|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:52 am
Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Wybacz... Alez jestem samolubna... ^^ jak mozesz, samolubie xd *robi skruszona minke* psieplasiam....oki, wybaczam . no to....bierzemy komerke, aparacik, dyktafon, podsluchy by tza tez zalozyc, .........*rozmarzyla sie* whee ..............y-a-o-i whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 *slyszy ostatnie wypowiedziane slowo i podstawia szklanke* 3nodding heart Czesc wam, chlopaki wink *bierze szklaneczke * czego sie pani napije ? biggrin hej miHo , Siemka Emka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin hejka biggrin znowu zmiana imidżu ? ;] neee... te włoski mam już dość długo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:54 am
Akiko Tamashii Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Wybacz... Alez jestem samolubna... ^^ jak mozesz, samolubie xd *robi skruszona minke* psieplasiam....oki, wybaczam . no to....bierzemy komerke, aparacik, dyktafon, podsluchy by tza tez zalozyc, .........*rozmarzyla sie* whee ..............y-a-o-i whee Potem mozemy tez emitowac na internecie relacje z miejsc wydarzen ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan M-Teen *powroaca po przerwie* *rozsiada się bardzo wygodnie na swoim fotelu, przy tym słysząc zgryt iki iki iki iki pik pik zgrzzzyik * yhmm.. adroidowa choroba zgrytowa xp Meow.... witaj ^^' ee... nyu? blaugh sweatdrop heloł eredin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam nowoprzybylych ^^ ale sie zaludnilo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane ~~lena-undesaid~~ ee... mi sie nie podobało xd Ale sklepy na oxfordzie git xd aaa... przez Oxford to tylko niestety przejezdzalam... ale parlament i big ben też są ładne... Ale nic nie przebije hyde park. To chce ktos w koncy te zdiecia czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:55 am
Jaswinder Eredin hejka biggrin znowu zmiana imidżu ? ;] neee... te włoski mam już dość długo... hmm w takim razie bardzo dlugo sie mijalismy ... pardon , ale ladnie Ci tak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wreszcie sie gwarno zrobilo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Libido69 *slyszy ostatnie wypowiedziane slowo i podstawia szklanke* 3nodding heart Czesc wam, chlopaki wink *bierze szklaneczke * czego sie pani napije ? biggrin hej miHo , Siemka Emka biggrin Ja poprosze odrobine Martini 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:56 am
~~lena-undesaid~~ Neilameane ~~lena-undesaid~~ ee... mi sie nie podobało xd Ale sklepy na oxfordzie git xd aaa... przez Oxford to tylko niestety przejezdzalam... ale parlament i big ben też są ładne... Ale nic nie przebije hyde park. To chce ktos w koncy te zdiecia czy nie? To pokazuj *zaczecajaco kiwa reka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Wybacz... Alez jestem samolubna... ^^ jak mozesz, samolubie xd *robi skruszona minke* psieplasiam....oki, wybaczam . no to....bierzemy komerke, aparacik, dyktafon, podsluchy by tza tez zalozyc, .........*rozmarzyla sie* whee ..............y-a-o-i whee Potem mozemy tez emitowac na internecie relacje z miejsc wydarzen ^^*slinotok* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Eredin Libido69 *slyszy ostatnie wypowiedziane slowo i podstawia szklanke* 3nodding heart Czesc wam, chlopaki wink *bierze szklaneczke * czego sie pani napije ? biggrin hej miHo , Siemka Emka biggrin Ja poprosze odrobine Martini 3nodding heart Z lodem ? wstrzasniete czy mieszane ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Sei chan M-Teen *powroaca po przerwie* *rozsiada się bardzo wygodnie na swoim fotelu, przy tym słysząc zgryt iki iki iki iki pik pik zgrzzzyik * yhmm.. adroidowa choroba zgrytowa xp Meow.... witaj ^^' ee... nyu? blaugh sweatdrop heloł eredin biggrin Nyu=^_^= hihihi robocik ^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|