|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:03 am
Libido69 Ozzwald Libido69 Mhmm... szczegolnie ostatni Death Cult Armaggedon no i ta plytka z symfonia (nie pamietam tytulu)... A Cradle? Pasuje Ci piskliwy glosik Daniego? xd Cradle mam wszystkie plyty... praktycznie odnich zaczynalem... twisted Jego glosik jest czyms niesamowitym... jeden z lepszych wokalistow jak dla mnie... No to, panie Ozzwald, znalezlismy wspolny jezyk.. mrrr 3nodding heart smile ... wrescie ktos mnie tu rozumie... wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:03 am
Libido69 Hmm.. a ja niestety tych waszych judaizmow nie kapuje sweatdrop Ale fakt *wznos toast soczkiem pomaranczowym* Zdrowko 3nodding heart Moze trzeba wznieść cyklonem B stare eee.. to jest jakiś tajny kod.. smile hermeneutyka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:04 am
madchild Libido69 Hmm.. a ja niestety tych waszych judaizmow nie kapuje sweatdrop Ale fakt *wznos toast soczkiem pomaranczowym* Zdrowko 3nodding heart Moze trzeba wznieść cyklonem B stare eee.. to jest jakiś tajny kod.. smile hermeneutyka razz mysl dalej... napewno do jakis slusznych wnioskow dojdziesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:05 am
nms Bali wink
Now playing(po raz 'n'ty zisiaj już): Billy Talent-The ex heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:06 am
Ozzwald madchild Libido69 Hmm.. a ja niestety tych waszych judaizmow nie kapuje sweatdrop Ale fakt *wznos toast soczkiem pomaranczowym* Zdrowko 3nodding heart Moze trzeba wznieść cyklonem B stare eee.. to jest jakiś tajny kod.. smile hermeneutyka razz mysl dalej... napewno do jakis slusznych wnioskow dojdziesz... Szczerze - to chyba nie ma potrzeby smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:06 am
co do Credek to nawet lubie ale od czasu to czasu wokal mi z deka nie pasi... ale ogolem fajno
ale ja nie rozumiem jak teraz tacy super "metale" sluchaja nu-metalu a z ironow sie brechtaja sweatdrop xp
ja tam lubie Creed'a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:08 am
Baliaur co do Credek to nawet lubie ale od czasu to czasu wokal mi z deka nie pasi... ale ogolem fajno ale ja nie rozumiem jak teraz tacy super "metale" sluchaja nu-metalu a z ironow sie brechtaja sweatdrop xp ja tam lubie Creed'a xd Bo to, prosze pania, to cale Linkinowanie, Slipknotowanie to sie nazywa (przynajmniej) u nas pozerstwo... Znam osoby, ktore slyszaly pare razy Him'a i uwazaja sie za Gothow stare Coz... bywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:08 am
i znów wyglądam jak jakiś blokers... Ozzy, jak będzie dym na przystanku to daj znać, podłączę się na Tlena i zdasz mi relację blaugh
*zakłąda na głowę kaptur i wychodzi* czas na BEJING, zjooooooooom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:10 am
Kukus i znów wyglądam jak jakiś blokers... Ozzy, jak będzie dym na przystanku to daj znać, podłączę się na Tlena i zdasz mi relację blaugh *zakłąda na głowę kaptur i wychodzi* czas na BEJING, zjooooooooom chyba dzisiaj nie beda sie napie.... na przystanku bo pogoda nie sprzyja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Baliaur co do Credek to nawet lubie ale od czasu to czasu wokal mi z deka nie pasi... ale ogolem fajno ale ja nie rozumiem jak teraz tacy super "metale" sluchaja nu-metalu a z ironow sie brechtaja sweatdrop xp ja tam lubie Creed'a xd Bo to, prosze pania, to cale Linkinowanie, Slipknotowanie to sie nazywa (przynajmniej) u nas pozerstwo... Znam osoby, ktore slyszaly pare razy Him'a i uwazaja sie za Gothow stare Coz... bywa prawde mowiac ja nie lubie gothow... ja jestem bez subkulturowy osobnik xp ja linkina zbyt nie lubie ale Slipki maja niektoore piosenki spoko (lub jak moja qpela ubustwia to komercyjna zdzire mansona gonk i uwaza ze on to jest takie indywiduum....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus i znów wyglądam jak jakiś blokers... Ozzy, jak będzie dym na przystanku to daj znać, podłączę się na Tlena i zdasz mi relację blaugh *zakłąda na głowę kaptur i wychodzi* czas na BEJING, zjooooooooom coz... my dresow nie lubimy blaugh A fee! xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*zajada sie kolacyjka i spoglada na rozmawiajacych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:12 am
Libido69 Baliaur co do Credek to nawet lubie ale od czasu to czasu wokal mi z deka nie pasi... ale ogolem fajno ale ja nie rozumiem jak teraz tacy super "metale" sluchaja nu-metalu a z ironow sie brechtaja sweatdrop xp ja tam lubie Creed'a xd Bo to, prosze pania, to cale Linkinowanie, Slipknotowanie to sie nazywa (przynajmniej) u nas pozerstwo... Znam osoby, ktore slyszaly pare razy Him'a i uwazaja sie za Gothow stare Coz... bywa a widzicie ja slucham blacku, czasem trashu, deathu i heavy... nie uwarzam sie za metala... wlasciwie nie lubie byc laczony z jaka kolwiek subkultura... co inni robia to ich sprawa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Kukus i znów wyglądam jak jakiś blokers... Ozzy, jak będzie dym na przystanku to daj znać, podłączę się na Tlena i zdasz mi relację blaugh *zakłąda na głowę kaptur i wychodzi* czas na BEJING, zjooooooooom coz... my dresow nie lubimy blaugh A fee! xp domokun hehe jak mi z nammah zaczelo przygrzewac.. to zaczelysmy spiewac w namiocie "ja nosze dres" xp domokun nie ma to jak silne fazy heyka Aki mash jakies new rysunki do pokazania?? 3nodding ja zara ide
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Libido69 Baliaur co do Credek to nawet lubie ale od czasu to czasu wokal mi z deka nie pasi... ale ogolem fajno ale ja nie rozumiem jak teraz tacy super "metale" sluchaja nu-metalu a z ironow sie brechtaja sweatdrop xp ja tam lubie Creed'a xd Bo to, prosze pania, to cale Linkinowanie, Slipknotowanie to sie nazywa (przynajmniej) u nas pozerstwo... Znam osoby, ktore slyszaly pare razy Him'a i uwazaja sie za Gothow stare Coz... bywa prawde mowiac ja nie lubie gothow... ja jestem bez subkulturowy osobnik xp ja linkina zbyt nie lubie ale Slipki maja niektoore piosenki spoko (lub jak moja qpela ubustwia to komercyjna zdzire mansona gonk i uwaza ze on to jest takie indywiduum....) Indywiduum? Po prostu facet po psychologii, ktory wie z ktorej strony i jak sie wziac za marketing i komercje.. ale przyznam, niektore pioseneczki, niczego sobie... Co do gothow... dlaczego nie lubisz takich ludzisk? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|