|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:42 am
Geralt Eredin ja bym bardzo chcial chodzic do takiej szkoly biggrin vczulbym sie jak w raju biggrin tiaaaaaa biggrin hej ;] my sie chyba jeszcze nie znamy , eredin jestem *podaje lape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Neilameane No cnota faktycznie bylaby z lekksza zagrozona, ale jakie za to by byly widoki^^ nyu whee ...........ale co za duzo to nie zdrowo, a pozatym po co lapac kroliczka jesli tak fajnie sie go goni wink ano co racja to racja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Sei chan Neilameane xd xd xd xd To bylo by jak spelnienie marzen!!! xd xd Szkoda tylko, ze nierealne, bo ostatnia meska szkola zostala skoeduacowiona (slowotwortwo sie klania ^^) jakies 20 lat temu. Czyli kiedy mnie jeszcze na swiecie nie bylo. Ale tylkow Polsce gdzie indziej takie szkoly jeszcze istnieja ^ ^ No to jade swiat zwiedzac ^^Problem w tym ze dziewczyn do nich nie przyjmują xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:43 am
Neilameane Sei chan Neilameane xd xd xd xd To bylo by jak spelnienie marzen!!! xd xd Szkoda tylko, ze nierealne, bo ostatnia meska szkola zostala skoeduacowiona (slowotwortwo sie klania ^^) jakies 20 lat temu. Czyli kiedy mnie jeszcze na swiecie nie bylo. Ale tylkow Polsce gdzie indziej takie szkoly jeszcze istnieja ^ ^ No to jade swiat zwiedzac ^^Powodzenia Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:43 am
madchild Neilameane Sei chan Neilameane xd xd xd xd To bylo by jak spelnienie marzen!!! xd xd Szkoda tylko, ze nierealne, bo ostatnia meska szkola zostala skoeduacowiona (slowotwortwo sie klania ^^) jakies 20 lat temu. Czyli kiedy mnie jeszcze na swiecie nie bylo. Ale tylkow Polsce gdzie indziej takie szkoly jeszcze istnieja ^ ^ No to jade swiat zwiedzac ^^Problem w tym ze dziewczyn do nich nie przyjmują xd a Miriam do czego sie zalicza ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:44 am
Neilameane Sei chan Neilameane xd xd xd xd To bylo by jak spelnienie marzen!!! xd xd Szkoda tylko, ze nierealne, bo ostatnia meska szkola zostala skoeduacowiona (slowotwortwo sie klania ^^) jakies 20 lat temu. Czyli kiedy mnie jeszcze na swiecie nie bylo. Ale tylkow Polsce gdzie indziej takie szkoly jeszcze istnieja ^ ^ No to jade swiat zwiedzac ^^ej no, sama? wink to wez mnie chociaz jako bagaz! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:44 am
madchild Neilameane Sei chan Neilameane xd xd xd xd To bylo by jak spelnienie marzen!!! xd xd Szkoda tylko, ze nierealne, bo ostatnia meska szkola zostala skoeduacowiona (slowotwortwo sie klania ^^) jakies 20 lat temu. Czyli kiedy mnie jeszcze na swiecie nie bylo. Ale tylkow Polsce gdzie indziej takie szkoly jeszcze istnieja ^ ^ No to jade swiat zwiedzac ^^Problem w tym ze dziewczyn do nich nie przyjmują xd A tam... Wdrapie sie na jakies drzewo z lornetka w rece, albo jeszcze lepiej kamera ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:45 am
madchild ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ siemka, wlasnie dale url na zdiecia z londynu, cvhce ktos blaugh ? mam rozumiec, ze nikt nie chce? stare jakie zdjęcia? smile no przeciez mowie: moje zdiecia z londynu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Geralt Eredin ja bym bardzo chcial chodzic do takiej szkoly biggrin vczulbym sie jak w raju biggrin tiaaaaaa biggrin hej ;] my sie chyba jeszcze nie znamy , eredin jestem *podaje lape* Siemano jestem geralt biggrin (sciska dlon eredina(nie za mocno smile ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Neilameane Sei chan Neilameane xd xd xd xd To bylo by jak spelnienie marzen!!! xd xd Szkoda tylko, ze nierealne, bo ostatnia meska szkola zostala skoeduacowiona (slowotwortwo sie klania ^^) jakies 20 lat temu. Czyli kiedy mnie jeszcze na swiecie nie bylo. Ale tylkow Polsce gdzie indziej takie szkoly jeszcze istnieja ^ ^ No to jade swiat zwiedzac ^^ej no, sama? wink to wez mnie chociaz jako bagaz! xd Wybacz... Alez jestem samolubna... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:46 am
~~lena-undesaid~~ madchild ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ siemka, wlasnie dale url na zdiecia z londynu, cvhce ktos blaugh ? mam rozumiec, ze nikt nie chce? stare jakie zdjęcia? smile no przeciez mowie: moje zdiecia z londynu nie chce byc nie mila ale ....jestes narcyzem? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:47 am
Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ madchild ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ siemka, wlasnie dale url na zdiecia z londynu, cvhce ktos blaugh ? mam rozumiec, ze nikt nie chce? stare jakie zdjęcia? smile no przeciez mowie: moje zdiecia z londynu nie chce byc nie mila ale ....jestes narcyzem? xd musiałabym byc facetem XD Ale ja tylko na pytania oidpowiadam........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ madchild ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ siemka, wlasnie dale url na zdiecia z londynu, cvhce ktos blaugh ? mam rozumiec, ze nikt nie chce? stare jakie zdjęcia? smile no przeciez mowie: moje zdiecia z londynu nie chce byc nie mila ale ....jestes narcyzem? xd a moze dziewczyna chce pokazac zdjecia po prostu tego pieknego miasta? Osobiscie tam bylam, i przyznam ze jest tam po prostu swietnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt Eredin Geralt Eredin ja bym bardzo chcial chodzic do takiej szkoly biggrin vczulbym sie jak w raju biggrin tiaaaaaa biggrin hej ;] my sie chyba jeszcze nie znamy , eredin jestem *podaje lape* Siemano jestem geralt biggrin (sciska dlon eredina(nie za mocno smile )) hehe no to skoro juz sie zapoznalismy proponuje sie napic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|