|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:06 am
Libido69 Kreska nie, ekstazy sie skonczyly a co do fallusow, to ja chyba jednak wole dziewczynki 3nodding heart Fallus to moja ksywka nie ośrodek myślowy [kogo ja próbuje oszukać?]... a co do tych dziewczynek to pewnego pięknego dnia, w pewnym pięknym łóżku doszedłem do pewnego pięknego wniosku: "Lesba nie lesba... każda porządnego kutaszenia potrzebuje" źle mówię, krewniaki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
to se ale pogralem....... przegralem z Ozzem tylko 15 do 5 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:07 am
Libido69 A Myslowice, mili panstwo, leza niedaleko Katowic ^_^ Taki zespol kultowy jak Myslovitz, kojarzy wam sie? 3nodding heart ja nic nie kojarze, oprócz tego, ze dziś jest piątek, a ja chyba wczoraj za dobrze się bawiłem, bo nie moge znaleźć spodni eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Kreska nie, ekstazy sie skonczyly a co do fallusow, to ja chyba jednak wole dziewczynki 3nodding heart hej to tak jak ja ja tez wole dziewczynki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy to se ale pogralem....... przegralem z Ozzem tylko 15 do 5 xd tak ktrotko graliscie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:08 am
Kukus Libido69 Kreska nie, ekstazy sie skonczyly a co do fallusow, to ja chyba jednak wole dziewczynki 3nodding heart Fallus to moja ksywka nie ośrodek myślowy [kogo ja próbuje oszukać?]... a co do tych dziewczynek to pewnego pięknego dnia, w pewnym pięknym łóżku doszedłem do pewnego pięknego wniosku: "Lesba nie lesba... każda porządnego kutaszenia potrzebuje" źle mówię, krewniaki? CHRIS LIBERATOR CHRIS LIBERATORPodskakuje i wali głowa w scian ..AAłuuu UGA BUGA czad biggrin ... ałaałąła lece pa ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:08 am
Ntsumi_Aya opcy to se ale pogralem....... przegralem z Ozzem tylko 15 do 5 xd tak ktrotko graliscie? musial spadac......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:09 am
Kukus "Lesba nie lesba... każda porządnego kutaszenia potrzebuje" źle mówię, krewniaki? Tak? :> My bardzo lubimy katuszenie... ale po ostatnim razie z facetem mam dosc... po prostu 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eh co za pogoda ... najpierw upal ... a teraz zimno i pada ...=='
stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Libido69 Kreska nie, ekstazy sie skonczyly a co do fallusow, to ja chyba jednak wole dziewczynki 3nodding heart hej to tak jak ja ja tez wole dziewczynki ^^ a jakie ? twisted (diaboliczny usmiech) *pac lekko flacka poducha blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Libido69 Kreska nie, ekstazy sie skonczyly a co do fallusow, to ja chyba jednak wole dziewczynki 3nodding heart hej to tak jak ja ja tez wole dziewczynki ^^ a ja lubię kozy... i poręcz na schodach do pokoju Bee blaugh heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:10 am