|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:03 pm
~~lena-undesaid~~ Neilameane ~~lena-undesaid~~ Neilameane ~~lena-undesaid~~ ee... mi sie nie podobało xd Ale sklepy na oxfordzie git xd aaa... przez Oxford to tylko niestety przejezdzalam... ale parlament i big ben też są ładne... Ale nic nie przebije hyde park. To chce ktos w koncy te zdiecia czy nie? To pokazuj *zaczecajaco kiwa reka*ok... moze potem dodam na galerie wink łan tu fri for fajw siks sewen ejt najn nie dzialaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:04 pm
Akiko Tamashii Neilameane Potem mozemy tez emitowac na internecie relacje z miejsc wydarzen ^^ *slinotok* whee 4laugh A potem ktoś narysuje o tym ładną mangę i zarobi bardzo dużo kasy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:07 pm
madchild Akiko Tamashii Neilameane Potem mozemy tez emitowac na internecie relacje z miejsc wydarzen ^^ *slinotok* whee 4laugh A potem ktoś narysuje o tym ładną mangę i zarobi bardzo dużo kasy biggrin a tym kims bede ja! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:08 pm
*Wyjmuje z szafki malibu*
Ja chyba nawet wolę malibu niż martini smile *nalewa sobie* Mmm.. włoskie ^___^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:09 pm
no no, Racqel... *zazdrosci po trochu* Akiko... Martini to JEST wino stare xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:10 pm
Libido69 no no, Racqel... *zazdrosci po trochu* Akiko... Martini to JEST wino stare xd heart ale ja chce NIE Martini xp ....... amoze lepiej herbatke? bo juz mi odbija ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:11 pm
A mam wino biggrin ale tylko Leśny Dzban biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:11 pm
Akiko Tamashii madchild Akiko Tamashii Neilameane Potem mozemy tez emitowac na internecie relacje z miejsc wydarzen ^^ *slinotok* whee 4laugh A potem ktoś narysuje o tym ładną mangę i zarobi bardzo dużo kasy biggrin a tym kims bede ja! xd Biorę 50% zysku za pomysł xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:13 pm
madchild Akiko Tamashii madchild Akiko Tamashii Neilameane Potem mozemy tez emitowac na internecie relacje z miejsc wydarzen ^^ *slinotok* whee 4laugh A potem ktoś narysuje o tym ładną mangę i zarobi bardzo dużo kasy biggrin a tym kims bede ja! xd Biorę 50% zysku za pomysł xd jeszcze czego! blaugh to jest zdzierstwo! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:14 pm
*pojawia sie znikad i po prostu jest XD* oye ludu xd
Aki 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:14 pm
*wbija sie na gildie rzucajac nieuzasadnione przeklestwo* i dupa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|