|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:34 am
Akiko Tamashii Neilameane Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka) nyo wlasnie, trzeba gdzies oko zawiesic whee szczegonie kiedy okno do meskiej szatni jest otwarte xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:35 am
Sei chan Akiko Tamashii madchild Neilameane Tja... Moja byla wychowawczyni (oczywiscie zakonnica) z czasow jeszcze gimnazjalnych sie do mnie nie odzywa za to, ze w bal andrzejkowy sie za wampirzyce przebralam.... No ale oczywiscnie nie wszystkie takie sa. Ja zawsze chciałam chodzić do żeńskiej szkoły ^--^ chociaż pewnie Twoja jest koedukacyjna sweatdrop O_o' do zenskiej szkoly?? fujjj XP Lekko chore same baby dookola ciebie -_- ja bym bardzo chcial chodzic do takiej szkoly biggrin vczulbym sie jak w raju biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:36 am
Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka) nyo wlasnie, trzeba gdzies oko zawiesic whee szczegonie kiedy okno do meskiej szatni jest otwarte xd A nie chcialabys byc jedyna dziewczyna w szkole tylko dla chlopakow?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:37 am
Sei chan Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka) nyo wlasnie, trzeba gdzies oko zawiesic whee szczegonie kiedy okno do meskiej szatni jest otwarte xd A nie chcialabys byc jedyna dziewczyna w szkole tylko dla chlopakow?? xd Ojjj to juz mogloby nie byc takie qwesole zwarzywszy na to ze wielu facetow nie wacha sie przed niczym sa az tak niewyzyci ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:37 am
Eredin Sei chan Akiko Tamashii madchild Neilameane Tja... Moja byla wychowawczyni (oczywiscie zakonnica) z czasow jeszcze gimnazjalnych sie do mnie nie odzywa za to, ze w bal andrzejkowy sie za wampirzyce przebralam.... No ale oczywiscnie nie wszystkie takie sa. Ja zawsze chciałam chodzić do żeńskiej szkoły ^--^ chociaż pewnie Twoja jest koedukacyjna sweatdrop O_o' do zenskiej szkoly?? fujjj XP Lekko chore same baby dookola ciebie -_- ja bym bardzo chcial chodzic do takiej szkoly biggrin vczulbym sie jak w raju biggrin Wreszcie ktoś kto mnie rozumie ^___^ *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:38 am
Sei chan Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka) nyo wlasnie, trzeba gdzies oko zawiesic whee szczegonie kiedy okno do meskiej szatni jest otwarte xd A nie chcialabys byc jedyna dziewczyna w szkole tylko dla chlopakow?? xd xd xd xd xd To bylo by jak spelnienie marzen!!! xd xd Szkoda tylko, ze nierealne, bo ostatnia meska szkola zostala skoeduacowiona (slowotwortwo sie klania ^^) jakies 20 lat temu. Czyli kiedy mnie jeszcze na swiecie nie bylo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:38 am
Sei chan Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka) nyo wlasnie, trzeba gdzies oko zawiesic whee szczegonie kiedy okno do meskiej szatni jest otwarte xd A nie chcialabys byc jedyna dziewczyna w szkole tylko dla chlopakow?? xd whee whee whee ja bym chciala, bo bylo by ......cusownie, a z drugiej nie czula bym sie... bezpiecznie? ^^"""""""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:39 am
~~lena-undesaid~~ siemka, wlasnie dale url na zdiecia z londynu, cvhce ktos blaugh ? mam rozumiec, ze nikt nie chce? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:40 am
Eredin Sei chan Akiko Tamashii madchild Neilameane Tja... Moja byla wychowawczyni (oczywiscie zakonnica) z czasow jeszcze gimnazjalnych sie do mnie nie odzywa za to, ze w bal andrzejkowy sie za wampirzyce przebralam.... No ale oczywiscnie nie wszystkie takie sa. Ja zawsze chciałam chodzić do żeńskiej szkoły ^--^ chociaż pewnie Twoja jest koedukacyjna sweatdrop O_o' do zenskiej szkoly?? fujjj XP Lekko chore same baby dookola ciebie -_- ja bym bardzo chcial chodzic do takiej szkoly biggrin vczulbym sie jak w raju biggrin tiaaaaaa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Sei chan Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka) nyo wlasnie, trzeba gdzies oko zawiesic whee szczegonie kiedy okno do meskiej szatni jest otwarte xd A nie chcialabys byc jedyna dziewczyna w szkole tylko dla chlopakow?? xd whee whee whee ja bym chciala, bo bylo by ......cusownie, a z drugiej nie czula bym sie... bezpiecznie? ^^""""""" No cnota faktycznie bylaby z lekksza zagrozona, ale jakie za to by byly widoki^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane xd xd xd xd To bylo by jak spelnienie marzen!!! xd xd Szkoda tylko, ze nierealne, bo ostatnia meska szkola zostala skoeduacowiona (slowotwortwo sie klania ^^) jakies 20 lat temu. Czyli kiedy mnie jeszcze na swiecie nie bylo. Ale tylkow Polsce gdzie indziej takie szkoly jeszcze istnieja ^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ siemka, wlasnie dale url na zdiecia z londynu, cvhce ktos blaugh ? mam rozumiec, ze nikt nie chce? stare jakie zdjęcia? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:41 am
Akiko Tamashii Sei chan Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka) nyo wlasnie, trzeba gdzies oko zawiesic whee szczegonie kiedy okno do meskiej szatni jest otwarte xd A nie chcialabys byc jedyna dziewczyna w szkole tylko dla chlopakow?? xd whee whee whee ja bym chciala, bo bylo by ......cusownie, a z drugiej nie czula bym sie... bezpiecznie? ^^""""""" Taaa juz ja bym sie op to postaral biggrin tzn pewnie bym sie postaral ale jestem z Kitty i nie mam takieuj potrzeby gdyz mam swojego kocurka biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:41 am
Sei chan Neilameane xd xd xd xd To bylo by jak spelnienie marzen!!! xd xd Szkoda tylko, ze nierealne, bo ostatnia meska szkola zostala skoeduacowiona (slowotwortwo sie klania ^^) jakies 20 lat temu. Czyli kiedy mnie jeszcze na swiecie nie bylo. Ale tylkow Polsce gdzie indziej takie szkoly jeszcze istnieja ^ ^ No to jade swiat zwiedzac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:42 am
Neilameane No cnota faktycznie bylaby z lekksza zagrozona, ale jakie za to by byly widoki^^ nyu whee ...........ale co za duzo to nie zdrowo, a pozatym po co lapac kroliczka jesli tak fajnie sie go goni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|