|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:11 am
opcy Ntsumi_Aya opcy to se ale pogralem....... przegralem z Ozzem tylko 15 do 5 xd tak ktrotko graliscie? musial spadac...... buuu blaugh a i ... sory za tamto sweatdrop mowilam, że będę wam wszystko pieprzyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:11 am
Kukus Falcone Libido69 Kreska nie, ekstazy sie skonczyly a co do fallusow, to ja chyba jednak wole dziewczynki 3nodding heart hej to tak jak ja ja tez wole dziewczynki ^^ a ja lubię kozy... i poręcz na schodach do pokoju Bee blaugh heart blaugh a ja nieletnie tajlandki.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:12 am
Ntsumi_Aya opcy Ntsumi_Aya opcy to se ale pogralem....... przegralem z Ozzem tylko 15 do 5 xd tak ktrotko graliscie? musial spadac...... buuu blaugh a i ... sory za tamto sweatdrop mowilam, że będę wam wszystko pieprzyc sweatdrop nie szkodzi... zdaza sie...... poniekad ja ciebie taz raz ustrzelilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:12 am
opcy Kukus Falcone Libido69 Kreska nie, ekstazy sie skonczyly a co do fallusow, to ja chyba jednak wole dziewczynki 3nodding heart hej to tak jak ja ja tez wole dziewczynki ^^ a ja lubię kozy... i poręcz na schodach do pokoju Bee blaugh heart blaugh a ja nieletnie tajlandki..... Kazdy pieprzy to co lubi, nee? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:13 am
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ntsumi_Aya opcy Ntsumi_Aya opcy to se ale pogralem....... przegralem z Ozzem tylko 15 do 5 xd tak ktrotko graliscie? musial spadac...... buuu blaugh a i ... sory za tamto sweatdrop mowilam, że będę wam wszystko pieprzyc sweatdrop nie szkodzi... zdaza sie...... poniekad ja ciebie taz raz ustrzelilem... xd jak to brzmi "ustrzeliłem" xd a ty od ilu grasz w ut ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san CHRIS LIBERATOR CHRIS LIBERATORPodskakuje i wali głowa w scian ..AAłuuu UGA BUGA czad biggrin ... ałaałąła lece pa .... taaaaaaaaaaa... LI_BE_RAAAAAAAAAAAAAA_TOOOOOOOOR... be ready to acid ya brain... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW CHRIS LIBERATORAll Systems... Krajsega i jadziem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 opcy Kukus Falcone Libido69 Kreska nie, ekstazy sie skonczyly a co do fallusow, to ja chyba jednak wole dziewczynki 3nodding heart hej to tak jak ja ja tez wole dziewczynki ^^ a ja lubię kozy... i poręcz na schodach do pokoju Bee blaugh heart blaugh a ja nieletnie tajlandki..... Kazdy pieprzy to co lubi, nee? blaugh niestety na slasku jest deficyt tajlandek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:14 am
Libido69 Kukus "Lesba nie lesba... każda porządnego kutaszenia potrzebuje" źle mówię, krewniaki? Tak? :> My bardzo lubimy katuszenie... ale po ostatnim razie z facetem mam dosc... po prostu 3nodding heart tak źle czy tak dobrze? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:14 am
opcy Libido69 opcy Kukus Falcone Libido69 Kreska nie, ekstazy sie skonczyly a co do fallusow, to ja chyba jednak wole dziewczynki 3nodding heart hej to tak jak ja ja tez wole dziewczynki ^^ a ja lubię kozy... i poręcz na schodach do pokoju Bee blaugh heart blaugh a ja nieletnie tajlandki..... Kazdy pieprzy to co lubi, nee? blaugh niestety na slasku jest deficyt tajlandek xp Fakt [Kukus: ogarniaj cytaty... max. 5... proszę się stosować]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:15 am
Ntsumi_Aya xd jak to brzmi "ustrzeliłem" xd a ty od ilu grasz w ut ? gralem duzo w liceum od razu jak wyszlo demo..... potem se dalem spokoj i dzis bylo widac tego wyniki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kukus Falcone Libido69 Kreska nie, ekstazy sie skonczyly a co do fallusow, to ja chyba jednak wole dziewczynki 3nodding heart hej to tak jak ja ja tez wole dziewczynki ^^ a ja lubię kozy... i poręcz na schodach do pokoju Bee blaugh heart blaugh a ja nieletnie tajlandki..... ...które potem okazują się być chłopcami? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra, musze juz leciec, 3majcie sie wszyscy!
*poof!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:16 am
Kukus Libido69 Kukus "Lesba nie lesba... każda porządnego kutaszenia potrzebuje" źle mówię, krewniaki? Tak? :> My bardzo lubimy katuszenie... ale po ostatnim razie z facetem mam dosc... po prostu 3nodding heart tak źle czy tak dobrze? blaugh Powiedzmy, ze kolezanka pokazala mi sprawe... z innej strony 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:16 am
opcy gralem duzo w liceum od razu jak wyszlo demo..... potem se dalem spokoj i dzis bylo widac tego wyniki sweatdrop to ja przez cztery lata tylko z botami na Narvice grałam sweatdrop i w tym ciągle gram na moim ulubionym serverku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|