|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:56 pm
Ja- Yosei YumiTao Ja- Yosei Libido69 oj... eek Ja osobiscie nie przepadam za SOAD'em... bo to taki dziki i troche pozerski zespolik... sweatdrop ...ja przepraszam... ...o nic innego bym się tak nie czepiał ...ale - Spalcie tą kobiete bo nie wytrzymam... stressed Yosei nie denerwuj sie złosc pieknosci szkodzi xd ...ja się nie denerwuje tylko bronie honoru ...obrażajcie cokolwiek ...Linkina, Metallice nie wiem - Grechute, papieża, cokolwiek ...Ale SOADka zostawcie mi w spokoju
ja soada niestety nie znam xp moze mi przslesz...{albo ktos inny} zebym mogła sie obeznac i ewentualnie ocenic xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:57 pm
Ja- Yosei ...ja chętnie ...ale wg mnie ostrzeżenie wystarczy ...nie będe ich tak na wstępie palił wież... zawsze się można jeszcze posłużyć kataną... *zaczyna polerować swoja* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...ja się nie denerwuje tylko bronie honoru ...obrażajcie cokolwiek ...Linkina, Metallice nie wiem - Grechute, papieża, cokolwiek ...Ale SOADka zostawcie mi w spokoju wkońcu trzeba czegos bronic *pac poducha Yoseia z wyszytym napisem 'SOAD rulez' xd * ...chwała SOADowi! ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Now playing: POD - Rock the party
hmmm... jakby tu zarobic gooolda... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao
ja soada niestety nie znam xp moze mi przslesz...{albo ktos inny} zebym mogła sie obeznac i ewentualnie ocenic xp xd soada trzeba posluchać trochę dlużej , żeby tak naprawdę przypadł do gustu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
polecam vanilla ninja- cornenr of my mind... In a corner of my mind I can feel the time rewind A little girl who stands there cryin`` Her little hopes are dyin`` In a corner of my mind Are the tears I left behind Just mem`ries of a stolen heaven Gone away forever Lots of dreams that once were mine I can always find In a corner of my mind heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:59 pm
ide kompu kompu , a jak bedzie mi sie chcialo to jeszcze was nawiedze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:00 pm
~~lena-undesaid~~ polecam vanilla ninja- cornenr of my mind... heart nie słucham tych lalek barbi nawet nie polecaj 3nodding xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...ja chętnie ...ale wg mnie ostrzeżenie wystarczy ...nie będe ich tak na wstępie palił wież... zawsze się można jeszcze posłużyć kataną... *zaczyna polerować swoja* xd ... ...dobrze, że mi przypomniałaś ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ~~lena-undesaid~~ polecam vanilla ninja- cornenr of my mind... heart nie słucham tych lalek barbi nawet nie polecaj 3nodding xp eek O nie.. WSZYSTKO tylko nie te pozerskie sliczniusie eek domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muzyka to chyba kwestia gustu... Ale rozroznienie miedzy kiczem a czyms dobrym tez jest ^^ tak btw.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:01 pm
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...ja się nie denerwuje tylko bronie honoru ...obrażajcie cokolwiek ...Linkina, Metallice nie wiem - Grechute, papieża, cokolwiek ...Ale SOADka zostawcie mi w spokoju wkońcu trzeba czegos bronic *pac poducha Yoseia z wyszytym napisem 'SOAD rulez' xd * ...chwała SOADowi! ... domokun xd xd ale fajna ... tę sobie zatrzymam (diaboliczny usmiech >;] ) *rzut w Yosei'a poducha z napisem SOAD 4 ever xd * pa Akiko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 1:01 pm
Ntsumi_Aya YumiTao
ja soada niestety nie znam xp moze mi przslesz...{albo ktos inny} zebym mogła sie obeznac i ewentualnie ocenic xp xd soada trzeba posluchać trochę dlużej , żeby tak naprawdę przypadł do gustu xd kij z tym... xp posłucham z 2 razy i ocenie..jesli cos jest dobre to juz od pierwszej nuty czuc to cos biggrin {przynajmije ja tak mam blaugh }
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|