|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya witaj xd whee *podspiewuje sobie dalej xd * I, cry, when angels deserve to die, Die ...SOAD RULES! ...Everybody is going to the party have a real good time!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Ntsumi_Aya witaj xd whee *podspiewuje sobie dalej xd * I, cry, when angels deserve to die, Die heart heart heart Now playing: Sytem of a down: War xd heh.... ale zaraz se przełacze na ejndżelsy deserw tu daaaaaj xDDDDD blaugh sweatdrop xd taa będziemy tego słuchać razem..... YOSEEEEII nie przyłaćżysz sie? xd *włącza wierze i wkłada płytke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:45 pm
The Boy with Nails in His Eyes
The Boy with Nails in His Eyes put up his aluminum tree. It looked pretty strange because he couldn't really see.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:45 pm
Now Playing: System of a Down - Chop Suey heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:46 pm
Ja- Yosei Ntsumi_Aya witaj xd whee *podspiewuje sobie dalej xd * I, cry, when angels deserve to die, Die ...SOAD RULES! ...Everybody is going to the party have a real good time! xd ye domokun SOAD domokun domokun RULEZ domokun FATHEER !! FATHER!! xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:46 pm
oj... eek Ja osobiscie nie przepadam za SOAD'em... bo to taki dziki i troche pozerski zespolik... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:47 pm
Kurdę , nie wyrabiam z rozbudową i doszliwowywaniem wypowiedzi z polaka i z Gaią sweatdrop Musicie ( ? ) mi wybaczyć , dobranoc wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj .... 0_o my się chyba jeszcze nie znamy *podaje lapke* Aya jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:48 pm
Dobranoc Zero ^^ *w tle Ayreon* od tego sie nie da uwolnic X_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kurdę , nie wyrabiam z rozbudową i doszliwowywaniem wypowiedzi z polaka i z Gaią sweatdrop Musicie ( ? ) mi wybaczyć , dobranoc wszystkim xd milyych snow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kurdę , nie wyrabiam z rozbudową i doszliwowywaniem wypowiedzi z polaka i z Gaią sweatdrop Musicie ( ? ) mi wybaczyć , dobranoc wszystkim xd Heh xd Dobranoc Punkciku 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kurdę , nie wyrabiam z rozbudową i doszliwowywaniem wypowiedzi z polaka i z Gaią sweatdrop Musicie ( ? ) mi wybaczyć , dobranoc wszystkim xd narazie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|