|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:49 am
Mirabell BeeWolf_san Mirabell BeeWolf_san Chelloł BIRABELKO .... wink helol Przczoleczko whee UGA BUGA .... UMA TIKI UMA TIKI... tez tak potrafie whee jeszcze to nie to ale sie wyrobisz.... patrz u ucz sie UGABUHGAaaa-aaaaaaaaaaaa... pamientaj oprzeciaganiu i o U ./...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:49 am
Libido69 Falcone Libido69 papa Punkciku 3nodding heart ej czy to ty jestes na tym zdjeciu question jesli tak to niezła laska z ciebie ..... mrauuu wink Tak, to ja 3nodding xd , dziekuje bardzo, ty na swoim siggu tez niezle wygladasz xd 3nodding heart Ile masz latek, Falconie? jestem sexownym prawie 17 latkiem XD ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:51 am
Falcone Libido69 Falcone Libido69 papa Punkciku 3nodding heart ej czy to ty jestes na tym zdjeciu question jesli tak to niezła laska z ciebie ..... mrauuu wink Tak, to ja 3nodding xd , dziekuje bardzo, ty na swoim siggu tez niezle wygladasz xd 3nodding heart Ile masz latek, Falconie? jestem sexownym prawie 17 latkiem XD ........ xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:51 am
Mirabell Falcone niestety nie ........ gram na qRO 3nodding ........... bo tam maja auto patchera a ja miałem za stara wersje ............. a nowa moga teraz tylko sciagac koreanskie IP ......... straszna zwała stare hmm, kiedys sie napalilem na RO, jak posciagalem wszystko to okazalo sie, ze to platny mmorpg... crying co do polskich serwerow, to chyba nie ma az takich bajerow jak "firmowe"? Ohh, sa, sa... powiem, ze nie raz na pirackich serwach jest jeszcze wiecej bonusow ^_^ wiekszosc naprawde niczym nie ustepuje oryginalnemu RO Akiko... slicznie prosze, znalazlabys wobec tego czas na full body w kolorze? wink heart Oczywiscie zaplace zgodnie z cennikiem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:52 am
Mirabell Falcone niestety nie ........ gram na qRO 3nodding ........... bo tam maja auto patchera a ja miałem za stara wersje ............. a nowa moga teraz tylko sciagac koreanskie IP ......... straszna zwała stare hmm, kiedys sie napalilem na RO, jak posciagalem wszystko to okazalo sie, ze to platny mmorpg... crying co do polskich serwerow, to chyba nie ma az takich bajerow jak "firmowe"? no na polskich moze nie .......... ale na qRO najlepszy serwer prywatny .......... non stop 1000 graczy ....... wszytkie nowosci ..... nowe itemy , mapt spirety i takie tam .......... niestety strasznie monotomna gra sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:53 am
Falcone Libido69 Falcone Libido69 papa Punkciku 3nodding heart ej czy to ty jestes na tym zdjeciu question jesli tak to niezła laska z ciebie ..... mrauuu wink Tak, to ja 3nodding xd , dziekuje bardzo, ty na swoim siggu tez niezle wygladasz xd 3nodding heart Ile masz latek, Falconie? jestem sexownym prawie 17 latkiem XD ........ Hmm.. kiedys bylam z mlodszym chlopakiem.. mialam 18 latek a on 16.. Nie wychodzilo nic ani w zab... poza paroma szczegolami, ale to nie zatrzymalo nas z soba na dlugo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:54 am
BeeWolf_san jeszcze to nie to ale sie wyrobisz.... patrz u ucz sie UGABUHGAaaa-aaaaaaaaaaaa... pamientaj oprzeciaganiu i o U ./... moze pocwicze biggrin *przypomina sobie jak to w internacie po 22:00 darl sie "kamehameha", "haaaaaaaaaa!!!" albo "myyyynthooooooon!!!" na cala jape biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:55 am
BeeWolf_san jeszcze to nie to ale sie wyrobisz.... patrz u ucz sie UGABUHGAaaa-aaaaaaaaaaaa... pamientaj oprzeciaganiu i o U ./... *oprowadza turystow* prosze spojrzec o to typowa konwersacja w dialekcie dawnego jezyga Gaiowiczow ......... niewiele osob potrafi sie nic posługowac ....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Mirabell Falcone niestety nie ........ gram na qRO 3nodding ........... bo tam maja auto patchera a ja miałem za stara wersje ............. a nowa moga teraz tylko sciagac koreanskie IP ......... straszna zwała stare hmm, kiedys sie napalilem na RO, jak posciagalem wszystko to okazalo sie, ze to platny mmorpg... crying co do polskich serwerow, to chyba nie ma az takich bajerow jak "firmowe"? Ohh, sa, sa... powiem, ze nie raz na pirackich serwach jest jeszcze wiecej bonusow ^_^ wiekszosc naprawde niczym nie ustepuje oryginalnemu RO Akiko... slicznie prosze, znalazlabys wobec tego czas na full body w kolorze? wink heart Oczywiscie zaplace zgodnie z cennikiem ^^ oki ^^ < zapisuje kolejna klijetke na kartce XD >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaaaaaa... ale mi się zejście zaczęło po wczoraj crying zaraz zdechnę, jeeeeeeeść, piiiiiiiiić... czemu wszystko wiruje, kuszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:56 am
Libido69 Hmm.. kiedys bylam z mlodszym chlopakiem.. mialam 18 latek a on 16.. Nie wychodzilo nic ani w zab... poza paroma szczegolami, ale to nie zatrzymalo nas z soba na dlugo xp a w jakim mieście mieszkasz, bo odnoszę wrażenie, że chciałbym cię poznać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:57 am
Falcone BeeWolf_san jeszcze to nie to ale sie wyrobisz.... patrz u ucz sie UGABUHGAaaa-aaaaaaaaaaaa... pamientaj oprzeciaganiu i o U ./... *oprowadza turystow* prosze spojrzec o to typowa konwersacja w dialekcie dawnego jezyga Gaiowiczow ......... niewiele osob potrafi sie nic posługowac ....... xd Niektooshy poslugooja sie jeshcze innym dialektem xd xp Kukus aaaaaaaa... ale mi się zejście zaczęło po wczoraj zaraz zdechnę, jeeeeeeeść, piiiiiiiiić... czemu wszystko wiruje, kuszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Witaj, my sie jeszcze nie znamy 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone no na polskich moze nie .......... ale na qRO najlepszy serwer prywatny .......... non stop 1000 graczy ....... wszytkie nowosci ..... nowe itemy , mapt spirety i takie tam .......... niestety strasznie monotomna gra sweatdrop na razie jedynym mmorpg, w jaki gram (od czasu do czasu) jest Tibia (w przyszłosci, kiedys, moze FFXI, marzenie...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Libido69 Hmm.. kiedys bylam z mlodszym chlopakiem.. mialam 18 latek a on 16.. Nie wychodzilo nic ani w zab... poza paroma szczegolami, ale to nie zatrzymalo nas z soba na dlugo xp a w jakim mieście mieszkasz, bo odnoszę wrażenie, że chciałbym cię poznać blaugh Jestem z Myslowic 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|