|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:24 am
Grrrrrrrrrr musze urzywac gg brata... wie ktos moze co zrobic z samo wylaczajacym sie gg i nie wysylajacym wiadomosci do tego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:25 am
madchild Neilameane Akiko Tamashii xd :* *pociera raczki* niach niach niach >:] teraz przyjda pierwszaki 1 wrzesnia to bedzie trzeba ich troche zaklimatyzowac xd blaugh U mnie to nie ma tak fajnie, ze chrzci sie pierwszakow. Bo mu mamy PRZYSIEGE.... heh.... To sie nazywa szkola prowadzona przez zakonnice... chodzisz do szkoły prowadzonej przez zakonnice..? heart heart heart "Maria-Sama ga Miteru" blaugh 3nodding Tja... Moja byla wychowawczyni (oczywiscie zakonnica) z czasow jeszcze gimnazjalnych sie do mnie nie odzywa za to, ze w bal andrzejkowy sie za wampirzyce przebralam.... No ale oczywiscnie nie wszystkie takie sa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:25 am
Neilameane Akiko Tamashii xd :* *pociera raczki* niach niach niach >:] teraz przyjda pierwszaki 1 wrzesnia to bedzie trzeba ich troche zaklimatyzowac xd blaugh U mnie to nie ma tak fajnie, ze chrzci sie pierwszakow. Bo mu mamy PRZYSIEGE.... heh.... To sie nazywa szkola prowadzona przez zakonnice... do jakiej ty szkoly chodzisz? sweatdrop xd u nas oczywiscie tez nie ma takiego chrzczenia XD (jak w kazdej szkole ne? xD ) ale tak kici kici to sie bedzie robilo xd tza byc grzecznym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:26 am
Neilameane madchild Jeśli jesteś w I klasie to chyba pierwsze 2 miesiące masz już za sobą? smile No mam je za soba, ale osobiscie nikomu w droge nie wchodzilam.... I toz naczy ze jesteś mądra 3nodding mnie osobiście do pasji doprowadzały pierwszaki które np goniły się i popychały na schodach albo urządzały sobie konkurs dzwonków na komórce w stołówce, gdzie wszyscy się uczą -____-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:27 am
Akiko Tamashii Neilameane Akiko Tamashii xd :* *pociera raczki* niach niach niach >:] teraz przyjda pierwszaki 1 wrzesnia to bedzie trzeba ich troche zaklimatyzowac xd blaugh U mnie to nie ma tak fajnie, ze chrzci sie pierwszakow. Bo mu mamy PRZYSIEGE.... heh.... To sie nazywa szkola prowadzona przez zakonnice... do jakiej ty szkoly chodzisz? sweatdrop xd u nas oczywiscie tez nie ma takiego chrzczenia XD (jak w kazdej szkole ne? xD ) ale tak kici kici to sie bedzie robilo xd tza byc grzecznym Urszulanki. heh... Ale nie jest zle, bo tylko jedna zakonnica mnie uczy (chemi... brrrrr!) a reszta to nauczyciele swieccy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:29 am
Neilameane Tja... Moja byla wychowawczyni (oczywiscie zakonnica) z czasow jeszcze gimnazjalnych sie do mnie nie odzywa za to, ze w bal andrzejkowy sie za wampirzyce przebralam.... No ale oczywiscnie nie wszystkie takie sa. Ja zawsze chciałam chodzić do żeńskiej szkoły ^--^ chociaż pewnie Twoja jest koedukacyjna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:30 am
siemka, wlasnie dale url na zdiecia z londynu, cvhce ktos blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:30 am
madchild Neilameane Tja... Moja byla wychowawczyni (oczywiscie zakonnica) z czasow jeszcze gimnazjalnych sie do mnie nie odzywa za to, ze w bal andrzejkowy sie za wampirzyce przebralam.... No ale oczywiscnie nie wszystkie takie sa. Ja zawsze chciałam chodzić do żeńskiej szkoły ^--^ chociaż pewnie Twoja jest koedukacyjna sweatdrop Koedukacyjna od 2 lat. I Bogu za to dzieki. Bo teraz sobie na mat-fizie takiego jednaego goscia wypatrzylam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:31 am
madchild Neilameane Tja... Moja byla wychowawczyni (oczywiscie zakonnica) z czasow jeszcze gimnazjalnych sie do mnie nie odzywa za to, ze w bal andrzejkowy sie za wampirzyce przebralam.... No ale oczywiscnie nie wszystkie takie sa. Ja zawsze chciałam chodzić do żeńskiej szkoły ^--^ chociaż pewnie Twoja jest koedukacyjna sweatdrop O_o' do zenskiej szkoly?? fujjj XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:32 am
hejka biggrin nareszcie mi sie gaia wlaczyla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:32 am
Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:33 am
De gustibus non est disputantum smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:33 am
Neilameane Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka) nyo wlasnie, trzeba gdzies oko zawiesic whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:34 am
Akiko Tamashii madchild Neilameane Tja... Moja byla wychowawczyni (oczywiscie zakonnica) z czasow jeszcze gimnazjalnych sie do mnie nie odzywa za to, ze w bal andrzejkowy sie za wampirzyce przebralam.... No ale oczywiscnie nie wszystkie takie sa. Ja zawsze chciałam chodzić do żeńskiej szkoły ^--^ chociaż pewnie Twoja jest koedukacyjna sweatdrop O_o' do zenskiej szkoly?? fujjj XP Lekko chore same baby dookola ciebie -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 11:34 am
Neilameane Poza tym jak nie ma w szkole facetow nie nie ma sie na co popatrzec ^^ (nieugieta nimfomanka) milo to slyszec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|