|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:47 am
Madchild czemu nie??? tylko kto mi do fryza dolozy crying proshu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:48 am
Ozzwald Kukus Libido69 xd xd xd hahahahaha 3nodding heart D o b r e wink heart śmiej się śmiej... ale ja się za to dopuszczę bratobójstwa, bo dla nas nazwanie kogoś "kolargolem" to największa z obelg scream czekaj czekaj... od ickow i destow cie jeszcze nie wyzwalem... nie ważyłbyś się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:48 am
Kukus Ozzwald Kukus Libido69 xd xd xd hahahahaha 3nodding heart D o b r e wink heart śmiej się śmiej... ale ja się za to dopuszczę bratobójstwa, bo dla nas nazwanie kogoś "kolargolem" to największa z obelg scream czekaj czekaj... od ickow i destow cie jeszcze nie wyzwalem... nie ważyłbyś się... nie podpuszczaj bracie... nie podpuszczaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:49 am
Kiart Baliaur Kukus żesz, normalnie idzie armagedon, Ozzwald pić nie chce gonk crying sweatdrop ...?? ...grunt to chodzic wlasciwymi sciezkami ... cool ty chyba za często walisz gruchę kluczem do kół sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Baliaur Kukus żesz, normalnie idzie armagedon, Ozzwald pić nie chce gonk crying sweatdrop ...?? ...grunt to chodzic wlasciwymi sciezkami ... cool nie grunt to chodzic WLASNYMI sciezkami xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:50 am
Baliaur Madchild czemu nie??? tylko kto mi do fryza dolozy crying proshu czy ty przestaniesz żebrać? zwracam ci uwagę po raz pierwszy ale już powoli zaczyna mi się cierpliwość kończyć... załóż Quest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild Tak w ogole to nie znałam Ciebie wcześniej, witaj ^___^ *ukłon* Witam, jestem tu dopiero od wczoraj, ale juz dobrze sie bawie 3nodding heart Ozzwald now playing: Mayhem - Fall Of Seraphs [6:02] Szczerze mowiac nie przepadam za czystym blackiem, a do tego bardziej spodobal mi sie Burzum... Ale za to lubie symphonic black metal jak np Dimmu cz Cradle ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:52 am
hehe xd
@Kukus ja i tak wiem ze nikt mi nic nie da blaugh ale powydurniac sie nie mozna?? xp
ma ktos linka do stronki ze scanami mangi ring???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:53 am
now playing: The Loveparade Compilation 2002 Access Peace CD2 [73:02]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:53 am
Baliaur hehe xd @Kukus ja i tak wiem ze nikt mi nic nie da blaugh ale powydurniac sie nie mozna?? xp ma ktos linka do stronki ze scanami mangi ring??? eek Ksiazke czytalam, film obejrzalam, ale ze manga wydana eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:55 am
Libido69 Baliaur hehe xd @Kukus ja i tak wiem ze nikt mi nic nie da blaugh ale powydurniac sie nie mozna?? xp ma ktos linka do stronki ze scanami mangi ring??? eek Ksiazke czytalam, film obejrzalam, ale ze manga wydana eek xp ale nie w polsce... a mi sa scany potrzebne... i wszystko co z ringiem zwiazane.... hey Setsu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|