|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:23 am
btw. udalo sie kumus wygrac na "godlike" bo mi raz (to bylo daawno temu) nawet se screena zrobilem taki bylem dumny.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:23 am
Ozzwald ja tam jak juz z botami gram to mecze je na inhumanie... ty lepiej powiedz wszystkim tu obecnym jak dziś krewisz... no, nie krępuj się, opowiedz im jakie masz dziś motywy by opóścić rodzinną naradę gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:24 am
opcy to nic nie szkodzi boty sa glupie....... w porownaniu z czlowiekiem zachowuja sie cholernie regularnie..... dlatego fajnie sie czasami z nimi gra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:25 am
ma ktoś jakiś gwizdek? zaczyna mnie przytłaczać ciężar rzeczywistości... i to konkretnie... czas się nagwizdać i jechać na rodzinny sabat połączony z polowaniem na jelonky
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:26 am
opcy btw. udalo sie kumus wygrac na "godlike" bo mi raz (to bylo daawno temu) nawet se screena zrobilem taki bylem dumny..... xd moj brat je pokonuje wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:26 am
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya opcy gralem duzo w liceum od razu jak wyszlo demo..... potem se dalem spokoj i dzis bylo widac tego wyniki sweatdrop to ja przez cztery lata tylko z botami na Narvice grałam sweatdrop i w tym ciągle gram na moim ulubionym serverku xd ja tam jak juz z botami gram to mecze je na inhumanie... a pokonujesz boty na godlike? xd na godlike nie przeszedlem UT bo nie moglem przejsc flag... ale jak ustawiam sam rozgrywke to wygrywam z nimi... mala przewaga ale zawsze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:27 am
Kukus ma ktoś jakiś gwizdek? zaczyna mnie przytłaczać ciężar rzeczywistości... i to konkretnie... czas się nagwizdać i jechać na rodzinny sabat połączony z polowaniem na jelonky mnie sie skonczylo...... i teraz ogolnie bida...... nawet luffa kompletnie opalona crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:28 am
Kukus ma ktoś jakiś gwizdek? zaczyna mnie przytłaczać ciężar rzeczywistości... i to konkretnie... czas się nagwizdać i jechać na rodzinny sabat połączony z polowaniem na jelonky jaa mam xd xd xd pożyczyć Ci ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:28 am
Kukus Ozzwald ja tam jak juz z botami gram to mecze je na inhumanie... ty lepiej powiedz wszystkim tu obecnym jak dziś krewisz... no, nie krępuj się, opowiedz im jakie masz dziś motywy by opóścić rodzinną naradę gonk pilem w piatek, niedziele, wczoraj z bojownikami z tarchominu... ledwo do domu wrocilem... a dzisiaj nie jade bo nie mam nastroju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:29 am
Ozzwald Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya opcy gralem duzo w liceum od razu jak wyszlo demo..... potem se dalem spokoj i dzis bylo widac tego wyniki sweatdrop to ja przez cztery lata tylko z botami na Narvice grałam sweatdrop i w tym ciągle gram na moim ulubionym serverku xd ja tam jak juz z botami gram to mecze je na inhumanie... a pokonujesz boty na godlike? xd na godlike nie przeszedlem UT bo nie moglem przejsc flag... ale jak ustawiam sam rozgrywke to wygrywam z nimi... mala przewaga ale zawsze... biggrin biggrin biggrin ejj a ty serio grasz 2 lata? 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:30 am
A ja ostatnio pilam na urodzinach ciotki sweatdrop Wstyd, panowie, wstyd.. Trzeba wykombinowac jakas szalona true ave metal satanic occult goth-imprezke blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:32 am
Libido69 A ja ostatnio pilam na urodzinach ciotki sweatdrop Wstyd, panowie, wstyd.. Trzeba wykombinowac jakas szalona true ave metal satanic occult goth-imprezke blaugh heart oi oi oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej.. ^_____^ wracam ze szkoły.. wyczerpana stressed
Nasza profesor od geografii uraczyła nas piękną opowieścią o tym, jak wybrała sie aby zakupić naczynie żarowe XD ...i w końcu kupiła takie zrobione przez mafię w Wołominie.. XD bo ona "woli już kupić od polskiej mafi niż od belgijskiej czy niemieckiej" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya biggrin biggrin biggrin ejj a ty serio grasz 2 lata? 0_o tak wlasciwie to gram od 2 klasy gimnazjum... teraz skonczylem liceum to sama sobie policz jak dlugo gram... do histroii mojej gry dochodzi jeszcze przynaleznosc do roznych klanow... a nawet udalo mi sie rozegrac razem z moim klanem pare rozgrywek w pucharze Polski...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|