Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10448 10449 10450 10451 10452 10453 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:49 am

Mirabell
BeeWolf_san
Mirabell
BeeWolf_san
Chelloł BIRABELKO .... wink

helol Przczoleczko whee

UGA BUGA ....

UMA TIKI UMA TIKI...

tez tak potrafie whee

jeszcze to nie to ale sie wyrobisz....

patrz u ucz sie UGABUHGAaaa-aaaaaaaaaaaa... pamientaj oprzeciaganiu i o U ./...
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:49 am

Libido69
Falcone
Libido69
papa Punkciku 3nodding heart

ej czy to ty jestes na tym zdjeciu question jesli tak to niezła laska z ciebie ..... mrauuu wink

Tak, to ja 3nodding xd , dziekuje bardzo, ty na swoim siggu tez niezle wygladasz xd 3nodding heart Ile masz latek, Falconie?

jestem sexownym prawie 17 latkiem XD ........

Falcone

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:51 am

Falcone
Libido69
Falcone
Libido69

ej czy to ty jestes na tym zdjeciu question jesli tak to niezła laska z ciebie ..... mrauuu wink

Tak, to ja 3nodding xd , dziekuje bardzo, ty na swoim siggu tez niezle wygladasz xd 3nodding heart Ile masz latek, Falconie?

xd xd xd
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:51 am

Mirabell
Falcone
niestety nie ........ gram na qRO 3nodding ........... bo tam maja auto patchera a ja miałem za stara wersje ............. a nowa moga teraz tylko sciagac koreanskie IP ......... straszna zwała stare

hmm, kiedys sie napalilem na RO, jak posciagalem wszystko to okazalo sie, ze to platny mmorpg... crying
co do polskich serwerow, to chyba nie ma az takich bajerow jak "firmowe"?

Ohh, sa, sa... powiem, ze nie raz na pirackich serwach jest jeszcze wiecej bonusow ^_^ wiekszosc naprawde niczym nie ustepuje oryginalnemu RO

Akiko... slicznie prosze, znalazlabys wobec tego czas na full body w kolorze? wink heart Oczywiscie zaplace zgodnie z cennikiem ^^

Libido69

Falcone

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:52 am

Mirabell
Falcone
niestety nie ........ gram na qRO 3nodding ........... bo tam maja auto patchera a ja miałem za stara wersje ............. a nowa moga teraz tylko sciagac koreanskie IP ......... straszna zwała stare

hmm, kiedys sie napalilem na RO, jak posciagalem wszystko to okazalo sie, ze to platny mmorpg... crying

no na polskich moze nie .......... ale na qRO najlepszy serwer prywatny .......... non stop 1000 graczy ....... wszytkie nowosci ..... nowe itemy , mapt spirety i takie tam .......... niestety strasznie monotomna gra sweatdrop
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:53 am

Falcone
Libido69
Falcone
Libido69

Hmm.. kiedys bylam z mlodszym chlopakiem.. mialam 18 latek a on 16.. Nie wychodzilo nic ani w zab... poza paroma szczegolami, ale to nie zatrzymalo nas z soba na dlugo xp

Libido69

Ntsumi_Aya

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:53 am

wrocilam xp
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:54 am

BeeWolf_san

moze pocwicze biggrin *przypomina sobie jak to w internacie po 22:00 darl sie "kamehameha", "haaaaaaaaaa!!!" albo "myyyynthooooooon!!!" na cala jape biggrin biggrin biggrin

Mirabell

Falcone

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:55 am

BeeWolf_san

*oprowadza turystow* prosze spojrzec o to typowa konwersacja w dialekcie dawnego jezyga Gaiowiczow ......... niewiele osob potrafi sie nic posługowac ....... xd

Libido69
Mirabell
Falcone

Ohh, sa, sa... powiem, ze nie raz na pirackich serwach jest jeszcze wiecej bonusow ^_^ wiekszosc naprawde niczym nie ustepuje oryginalnemu RO

Akiko... slicznie prosze, znalazlabys wobec tego czas na full body w kolorze? wink heart Oczywiscie zaplace zgodnie z cennikiem ^^
oki ^^ < zapisuje kolejna klijetke na kartce XD >

Akiko Tamashii

Kukus

aaaaaaaa... ale mi się zejście zaczęło po wczoraj crying zaraz zdechnę, jeeeeeeeść, piiiiiiiiić... czemu wszystko wiruje, kuszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:56 am

Libido69
Hmm.. kiedys bylam z mlodszym chlopakiem.. mialam 18 latek a on 16.. Nie wychodzilo nic ani w zab... poza paroma szczegolami, ale to nie zatrzymalo nas z soba na dlugo xp
a w jakim mieście mieszkasz, bo odnoszę wrażenie, że chciałbym cię poznać blaugh

Kukus

Libido69

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:57 am

Falcone
BeeWolf_san

*oprowadza turystow* prosze spojrzec o to typowa konwersacja w dialekcie dawnego jezyga Gaiowiczow ......... niewiele osob potrafi sie nic posługowac ....... xd

Niektooshy poslugooja sie jeshcze innym dialektem xd xp

Kukus
aaaaaaaa... ale mi się zejście zaczęło po wczoraj zaraz zdechnę, jeeeeeeeść, piiiiiiiiić... czemu wszystko wiruje, kuszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Witaj, my sie jeszcze nie znamy 3nodding heart

Falcone
no na polskich moze nie .......... ale na qRO najlepszy serwer prywatny .......... non stop 1000 graczy ....... wszytkie nowosci ..... nowe itemy , mapt spirety i takie tam .......... niestety strasznie monotomna gra sweatdrop

na razie jedynym mmorpg, w jaki gram (od czasu do czasu) jest Tibia (w przyszłosci, kiedys, moze FFXI, marzenie...)

Mirabell

Libido69

Kukus
Libido69
a w jakim mieście mieszkasz, bo odnoszę wrażenie, że chciałbym cię poznać blaugh

Jestem z Myslowic 3nodding heart
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10448 10449 10450 10451 10452 10453 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games