Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10464 10465 10466 10467 10468 10469 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:24 am

Grrrrrrrrrr musze urzywac gg brata... wie ktos moze co zrobic z samo wylaczajacym sie gg i nie wysylajacym wiadomosci do tego xp
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:25 am

madchild
Neilameane
Akiko Tamashii
xd :*
*pociera raczki* niach niach niach >:] teraz przyjda pierwszaki 1 wrzesnia to bedzie trzeba ich troche zaklimatyzowac xd blaugh

U mnie to nie ma tak fajnie, ze chrzci sie pierwszakow. Bo mu mamy PRZYSIEGE.... heh.... To sie nazywa szkola prowadzona przez zakonnice...

chodzisz do szkoły prowadzonej przez zakonnice..? heart heart heart "Maria-Sama ga Miteru" blaugh 3nodding

Tja... Moja byla wychowawczyni (oczywiscie zakonnica) z czasow jeszcze gimnazjalnych sie do mnie nie odzywa za to, ze w bal andrzejkowy sie za wampirzyce przebralam.... No ale oczywiscnie nie wszystkie takie sa.

Neilameane

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:25 am

Neilameane
Akiko Tamashii
*pociera raczki* niach niach niach >:] teraz przyjda pierwszaki 1 wrzesnia to bedzie trzeba ich troche zaklimatyzowac xd blaugh

U mnie to nie ma tak fajnie, ze chrzci sie pierwszakow. Bo mu mamy PRZYSIEGE.... heh.... To sie nazywa szkola prowadzona przez zakonnice...
do jakiej ty szkoly chodzisz? sweatdrop xd
u nas oczywiscie tez nie ma takiego chrzczenia XD (jak w kazdej szkole ne? xD ) ale tak kici kici to sie bedzie robilo xd tza byc grzecznym
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:26 am

Neilameane
madchild
Neilameane

Tez Cie lubie ^^

Jeśli jesteś w I klasie to chyba pierwsze 2 miesiące masz już za sobą? smile

No mam je za soba, ale osobiscie nikomu w droge nie wchodzilam....

I toz naczy ze jesteś mądra 3nodding mnie osobiście do pasji doprowadzały pierwszaki które np goniły się i popychały na schodach albo urządzały sobie konkurs dzwonków na komórce w stołówce, gdzie wszyscy się uczą -____-

madchild

Neilameane

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:27 am

Akiko Tamashii
Neilameane
Akiko Tamashii

do jakiej ty szkoly chodzisz? sweatdrop xd
u nas oczywiscie tez nie ma takiego chrzczenia XD (jak w kazdej szkole ne? xD ) ale tak kici kici to sie bedzie robilo xd tza byc grzecznym

Urszulanki. heh... Ale nie jest zle, bo tylko jedna zakonnica mnie uczy (chemi... brrrrr!) a reszta to nauczyciele swieccy.
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:29 am

Neilameane

Tja... Moja byla wychowawczyni (oczywiscie zakonnica) z czasow jeszcze gimnazjalnych sie do mnie nie odzywa za to, ze w bal andrzejkowy sie za wampirzyce przebralam.... No ale oczywiscnie nie wszystkie takie sa.

Ja zawsze chciałam chodzić do żeńskiej szkoły ^--^ chociaż pewnie Twoja jest koedukacyjna sweatdrop

madchild

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:30 am

siemka, wlasnie dale url na zdiecia z londynu, cvhce ktos blaugh ?
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:30 am

madchild
Neilameane

Ja zawsze chciałam chodzić do żeńskiej szkoły ^--^ chociaż pewnie Twoja jest koedukacyjna sweatdrop

Koedukacyjna od 2 lat. I Bogu za to dzieki. Bo teraz sobie na mat-fizie takiego jednaego goscia wypatrzylam ^^

Neilameane

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:31 am

madchild
Neilameane

O_o' do zenskiej szkoly?? fujjj XP
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:32 am

hejka biggrin nareszcie mi sie gaia wlaczyla biggrin

Eredin

Neilameane

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:32 am

Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka)
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:33 am

De gustibus non est disputantum smile

madchild

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:33 am

Neilameane
Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka)
nyo wlasnie, trzeba gdzies oko zawiesic whee
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:34 am

Akiko Tamashii
madchild
Neilameane

O_o' do zenskiej szkoly?? fujjj XP
Lekko chore same baby dookola ciebie -_-

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Eredin

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:34 am

Neilameane

milo to slyszec xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10464 10465 10466 10467 10468 10469 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games