|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:12 am
uhhh.. tyle zbierania mnie czeka!! _ _" crying istna załamka jak tylko o tym pomyśle niech mnie ktos przytuli cry chlip, chlip
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:13 am
Baliaur Libido69 Kukus i znów wyglądam jak jakiś blokers... Ozzy, jak będzie dym na przystanku to daj znać, podłączę się na Tlena i zdasz mi relację blaugh *zakłąda na głowę kaptur i wychodzi* czas na BEJING, zjooooooooom coz... my dresow nie lubimy blaugh A fee! xp domokun hehe jak mi z nammah zaczelo przygrzewac.. to zaczelysmy spiewac w namiocie "ja nosze dres" xp domokun nie ma to jak silne fazy heyka Aki mash jakies new rysunki do pokazania?? 3nodding ja zara ide eeee...no....nie razz *chowa swoja teczke z rysunkami pod sofe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:14 am
Akiko Tamashii *zajada sie kolacyjka i spoglada na rozmawiajacych* *chrups ciastkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:14 am
Libido69 Indywiduum? Po prostu facet po psychologii, ktory wie z ktorej strony i jak sie wziac za marketing i komercje.. ale przyznam, niektore pioseneczki, niczego sobie... Co do gothow... dlaczego nie lubisz takich ludzisk? 3nodding heart bo lda mnie subkultury to ujest ogolem pozerstwo... a goci to dla mnie pozerka... chociaz niektoorzy ludzie mysla ze ja jestem... coz czasami sie tak ubieram...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:15 am
M-Teen uhhh.. tyle zbierania mnie czeka!! _ _" crying istna załamka jak tylko o tym pomyśle niech mnie ktos przytuli cry chlip, chlip nie tylko ciebie czeka... ja tak ogolnie zbieram i zbieram i jakos nigdy na nic uzbierac nie moge bo cos mi sie spodoba albo stwierdze ze avek bedzie w tym fajnie wygladal i co?? i zmojego zbierania nici...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Indywiduum? Po prostu facet po psychologii, ktory wie z ktorej strony i jak sie wziac za marketing i komercje.. ale przyznam, niektore pioseneczki, niczego sobie... Co do gothow... dlaczego nie lubisz takich ludzisk? 3nodding heart kto tu nie lubi gotow?he? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aki jak nie kcesh to nie blaugh
papathus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:17 am
Akiko Tamashii Libido69 Indywiduum? Po prostu facet po psychologii, ktory wie z ktorej strony i jak sie wziac za marketing i komercje.. ale przyznam, niektore pioseneczki, niczego sobie... Co do gothow... dlaczego nie lubisz takich ludzisk? 3nodding heart kto tu nie lubi gotow?he? domokun Ohh.. *przytula sie* Ta pani z kotkiem na glowie... o, ta! *pokazuje palcem i przysuwa sie bardziej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:18 am
Baliaur prawde mowiac ja nie lubie gothow... ja jestem bez subkulturowy osobnik xp ja linkina zbyt nie lubie ale Slipki maja niektoore piosenki spoko (lub jak moja qpela ubustwia to komercyjna zdzire mansona gonk i uwaza ze on to jest takie indywiduum....) A ja uwielbiam ale nie mam trzeźwego spojrzenia, bo należę do subkultury, przynajmniej od czasu do czasu ^___^ (czyt jak mi się dobra osobowość włączy XD). Goci potrafią być bardzo estetyczni! A większość ludzi ich postrzega że to takie brudasy i jeszcze do tego chore na umyśle sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:19 am
Irinn M-Teen uhhh.. tyle zbierania mnie czeka!! _ _" crying istna załamka jak tylko o tym pomyśle niech mnie ktos przytuli cry chlip, chlip nie tylko ciebie czeka... ja tak ogolnie zbieram i zbieram i jakos nigdy na nic uzbierac nie moge bo cos mi sie spodoba albo stwierdze ze avek bedzie w tym fajnie wygladal i co?? i zmojego zbierania nici... hmm.. jestem ciekawa dlaczego ja nie mialam juz bardzo dlugo nic stare ... przynajmniej raz chcialabym dostac pinkboxa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild Goci potrafią być bardzo estetyczni! A większość ludzi ich postrzega że to takie brudasy i jeszcze do tego chore na umyśle sweatdrop Ojej... eek a ze mnie sie smieja, ze jestem pedantka.. 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Akiko Tamashii Libido69 Indywiduum? Po prostu facet po psychologii, ktory wie z ktorej strony i jak sie wziac za marketing i komercje.. ale przyznam, niektore pioseneczki, niczego sobie... Co do gothow... dlaczego nie lubisz takich ludzisk? 3nodding heart kto tu nie lubi gotow?he? domokun Ohh.. *przytula sie* Ta pani z kotkiem na glowie... o, ta! *pokazuje palcem i przysuwa sie bardziej* *ostrzy swoje pazury*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:21 am
madchild Baliaur prawde mowiac ja nie lubie gothow... ja jestem bez subkulturowy osobnik xp ja linkina zbyt nie lubie ale Slipki maja niektoore piosenki spoko (lub jak moja qpela ubustwia to komercyjna zdzire mansona gonk i uwaza ze on to jest takie indywiduum....) A ja uwielbiam ale nie mam trzeźwego spojrzenia, bo należę do subkultury, przynajmniej od czasu do czasu ^___^ (czyt jak mi się dobra osobowość włączy XD). Goci potrafią być bardzo estetyczni! A większość ludzi ich postrzega że to takie brudasy i jeszcze do tego chore na umyśle sweatdrop a mnie poszczegaja jako satanistke stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|