dimmu, czy Cradle Of Filth wink Ale musi byc z klimatem... a co do makijazu - stosuje tak, zeby wygladalo ladnie, ale nie porazajaco - zloty srodek 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:50 pm
ehhh... dobra ja sie zmywam dobranoc wszystkim blaugh do jutra blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:50 pm
dobra ja juz ide sweatdrop ............. bo : jestem zmeczony , chce mi sie spac , mam kaca , pokłucilem sie z kolegami i tysiac innncyh powodow You all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:51 pm
Libido69 Falcone Libido69 No widzisz Ja-Yosei ? Nie jestem taka najgorsza 3nodding heart a ty jestes bardziej Gotką co question ...... GOtki sa wporzadku tylko nie przepoadam za intesywnym makijazem ...... sweatdrop Tak, slucham raczej muzyki romantycznej i gotyckiej, chociaz porzadne szarpanie drutow tez jest dobre.. np Dimmu, czy Cradle Of Filth wink Ale musi byc z klimatem... a co do makijazu - stosuje tak, zeby wygladalo ladnie, ale nie porazajaco - zloty srodek 3nodding heart Cradle of Filth rulez .............. dobra teraz juz serio ide xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|