|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:13 am
Omega Sun BeeWolf_san No juz nie siedzi na głowie :* ... Ciagnie lekko za ogonek i całuje w usteczka :* :*:*:* Obejmuje i całuje w słodkie usteczka :* .... Zero jaka cisza wiekszosc poszła grac w UT biggrin Ozzy opcy i Aya ... na poprzedniejs tronie jest ip jak chcesz dołacz sie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:13 am
*Przychodzi zmoknieta* Ughh stressed Zlapal mnie deszcz w srodku drogi... cholera jasna, proba odwolana stressed stressed stressed Ehhh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:14 am
BeeWolf_san napewno jakiś kolega ma biggrin .... Cześć Zero... ale to pierwsza wersje ............. kurde skad ja to wezme ......... ahhh zobaczymy co da sie zrobic ...... Witam Panie Zero ......... legancki stroj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:16 am
Falcone ale to pierwsza wersje ............. kurde skad ja to wezme ......... ahhh zobaczymy co da sie zrobic ...... Witam Panie Zero ......... legancki stroj 3nodding I nawzajem , long time no see Falcone xd UT ? hm.. nie chce mi się instalować i patcha odpowiedniego szukać... Hej Libido , czyli odświerzona i gotowa na wszystko ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:17 am
Libido69 *Przychodzi zmoknieta* Ughh stressed Zlapal mnie deszcz w srodku drogi... cholera jasna, proba odwolana stressed stressed stressed Ehhh.. uh prze.... walone ... biggrin xd Słucham głupiej muzy i sie ciesze jak głupi biggrin ... Falcon a no szukaj szukaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:17 am
PointZer0 Falcone ale to pierwsza wersje ............. kurde skad ja to wezme ......... ahhh zobaczymy co da sie zrobic ...... Witam Panie Zero ......... legancki stroj 3nodding I nawzajem , long time no see Falcone xd UT ? hm.. nie chce mi się instalować i patcha odpowiedniego szukać... Hej Libido , czyli odświerzona i gotowa na wszystko ? xd ja bym se zainstalował ale nie mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:18 am
PointZer0 Falcone ale to pierwsza wersje ............. kurde skad ja to wezme ......... ahhh zobaczymy co da sie zrobic ...... Witam Panie Zero ......... legancki stroj 3nodding I nawzajem , long time no see Falcone xd UT ? hm.. nie chce mi się instalować i patcha odpowiedniego szukać... Hej Libido , czyli odświerzona i gotowa na wszystko ? xd No jak instalujesz are minut a pacha masz ty www.unreal.pl :d ... i po problemie biggrin w niedziele gramy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:18 am
PointZer0 Hej Libido , czyli odświerzona i gotowa na wszystko ? xd Prawie, Punkciku, prawie... Ohh... glany tez sie susza... kuzwa.. Mowisz ze gracie w UT? Kurde, ja nigdy nie lubilam tych kosmicznych klimatow, wole diabolicznego Quake'a A tak poza tym, to witam wszystkich... tych nie znajomych tez... O, panie Falcone... sam narysowales ten rysunek, ktory masz w sigu? eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:19 am
BeeWolf_san No jak instalujesz are minut a pacha masz ty www.unreal.pl :d ... i po problemie biggrin w niedziele gramy biggrin Nie , w poniedziałek rano mam o 8 chyba granie w ]I[ z kumplami a potem... zakończenie roku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:24 am
Libido69 PointZer0 Hej Libido , czyli odświerzona i gotowa na wszystko ? xd Prawie, Punkciku, prawie... Ohh... glany tez sie susza... kuzwa.. Mowisz ze gracie w UT? Kurde, ja nigdy nie lubilam tych kosmicznych klimatow, wole diabolicznego Quake'a A tak poza tym, to witam wszystkich... tych nie znajomych tez... O, panie Falcone... sam narysowales ten rysunek, ktory masz w sigu? eek heart No mozesz se darowac Panie ......... poprostu Falcone wink ........ aco do rysuneczku bardzo bym chciał ale niestety to nie moje dzieło tylko "Ibris" (nalezy do naszej gildii)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:25 am
Falcone No mozesz se darowac Panie ......... poprostu Falcone wink ........ aco do rysuneczku bardzo bym chciał ale niestety to nie moje dzieło tylko "Ibris" (nalezy do naszej gildii) Ok 3nodding To juz wiem do kogo sie odezwac 3nodding Uwieeelbiam dobry rysunek 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:27 am