|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:29 pm
wciskaja mi kity xd xd sweatdrop LENKA; niech se beda.. ja i tak mam racja mwahahaha domokun twisted Now Playing: Guano Apes - Living in a lie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Libido69 Tak, Kotku... nie podoba sie? 3nodding whee heart ...raju ...nie chciałbym Cię spotkać na ulicy... eek Dziekuje whee Ty tez niczego sobie... Wiesz.. ja lubie jak facet ma cos brutalnego na twarzy.. ale z Toba to juz troche przesada xd wink heart Oj, Kotku, co Ty sie tak, za tego SOAD'a najezyles? *przytula* No, zgoda? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune YumiTao masz moze ochote poglądac waliki kobiet w kislu ? xd ja?... ZAWSZE xd bedzee solówa...marta kontra lena xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:30 pm
Now Playing : Green Day - Closing Time [mrrrau heart ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Libido69 Tak, Kotku... nie podoba sie? 3nodding whee heart ...raju ...nie chciałbym Cię spotkać na ulicy... eek ja tez nie bo bnym sie zapatrzał i wpadł pod samochod ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:31 pm
Falcone Ntsumi_Aya Ty chyba mnie nie rozumiesz wink to znaczy coś więcej, niż 'klaps w pupcie' a dokładniej powiem tak : noż, krew, bol, i tak dalej xd czyli ostra zabawa .............. tak jak lubie heart wink tak xd heart jeszcze fajnie by sie tasakiem bawilo xd albo jak to kiedyś wspomniales 'lyżką' xd *wyciąga tępą łyżke* ktos sie pobawi? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ja- Yosei Libido69 Tak, Kotku... nie podoba sie? 3nodding whee heart ...raju ...nie chciałbym Cię spotkać na ulicy... eek ja tez nie bo bnym sie zapatrzał i wpadł pod samochod ............ Oj, malutki 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen wciskaja mi kity xd xd sweatdrop LENKA; niech se beda.. ja i tak mam racja mwahahaha domokun twisted Now Playing: Guano Apes - Living in a lie Living in a Lie jest wyjebiste 3nodding .......... szczegolnie refren ....... i bardzo tekst mi sie podoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:32 pm
YumiTao Illune YumiTao masz moze ochote poglądac waliki kobiet w kislu ? xd ja?... ZAWSZE xd bedzee solówa...marta kontra lena xd xd i bedzie ciekawie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:33 pm
YumiTao Illune YumiTao masz moze ochote poglądac waliki kobiet w kislu ? xd ja?... ZAWSZE xd bedzee solówa...marta kontra lena xd xd no to przeciez Lenka biedactwo nie ma szans.... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen wciskaja mi kity xd xd sweatdrop LENKA; niech se beda.. ja i tak mam racja mwahahaha domokun twisted Now Playing: Guano Apes - Living in a lie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya Ty chyba mnie nie rozumiesz wink to znaczy coś więcej, niż 'klaps w pupcie' a dokładniej powiem tak : noż, krew, bol, i tak dalej xd czyli ostra zabawa .............. tak jak lubie heart wink tak xd heart jeszcze fajnie by sie tasakiem bawilo xd albo jak to kiedyś wspomniales 'lyżką' xd *wyciąga tępą łyżke* ktos sie pobawi? xd jakby był Toolek to bys sie nad nim poznecała wink papa YumiTao
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|