|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:56 am
Falcone Kukus co zajebiste by hulać w NFSU 2 na pełnych detalach blaugh mi sie jedynak znudziła po 40 wyscigach ............. dwójka to inny świat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:58 am
Ntsumi_Aya Falcone o własnie a tak wogule to o jakej wersji UT my tu rozmawiamy question ....... (wiem wiem jestem ciemna masa)a tam ciemna masa blaugh pełna nazwa to Unreal Turnament biggrin czyli chodz wam o pierwsza czsc tak question nie smiac sie ........ nie jestem dobry w tych klockach sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:59 am
Omega Sun obiecales, ze nie bedziesz ciagal Bawelny za ogon crying Ale On sie lubi tak bawić :* ale jak niechcesz to nie :* UT unreal Tournament z pachem 4.36 ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:00 am
Kukus Falcone Kukus co zajebiste by hulać w NFSU 2 na pełnych detalach blaugh mi sie jedynak znudziła po 40 wyscigach ............. dwójka to inny świat pewnie tak 3nodding ale pewnie i tak mi nie pojdzie -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:00 am
Falcone Ntsumi_Aya Falcone o własnie a tak wogule to o jakej wersji UT my tu rozmawiamy question ....... (wiem wiem jestem ciemna masa)a tam ciemna masa blaugh pełna nazwa to Unreal Turnament biggrin czyli chodz wam o pierwsza czsc tak question nie smiac sie ........ nie jestem dobry w tych klockach sweatdrop nikt sie nie smieje blaugh ok ja lece grac z chlopakami blaugh pa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:02 am
BeeWolf_san Omega Sun obiecales, ze nie bedziesz ciagal Bawelny za ogon crying Ale On sie lubi tak bawić :* ale jak niechcesz to nie :* UT unreal Tournament z pachem 4.36 .... ja myslałem ze chodzi wam o tą najnowsza xd ............ yyyy skad ja to wezme question przeciez to juz stare jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:02 am
BeeWolf_san Omega Sun obiecales, ze nie bedziesz ciagal Bawelny za ogon crying Ale On sie lubi tak bawić :* ale jak niechcesz to nie :* ale to go boli :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:04 am
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun obiecales, ze nie bedziesz ciagal Bawelny za ogon crying Ale On sie lubi tak bawić :* ale jak niechcesz to nie :* ale to go boli :* i tak ma być... musi ponieść karę za to iż urodził się kotem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:06 am
BeeWolf_san Omega Sun obiecales, ze nie bedziesz ciagal Bawelny za ogon crying Ale On sie lubi tak bawić :* ale jak niechcesz to nie :* UT unreal Tournament z pachem 4.36 .... ja myslałem ze chodzi wam o tą najnowsza xd ............ yyyy skad ja to wezme question przeciez to juz stare jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:08 am
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun obiecales, ze nie bedziesz ciagal Bawelny za ogon crying Ale On sie lubi tak bawić :* ale jak niechcesz to nie :* ale to go boli :* No juz nie siedzi na głowie :* ... Ciagnie lekko za ogonek i całuje w usteczka :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:09 am
Kukus i tak ma być... musi ponieść karę za to iż urodził się kotem :] stare stare stare sadysta!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:10 am
Falcone BeeWolf_san Omega Sun obiecales, ze nie bedziesz ciagal Bawelny za ogon crying Ale On sie lubi tak bawić :* ale jak niechcesz to nie :* UT unreal Tournament z pachem 4.36 .... ja myslałem ze chodzi wam o tą najnowsza xd ............ yyyy skad ja to wezme question przeciez to juz stare jest sweatdrop napewno jakiś kolega ma biggrin .... Cześć Zero...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:11 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun obiecales, ze nie bedziesz ciagal Bawelny za ogon crying Ale On sie lubi tak bawić :* ale jak niechcesz to nie :* ale to go boli :* No juz nie siedzi na głowie :* ... Ciagnie lekko za ogonek i całuje w usteczka :* :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 8:12 am
U la la , jaka cisza , nie było takiej nawet w mojej klasie przy odpowiedziach ustnych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|