Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10460 10461 10462 10463 10464 10465 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Libido69

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:22 am

Akiko Tamashii
Libido69
Akiko Tamashii
Libido69

Indywiduum? Po prostu facet po psychologii, ktory wie z ktorej strony i jak sie wziac za marketing i komercje.. ale przyznam, niektore pioseneczki, niczego sobie...
Co do gothow... dlaczego nie lubisz takich ludzisk? 3nodding heart
kto tu nie lubi gotow?he? domokun

Ohh.. *przytula sie* Ta pani z kotkiem na glowie... o, ta! *pokazuje palcem i przysuwa sie bardziej*
*ostrzy swoje pazury*

Koteczku... a tak wracajac do tematu... ktora jestem na twojej liscie w zeszyciku? 3nodding heart

Libido69
Hah... prawda, slodkie to one sa, tak samo jak Gothic lollitki 3nodding heart ...a niektore sa calkiem kwasne, jezeli sie blizej pozna twisted heart

Oo, dziękuję heart (to było do GL wink )

Nie, naprawdę.. nie ma nic słodszego niż dziewczę co słucha HIMa smile to poetyckie istoty xd

madchild

Irinn

M-Teen
Irinn
M-Teen
uhhh.. tyle zbierania mnie czeka!! _ _" crying istna załamka jak tylko o tym pomyśle
niech mnie ktos przytuli cry chlip, chlip

nie tylko ciebie czeka... ja tak ogolnie zbieram i zbieram i jakos nigdy na nic uzbierac nie moge bo cos mi sie spodoba albo stwierdze ze avek bedzie w tym fajnie wygladal i co?? i zmojego zbierania nici...
hmm.. jestem ciekawa dlaczego ja nie mialam juz bardzo dlugo nic stare ... przynajmniej raz chcialabym dostac pinkboxa

nie tylko ty bys chciala...
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:23 am

Ja do żądnej subkultury nic nie mam. Praktycznie słucham wszytkiego co mi się tylko spodoba smile powiem wam, że nawet taka britney podbila mi swerce swoim evrytime sweatdrop
ale glownie to ja slucham czegos lagodnego tj. rocka.. i tych wszytkich odmian niby punkowych itp razz Bardzo rzadko metalu, bo to troche za ostre dla moich uszu aczkolwiek te zgrzytajace dziwieki gitary mrau whee heart ... w metalu nienawidze tzw DARCIMORD domokun XD

M-Teen

opcy

madchild
Szczerze to ja nie wiem co tam oni z tego mają, ze słuchania Evanesens�w i Linkin�w... opr�cz być może przyjemności aakustycznej wink

a do czego sluzy muzyka......?

Libido69
Akiko Tamashii
Libido69
Akiko Tamashii
Libido69

Indywiduum? Po prostu facet po psychologii, ktory wie z ktorej strony i jak sie wziac za marketing i komercje.. ale przyznam, niektore pioseneczki, niczego sobie...
Co do gothow... dlaczego nie lubisz takich ludzisk? 3nodding heart
kto tu nie lubi gotow?he? domokun

Ohh.. *przytula sie* Ta pani z kotkiem na glowie... o, ta! *pokazuje palcem i przysuwa sie bardziej*
*ostrzy swoje pazury*

Koteczku... a tak wracajac do tematu... ktora jestem na twojej liscie w zeszyciku? 3nodding heart
chyba 5 ;]

Akiko Tamashii

madchild

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:24 am

Libido69
Hah... prawda, slodkie to one sa, tak samo jak Gothic lollitki 3nodding heart ...a niektore sa calkiem kwasne, jezeli sie blizej pozna twisted heart

Nie, naprawdę.. nie ma nic słodszego niż dziewczę co słucha HIMa smile to poetyckie istoty xd
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:24 am

madchild
Libido69

Zazwyczaj bardzo mlode, ale fakt, sa to ludzie wrazliwi.. zreszta to samo mysle o gothach blaugh heart

Libido69

M-Teen

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:29 am

jak da mnie hima moge sluchac ale to troche za nudne da mnie i za spokojne.. ja wole cos troche bardziej energicznego sweatdrop
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:30 am

ja tam osobiscie do nikogo nic nie mam i wogole jestem taka jakas niekonfliktowa ostatnio
a sama słucham tego co akurat mi wpadnie w ucho, m.in. green daya, sum 41, offspring itp. no i michelle was wrong ale to jush inna historia xd
poza tym jakby ktos byl 28 kwietnia w lublinie jakims cudem to zapraszam na koncert tego ostatniego zespolu w kaziku blaugh

Irinn

Libido69

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:33 am

Irinn
ja tam osobiscie do nikogo nic nie mam i wogole jestem taka jakas niekonfliktowa ostatnio
a sama słucham tego co akurat mi wpadnie w ucho, m.in. green daya, sum 41, offspring itp. no i michelle was wrong ale to jush inna historia xd
poza tym jakby ktos byl 28 kwietnia w lublinie jakims cudem to zapraszam na koncert tego ostatniego zespolu w kaziku blaugh

Ahh... czyli klimaty punk 3nodding heart Mam sporo znajomych, ktorzy slucahja tego samego wink heart
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:35 am

Libido69
Irinn

Ahh... czyli klimaty punk 3nodding heart Mam sporo znajomych, ktorzy slucahja tego samego wink heart
muzyki punk nie slucham...jakos mi nie podchodzi, ale sama subkultura jest fajna; ludzie sie fajnie ubieraja, kolorowo itp ^^

Akiko Tamashii

Ozzwald

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:37 am

Akiko Tamashii
Libido69
Irinn

muzyki punk nie slucham...jakos mi nie podchodzi, ale sama subkultura jest fajna; ludzie sie fajnie ubieraja, kolorowo itp ^^
a ja tam lubie jak jest malo kolorow... czern, granat...i mi to wystarcza...
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:38 am

M-Teen
Ja do żądnej subkultury nic nie mam. Praktycznie słucham wszytkiego co mi się tylko spodoba smile powiem wam, że nawet taka britney podbila mi swerce swoim evrytime sweatdrop
ale glownie to ja slucham czegos lagodnego tj. rocka.. i tych wszytkich odmian niby punkowych itp razz Bardzo rzadko metalu, bo to troche za ostre dla moich uszu aczkolwiek te zgrzytajace dziwieki gitary mrau whee heart ... w metalu nienawidze tzw DARCIMORD domokun XD
crying dlaczego jestem ignorowana od wczoraj!? crying

M-Teen

Ozzwald

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:39 am

M-Teen
M-Teen
crying dlaczego jestem ignorowana od wczoraj!? crying
na kogos musialo pasc...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10460 10461 10462 10463 10464 10465 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games