|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:58 am
bleh =='' *siada zmęczona na fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:59 am
I jak było ze taka mina wnioskuje ze Ozzy was przetrzepał ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya xp nikt mnie nie kocha crying xp xp xp ........ no przeciez cie przywitałem
Myslowice gdzie to question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya bleh =='' *siada zmęczona na fotelu* Kolejna z depresja? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:00 am
Libido69 Kukus aaaaaaaa... ale mi się zejście zaczęło po wczoraj zaraz zdechnę, jeeeeeeeść, piiiiiiiiić... czemu wszystko wiruje, kuszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Witaj, my sie jeszcze nie znamy 3nodding heart z miłą chęcią bym to zmienił... jestem Kukusik aka Fallusowaty brat... BeeWolf_san, BeeWolf i Ozzwald to moje krewniaki... a gdzie ty mieszkasz? i czy masz może poratować MODa kreską albo jakąś pigułką na ból istnienia? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:01 am
Falcone Ntsumi_Aya xp nikt mnie nie kocha crying xp xp xp ........ no przeciez cie przywitałem
Myslowice gdzie to question sory xp to było w czasie, gdy pisałam posta xp 4laugh hey Kiart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:01 am
Kukus Libido69 Kukus aaaaaaaa... ale mi się zejście zaczęło po wczoraj zaraz zdechnę, jeeeeeeeść, piiiiiiiiić... czemu wszystko wiruje, kuszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Witaj, my sie jeszcze nie znamy 3nodding heart z miłą chęcią bym to zmienił... jestem Kukusik aka Fallusowaty brat... BeeWolf_san, BeeWolf i Ozzwald to moje krewniaki... a gdzie ty mieszkasz? i czy masz może poratować MODa kreską albo jakąś pigułką na ból istnienia? xp Kreska nie, ekstazy sie skonczyly a co do fallusow, to ja chyba jednak wole dziewczynki 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:02 am
Libido69 Ntsumi_Aya bleh =='' *siada zmęczona na fotelu* Kolejna z depresja? eek niee... ja z depresja? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A Myslowice, mili panstwo, leza niedaleko Katowic ^_^ Taki zespol kultowy jak Myslovitz, kojarzy wam sie? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:03 am
Libido69 Kukus a w jakim mieście mieszkasz, bo odnoszę wrażenie, że chciałbym cię poznać blaugh Jestem z Myslowic 3nodding heart pozwól, że zacytuję wielkiego myśliciela, poetę, filozofa, rzeźbiarza [rzeźbiącego głównie w gównie], fotografika [głównie pacyfek między cyckami jędzy Anki] i oratora oraz znawcę onanizmu, Desta aka Wujka Szpadla *początek cytatu... odchrząk odchrząk* "Przejebane" *koniec cytatu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 9:04 am
Libido69 A Myslowice, mili panstwo, leza niedaleko Katowic ^_^ Taki zespol kultowy jak Myslovitz, kojarzy wam sie? 3nodding heart xd ja też mieszkam niedaleko Katowic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|