Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10453 10454 10455 10456 10457 10458 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:23 am

btw. udalo sie kumus wygrac na "godlike"
bo mi raz (to bylo daawno temu)
nawet se screena zrobilem taki bylem dumny.....
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:23 am

Ozzwald
ja tam jak juz z botami gram to mecze je na inhumanie...
ty lepiej powiedz wszystkim tu obecnym jak dziś krewisz... no, nie krępuj się, opowiedz im jakie masz dziś motywy by opóścić rodzinną naradę gonk

Kukus

Ntsumi_Aya

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:24 am

opcy

to nic nie szkodzi
boty sa glupie.......
w porownaniu z czlowiekiem zachowuja sie cholernie regularnie.....
dlatego fajnie sie czasami z nimi gra xd
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:25 am

ma ktoś jakiś gwizdek? zaczyna mnie przytłaczać ciężar rzeczywistości... i to konkretnie... czas się nagwizdać i jechać na rodzinny sabat połączony z polowaniem na jelonky

Kukus

Ntsumi_Aya

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:26 am

opcy
btw. udalo sie kumus wygrac na "godlike"
bo mi raz (to bylo daawno temu)
nawet se screena zrobilem taki bylem dumny.....
xd moj brat je pokonuje wink xd
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:26 am

Ntsumi_Aya
Ozzwald
Ntsumi_Aya
opcy
gralem duzo w liceum od razu jak wyszlo demo..... potem se dalem spokoj i dzis bylo widac tego wyniki sweatdrop
to ja przez cztery lata tylko z botami na Narvice grałam sweatdrop i w tym ciągle gram na moim ulubionym serverku xd
a pokonujesz boty na godlike? xd
na godlike nie przeszedlem UT bo nie moglem przejsc flag... ale jak ustawiam sam rozgrywke to wygrywam z nimi... mala przewaga ale zawsze...

Ozzwald

opcy

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:27 am

Kukus
ma ktoś jakiś gwizdek? zaczyna mnie przytłaczać ciężar rzeczywistości... i to konkretnie... czas się nagwizdać i jechać na rodzinny sabat połączony z polowaniem na jelonky
mnie sie skonczylo......
i teraz ogolnie bida......
nawet luffa kompletnie opalona
crying crying crying crying
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:28 am

Kukus
jaa mam xd xd xd pożyczyć Ci ? xd

Ntsumi_Aya

Ozzwald

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:28 am

Kukus
Ozzwald
ty lepiej powiedz wszystkim tu obecnym jak dziś krewisz... no, nie krępuj się, opowiedz im jakie masz dziś motywy by opóścić rodzinną naradę gonk
pilem w piatek, niedziele, wczoraj z bojownikami z tarchominu... ledwo do domu wrocilem... a dzisiaj nie jade bo nie mam nastroju...
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:29 am

Ozzwald
Ntsumi_Aya
Ozzwald
Ntsumi_Aya
opcy
gralem duzo w liceum od razu jak wyszlo demo..... potem se dalem spokoj i dzis bylo widac tego wyniki sweatdrop
to ja przez cztery lata tylko z botami na Narvice grałam sweatdrop i w tym ciągle gram na moim ulubionym serverku xd
a pokonujesz boty na godlike? xd
na godlike nie przeszedlem UT bo nie moglem przejsc flag... ale jak ustawiam sam rozgrywke to wygrywam z nimi... mala przewaga ale zawsze...
biggrin biggrin biggrin ejj a ty serio grasz 2 lata? 0_o

Ntsumi_Aya

Libido69

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:30 am

A ja ostatnio pilam na urodzinach ciotki sweatdrop Wstyd, panowie, wstyd.. Trzeba wykombinowac jakas szalona true ave metal satanic occult goth-imprezke blaugh heart
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 9:32 am

Libido69
A ja ostatnio pilam na urodzinach ciotki sweatdrop Wstyd, panowie, wstyd.. Trzeba wykombinowac jakas szalona true ave metal satanic occult goth-imprezke blaugh heart
oi oi oi

opcy

madchild

Hej.. ^_____^ wracam ze szkoły.. wyczerpana stressed

Nasza profesor od geografii uraczyła nas piękną opowieścią o tym, jak wybrała sie aby zakupić naczynie żarowe XD ...i w końcu kupiła takie zrobione przez mafię w Wołominie.. XD bo ona "woli już kupić od polskiej mafi niż od belgijskiej czy niemieckiej" xd

Ntsumi_Aya
biggrin biggrin biggrin ejj a ty serio grasz 2 lata? 0_o
tak wlasciwie to gram od 2 klasy gimnazjum... teraz skonczylem liceum to sama sobie policz jak dlugo gram... do histroii mojej gry dochodzi jeszcze przynaleznosc do roznych klanow... a nawet udalo mi sie rozegrac razem z moim klanem pare rozgrywek w pucharze Polski...

Ozzwald

Baliaur

heyka

zmienic sobie fryza czy nie?? qrde ale ja mam problemy xd

ja kce na jutro karte pamieci do cyfraka crying crying
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10453 10454 10455 10456 10457 10458 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games