|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:16 am
Libido69 Kazdy pieprzy to co lubi, nee? blaugh a tak po za tematem ... ostatnoi dostalem spam z reklama owcy dmuchanej ktora sie nazywa Dolly i kosztuje only 15 $... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:17 am
Ntsumi_Aya opcy gralem duzo w liceum od razu jak wyszlo demo..... potem se dalem spokoj i dzis bylo widac tego wyniki sweatdrop to ja przez cztery lata tylko z botami na Narvice grałam sweatdrop i w tym ciągle gram na moim ulubionym serverku xd na novice to sie gra jak w zwolnionym tempie...... moge wygrac na wszystkich mapoach uzywajac tylko translocatora... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:18 am
dobra zegnam ........... ide z wierd na dwor Bye bye u all blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:19 am
Libido69 Powiedzmy, ze kolezanka pokazala mi sprawe... z innej strony 4laugh heart t wyobraź sobie, że sex to nie medal, ma więcej niż 2 strony... i chyba jest jeszcze coś czego ani kolega, ani kolezanka ci nie pokazali... wpadnij kiedyś na melo do Bee a może dowiesz się co mam na myśli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:20 am
Falcone dobra zegnam ........... ide z wierd na dwor Bye bye u all blaugh Pa 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:20 am
Ntsumi_Aya opcy gralem duzo w liceum od razu jak wyszlo demo..... potem se dalem spokoj i dzis bylo widac tego wyniki sweatdrop to ja przez cztery lata tylko z botami na Narvice grałam sweatdrop i w tym ciągle gram na moim ulubionym serverku xd ja tam jak juz z botami gram to mecze je na inhumanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:21 am
Falcone dobra zegnam ........... ide z wierd na dwor Bye bye u all blaugh pa 4laugh *przytulas na pożegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone dobra zegnam ........... ide z wierd na dwor Bye bye u all blaugh trzymaj się wolanta na ostrych zakrętach, zjooooom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Libido69 Powiedzmy, ze kolezanka pokazala mi sprawe... z innej strony 4laugh heart t wyobraź sobie, że sex to nie medal, ma więcej niż 2 strony... i chyba jest jeszcze coś czego ani kolega, ani kolezanka ci nie pokazali... wpadnij kiedyś na melo do Bee a może dowiesz się co mam na myśli Hmm... Slonce... ostry niczym Salsa.. ale Ty mieszkasz w Warszawie... a ja mam na razie ucieche z jezyczka przyjaciolki 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya opcy Ntsumi_Aya opcy gralem duzo w liceum od razu jak wyszlo demo..... potem se dalem spokoj i dzis bylo widac tego wyniki sweatdrop to ja przez cztery lata tylko z botami na Narvice grałam sweatdrop i w tym ciągle gram na moim ulubionym serverku xd na novice to sie gra jak w zwolnionym tempie...... moge wygrac na wszystkich mapoach uzywajac tylko translocatora... xd taa xd xd xd tylko okazało, się, żę chyba dwa boty, nie wykazuję się na sw�j poziom, tylko o 2 czy 3 wyższy sweatdrop to nic nie szkodzi boty sa glupie....... w porownaniu z czlowiekiem zachowuja sie cholernie regularnie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:22 am
Libido69 Hmm... Slonce... ostry niczym Salsa.. ale Ty mieszkasz w Warszawie... a ja mam na razie ucieche z jezyczka przyjaciolki 3nodding heart no w mordę, kolejny dobry towar się marnuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone dobra zegnam ........... ide z wierd na dwor Bye bye u all blaugh Narka ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:23 am
Ozzwald Ntsumi_Aya opcy gralem duzo w liceum od razu jak wyszlo demo..... potem se dalem spokoj i dzis bylo widac tego wyniki sweatdrop to ja przez cztery lata tylko z botami na Narvice grałam sweatdrop i w tym ciągle gram na moim ulubionym serverku xd ja tam jak juz z botami gram to mecze je na inhumanie... a pokonujesz boty na godlike? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|