|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:01 pm
M-Teen ~~lena-undesaid~~ polecam vanilla ninja- cornenr of my mind... heart nie słucham tych lalek barbi nawet nie polecaj 3nodding xp i tak je kocham razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:01 pm
Ibris Muzyka to chyba kwestia gustu... Ale rozroznienie miedzy kiczem a czyms dobrym tez jest ^^ tak btw. A Ty czego sluchasz, Ibris? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:02 pm
Libido69 M-Teen ~~lena-undesaid~~ polecam vanilla ninja- cornenr of my mind... heart nie słucham tych lalek barbi nawet nie polecaj 3nodding xp eek O nie.. WSZYSTKO tylko nie te pozerskie sliczniusie eek domokun xp daj spokoj.... ciuchy jakby z Orsaya czy z jakiejs innej strasznie drogiej i nic nie wartej firmy odziezy dla płci pięknej w dodatku one ROKA GRAJA *mruga duszac sie ze smiechu do Libi* xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:02 pm
Libido69 M-Teen ~~lena-undesaid~~ polecam vanilla ninja- cornenr of my mind... heart nie słucham tych lalek barbi nawet nie polecaj 3nodding xp eek O nie.. WSZYSTKO tylko nie te pozerskie sliczniusie eek domokun xp stare tylko mi ich teraz nie porownooj do spears, bo cie chyba zadźgam.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:03 pm
Libido69 Ibris Muzyka to chyba kwestia gustu... Ale rozroznienie miedzy kiczem a czyms dobrym tez jest ^^ tak btw. A Ty czego sluchasz, Ibris? 3nodding heart ... SOAD'a, powiedz, że SOAD'a...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ntsumi_Aya YumiTao
ja soada niestety nie znam xp moze mi przslesz...{albo ktos inny} zebym mogła sie obeznac i ewentualnie ocenic xp xd soada trzeba posluchać trochę dlużej , żeby tak naprawdę przypadł do gustu xd kij z tym... xp posłucham z 2 razy i ocenie..jesli cos jest dobre to juz od pierwszej nuty czuc to cos biggrin {przynajmije ja tak mam blaugh } Nastu ja od samego usłyszenia Areials pokochałam SOADa xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:05 pm
~~lena-undesaid~~ Libido69 M-Teen ~~lena-undesaid~~ polecam vanilla ninja- cornenr of my mind... heart nie słucham tych lalek barbi nawet nie polecaj 3nodding xp eek O nie.. WSZYSTKO tylko nie te pozerskie sliczniusie eek domokun xp stare tylko mi ich teraz nie porownooj do spears, bo cie chyba zadźgam......... exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:06 pm
Ja- Yosei Libido69 Ibris Muzyka to chyba kwestia gustu... Ale rozroznienie miedzy kiczem a czyms dobrym tez jest ^^ tak btw. A Ty czego sluchasz, Ibris? 3nodding heart ... SOAD'a, powiedz, że SOAD'a... xd Co do Vanilia Ninja - do Spears nie porownuje, bo nie ma jak.. ale to conajmniej tak kiczowate jak kiedys Spice Girls xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:07 pm
Ja- Yosei Libido69 Ibris Muzyka to chyba kwestia gustu... Ale rozroznienie miedzy kiczem a czyms dobrym tez jest ^^ tak btw. A Ty czego sluchasz, Ibris? 3nodding heart ... SOAD'a, powiedz, że SOAD'a... XDD *szepcze do Yosei'a* co bede z tego miec? wink Roznych roznosci ^^ generalnie jestem fanka starego dobrego rocka i dinozaurow. Np. Pink Floyd xd a z nowszych... Opeth heart i jeszcze wiele innych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|