|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:39 am
no ja sie bardzo ciesze ......... przynajmiej bede miał co robic w domu .... bo Ragnarok znowu mi sie znudził .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:40 am
Falcone no ja sie bardzo ciesze ......... przynajmiej bede miał co robic w domu .... bo Ragnarok znowu mi sie znudził ......... Wciągajaca cholera xd Teraz się cieszę że zrobili wipe'a na moim serwie i odszedłem No , a teraz mykam , do zobaczenia wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko, to twoj rysunek w sygnaturce, prawda? *spoglada na podpis*... Blagam, podaj jakas normalna cene, ile chcialabys za podobny? eek heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone no ja sie bardzo ciesze ......... przynajmiej bede miał co robic w domu .... bo Ragnarok znowu mi sie znudził ......... ho, grasz na jakims polskim serwerze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:41 am
Falcone no ja sie bardzo ciesze ......... przynajmiej bede miał co robic w domu .... bo Ragnarok znowu mi sie znudził ......... heh ja mam bardzo duzo do roboty ale mi sie tego nie kce robic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Falcone no ja sie bardzo ciesze ......... przynajmiej bede miał co robic w domu .... bo Ragnarok znowu mi sie znudził ......... Wciągajaca cholera xd Teraz się cieszę że zrobili wipe'a na moim serwie i odszedłem No , a teraz mykam , do zobaczenia wszystkim xd pay pay ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell BeeWolf_san Chelloł BIRABELKO .... wink helol Przczoleczko whee UGA BUGA ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:43 am
papa Punkciku 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:44 am
Mirabell Falcone no ja sie bardzo ciesze ......... przynajmiej bede miał co robic w domu .... bo Ragnarok znowu mi sie znudził ......... ho, grasz na jakims polskim serwerze? niestety nie ........ gram na qRO 3nodding ........... bo tam maja auto patchera a ja miałem za stara wersje ............. a nowa moga teraz tylko sciagac koreanskie IP ......... straszna zwała stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:46 am
BeeWolf_san Mirabell BeeWolf_san Chelloł BIRABELKO .... wink helol Przczoleczko whee UGA BUGA .... UMA TIKI UMA TIKI... tez tak potrafie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Akiko, to twoj rysunek w sygnaturce, prawda? *spoglada na podpis*... Blagam, podaj jakas normalna cene, ile chcialabys za podobny? eek heart heart heart eee...no ten...teges ....^^" ee....on ......eeee.........oki : caly i normalny (kolorowy) - 1700g (czarno-bialy - 1450g) z kims - 2200g (czarno-bialy - 2000g) SD - 1200g popiersie - 1200g (rowniez czarno-biale) (juz nawet nie pamietam razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 papa Punkciku 3nodding heart ej czy to ty jestes na tym zdjeciu question jesli tak to niezła laska z ciebie ..... mrauuu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:48 am
Falcone Libido69 papa Punkciku 3nodding heart ej czy to ty jestes na tym zdjeciu question jesli tak to niezła laska z ciebie ..... mrauuu wink Tak, to ja 3nodding xd , dziekuje bardzo, ty na swoim siggu tez niezle wygladasz xd 3nodding heart Ile masz latek, Falconie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:49 am
Falcone niestety nie ........ gram na qRO 3nodding ........... bo tam maja auto patchera a ja miałem za stara wersje ............. a nowa moga teraz tylko sciagac koreanskie IP ......... straszna zwała stare hmm, kiedys sie napalilem na RO, jak posciagalem wszystko to okazalo sie, ze to platny mmorpg... crying co do polskich serwerow, to chyba nie ma az takich bajerow jak "firmowe"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|