|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:22 am
Akiko Tamashii Libido69 Akiko Tamashii Libido69 Indywiduum? Po prostu facet po psychologii, ktory wie z ktorej strony i jak sie wziac za marketing i komercje.. ale przyznam, niektore pioseneczki, niczego sobie... Co do gothow... dlaczego nie lubisz takich ludzisk? 3nodding heart kto tu nie lubi gotow?he? domokun Ohh.. *przytula sie* Ta pani z kotkiem na glowie... o, ta! *pokazuje palcem i przysuwa sie bardziej* *ostrzy swoje pazury* Koteczku... a tak wracajac do tematu... ktora jestem na twojej liscie w zeszyciku? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Hah... prawda, slodkie to one sa, tak samo jak Gothic lollitki 3nodding heart ...a niektore sa calkiem kwasne, jezeli sie blizej pozna twisted heart Oo, dziękuję heart (to było do GL wink ) Nie, naprawdę.. nie ma nic słodszego niż dziewczę co słucha HIMa smile to poetyckie istoty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Irinn M-Teen uhhh.. tyle zbierania mnie czeka!! _ _" crying istna załamka jak tylko o tym pomyśle niech mnie ktos przytuli cry chlip, chlip nie tylko ciebie czeka... ja tak ogolnie zbieram i zbieram i jakos nigdy na nic uzbierac nie moge bo cos mi sie spodoba albo stwierdze ze avek bedzie w tym fajnie wygladal i co?? i zmojego zbierania nici... hmm.. jestem ciekawa dlaczego ja nie mialam juz bardzo dlugo nic stare ... przynajmniej raz chcialabym dostac pinkboxa nie tylko ty bys chciala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:23 am
Ja do żądnej subkultury nic nie mam. Praktycznie słucham wszytkiego co mi się tylko spodoba smile powiem wam, że nawet taka britney podbila mi swerce swoim evrytime sweatdrop ale glownie to ja slucham czegos lagodnego tj. rocka.. i tych wszytkich odmian niby punkowych itp razz Bardzo rzadko metalu, bo to troche za ostre dla moich uszu aczkolwiek te zgrzytajace dziwieki gitary mrau whee heart ... w metalu nienawidze tzw DARCIMORD domokun XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild Szczerze to ja nie wiem co tam oni z tego mają, ze słuchania Evanesens�w i Linkin�w... opr�cz być może przyjemności aakustycznej wink a do czego sluzy muzyka......?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Akiko Tamashii Libido69 Akiko Tamashii Libido69 Indywiduum? Po prostu facet po psychologii, ktory wie z ktorej strony i jak sie wziac za marketing i komercje.. ale przyznam, niektore pioseneczki, niczego sobie... Co do gothow... dlaczego nie lubisz takich ludzisk? 3nodding heart kto tu nie lubi gotow?he? domokun Ohh.. *przytula sie* Ta pani z kotkiem na glowie... o, ta! *pokazuje palcem i przysuwa sie bardziej* *ostrzy swoje pazury* Koteczku... a tak wracajac do tematu... ktora jestem na twojej liscie w zeszyciku? 3nodding heart chyba 5 ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:24 am
Libido69 Hah... prawda, slodkie to one sa, tak samo jak Gothic lollitki 3nodding heart ...a niektore sa calkiem kwasne, jezeli sie blizej pozna twisted heart Oo, dziękuję heart (to było do GL wink ) Nie, naprawdę.. nie ma nic słodszego niż dziewczę co słucha HIMa smile to poetyckie istoty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:24 am
madchild Libido69 Hah... prawda, slodkie to one sa, tak samo jak Gothic lollitki 3nodding heart ...a niektore sa calkiem kwasne, jezeli sie blizej pozna twisted heart Oo, dziękuję heart (to było do GL wink ) Nie, naprawdę.. nie ma nic słodszego niż dziewczę co słucha HIMa smile to poetyckie istoty xd Zazwyczaj bardzo mlode, ale fakt, sa to ludzie wrazliwi.. zreszta to samo mysle o gothach blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:29 am
jak da mnie hima moge sluchac ale to troche za nudne da mnie i za spokojne.. ja wole cos troche bardziej energicznego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:30 am
ja tam osobiscie do nikogo nic nie mam i wogole jestem taka jakas niekonfliktowa ostatnio a sama słucham tego co akurat mi wpadnie w ucho, m.in. green daya, sum 41, offspring itp. no i michelle was wrong ale to jush inna historia xd poza tym jakby ktos byl 28 kwietnia w lublinie jakims cudem to zapraszam na koncert tego ostatniego zespolu w kaziku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:33 am
Irinn ja tam osobiscie do nikogo nic nie mam i wogole jestem taka jakas niekonfliktowa ostatnio a sama słucham tego co akurat mi wpadnie w ucho, m.in. green daya, sum 41, offspring itp. no i michelle was wrong ale to jush inna historia xd poza tym jakby ktos byl 28 kwietnia w lublinie jakims cudem to zapraszam na koncert tego ostatniego zespolu w kaziku blaugh Ahh... czyli klimaty punk 3nodding heart Mam sporo znajomych, ktorzy slucahja tego samego wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:35 am
Libido69 Irinn ja tam osobiscie do nikogo nic nie mam i wogole jestem taka jakas niekonfliktowa ostatnio a sama słucham tego co akurat mi wpadnie w ucho, m.in. green daya, sum 41, offspring itp. no i michelle was wrong ale to jush inna historia xd poza tym jakby ktos byl 28 kwietnia w lublinie jakims cudem to zapraszam na koncert tego ostatniego zespolu w kaziku blaugh Ahh... czyli klimaty punk 3nodding heart Mam sporo znajomych, ktorzy slucahja tego samego wink heart muzyki punk nie slucham...jakos mi nie podchodzi, ale sama subkultura jest fajna; ludzie sie fajnie ubieraja, kolorowo itp ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:37 am
Akiko Tamashii Libido69 Irinn ja tam osobiscie do nikogo nic nie mam i wogole jestem taka jakas niekonfliktowa ostatnio a sama słucham tego co akurat mi wpadnie w ucho, m.in. green daya, sum 41, offspring itp. no i michelle was wrong ale to jush inna historia xd poza tym jakby ktos byl 28 kwietnia w lublinie jakims cudem to zapraszam na koncert tego ostatniego zespolu w kaziku blaugh Ahh... czyli klimaty punk 3nodding heart Mam sporo znajomych, ktorzy slucahja tego samego wink heart muzyki punk nie slucham...jakos mi nie podchodzi, ale sama subkultura jest fajna; ludzie sie fajnie ubieraja, kolorowo itp ^^ a ja tam lubie jak jest malo kolorow... czern, granat...i mi to wystarcza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:38 am
M-Teen Ja do żądnej subkultury nic nie mam. Praktycznie słucham wszytkiego co mi się tylko spodoba smile powiem wam, że nawet taka britney podbila mi swerce swoim evrytime sweatdrop ale glownie to ja slucham czegos lagodnego tj. rocka.. i tych wszytkich odmian niby punkowych itp razz Bardzo rzadko metalu, bo to troche za ostre dla moich uszu aczkolwiek te zgrzytajace dziwieki gitary mrau whee heart ... w metalu nienawidze tzw DARCIMORD domokun XD crying dlaczego jestem ignorowana od wczoraj!? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:39 am
M-Teen M-Teen Ja do żądnej subkultury nic nie mam. Praktycznie słucham wszytkiego co mi się tylko spodoba smile powiem wam, że nawet taka britney podbila mi swerce swoim evrytime sweatdrop ale glownie to ja slucham czegos lagodnego tj. rocka.. i tych wszytkich odmian niby punkowych itp razz Bardzo rzadko metalu, bo to troche za ostre dla moich uszu aczkolwiek te zgrzytajace dziwieki gitary mrau whee heart ... w metalu nienawidze tzw DARCIMORD domokun XD crying dlaczego jestem ignorowana od wczoraj!? crying na kogos musialo pasc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|