|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:44 am
roman_zbawicieL czesc o czym gadacie? 3nodding witaj 3nodding *podbiega do niego i wyciąga lapke* nie znam cie.. jestem lethi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*ziewa* znoff nikt ze mna nie gada gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *biegnie do kuchni* *po chwili dochodzą stamtąd dziwne odgłosy i można zobaczyć lekko czerwoną mgłę unoszącą się spod drzwi kuchennych* *wraca z gorącym kubkiem pełnym brunatnego płynu* *podchodzi z nim do Pisarza* *siwuple* merci boku moncher ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Wybiega za wampirkiem*Tylko sama sobie tych wykałaczek nie wbij!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:46 am
Baliaur *ziewa* znoff nikt ze mna nie gada gonk to ty się pierwsza odezwij^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Kagenoyami Rynn the Vampire hmm..tak robię, ale nie wtedy, kiedy się podwala do innych panienek...i to ostatnio ciągle stare Kochanie, nie jesteś potworkiem :* jesteś moim przystojniaczkiem i w ogóle. Tobie też gadu padło? Taaa... GG is dead... A ja sie nie podwalam do nikogo... po prostu jestem mily... KAGE! KURNA! EDIT NA TAMTYM TOPICU! nie rynn's plushies tylko farrie! gonk a że jesteś miły to wiem ^^ AAAAAAAAA gonk juz, juz heart *biegnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein *biegnie do kuchni* *po chwili dochodzą stamtąd dziwne odgłosy i można zobaczyć lekko czerwoną mgłę unoszącą się spod drzwi kuchennych* *wraca z gorącym kubkiem pełnym brunatnego płynu* *podchodzi z nim do Pisarza* *siwuple* merci boku moncher ^^ heart *patrzy na reakcję*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Sei chan *Idzie do kuchni i wraca z pudełkiem wykałaczek*Prosze. Dzięki. Buahaha.... twisted *Z szaleństwem w oczach biegnie na dwór* *podrzuca w rękach puszke muchozolu* Tralalalilalilala.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Wybiega za wampirkiem*Tylko sama sobie tych wykałaczek nie wbij!!! spoko. Bedę ostrażna twisted To za wszystkie wcześniejsze lata!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Rynn the Vampire Kagenoyami Rynn the Vampire hmm..tak robię, ale nie wtedy, kiedy się podwala do innych panienek...i to ostatnio ciągle stare Kochanie, nie jesteś potworkiem :* jesteś moim przystojniaczkiem i w ogóle. Tobie też gadu padło? Taaa... GG is dead... A ja sie nie podwalam do nikogo... po prostu jestem mily... KAGE! KURNA! EDIT NA TAMTYM TOPICU! nie rynn's plushies tylko farrie! gonk a że jesteś miły to wiem ^^ AAAAAAAAA gonk juz, juz heart *biegnie* zasuwaj! xd jak to ktoś zobaczy to się będę musiała tłumaczyć, i to gęsto xd więc run, run jak wiatr xp heart gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka Yosei, i co ściągnołęs sobie całego Weissa??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:48 am
dark wampirek Baliaur *ziewa* znoff nikt ze mna nie gada gonk to ty się pierwsza odezwij^^ ehh ja sie staram nie wtracac... zawsze mi sie za to w IRL obrywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:48 am