|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:15 pm
Ibris *pojawia sie znikad i po prostu jest XD* oye ludu xd Aki 3nodding biggrin O, czesc Ibris *podaje kieliszek i napelnia go martini* Napijesz sie z nami? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:15 pm
Akiko Tamashii madchild Akiko Tamashii madchild A potem ktoś narysuje o tym ładną mangę i zarobi bardzo dużo kasy biggrin a tym kims bede ja! xd Biorę 50% zysku za pomysł xd jeszcze czego! blaugh to jest zdzierstwo! blaugh To się będzie nazywać ze jestem Twoim menadżerem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:16 pm
opcy *wbija sie na gildie rzucajac nieuzasadnione przeklestwo* i dupa! Tak wlasnie xd ale w sumie... dlaczego akurat dupa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:16 pm
oye.. *popija Cuba libre* mmmm cola i rum połączone nutką cytrynki... maravilloso whee heart
siem IB, siema opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:17 pm
Ibris *pojawia sie znikad i po prostu jest XD* oye ludu xd Aki 3nodding biggrin Ibris! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zieeew , ja na niedługo , witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Ibris *pojawia sie znikad i po prostu jest XD* oye ludu xd Aki 3nodding biggrin O, czesc Ibris *podaje kieliszek i napelnia go martini* Napijesz sie z nami? 3nodding heart Mrau ;> Oczywiscie heart Jak sklepik?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:18 pm
PointZer0 Zieeew , ja na niedługo , witam wszystkich witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:18 pm
PointZer0 Zieeew , ja na niedługo , witam wszystkich heej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:19 pm
PointZer0 Zieeew , ja na niedługo , witam wszystkich heyah! *reklama plusa (chodzi o ta rozczochrana dziewczyne z heyah* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:20 pm
*siada na foteliku. kolo niej pojawia sie butelka smirnoffa.* mniam blaugh chce ktos?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:20 pm
Ibris Libido69 Ibris *pojawia sie znikad i po prostu jest XD* oye ludu xd Aki 3nodding biggrin O, czesc Ibris *podaje kieliszek i napelnia go martini* Napijesz sie z nami? 3nodding heart Mrau ;> Oczywiscie heart Jak sklepik?:> Hmmm... wysoko sie cenisz... ale.. prawidlowo 3nodding heart No, no.. to kolejka juz zdazy 5 razy sie zminic, zanim nazbieram te 10k xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:21 pm
*lezac na swoim fotelu popija drink* mmm... robimy imprezke biggrin biggrin biggrin ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:21 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:23 pm
M-Teen *lezac na swoim fotelu popija drink* mmm... robimy imprezke biggrin biggrin biggrin ? blaugh ja sie na to pisze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|