|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:31 am
opcy Ntsumi_Aya opcy Falcone opcy zabilem kilkadziesiat botow........ ninja przed chwila..... a w co grałes question fuhquake skill 2 boty: Frikbots aaa too. xd a ja myslalam ze w ut... ninja ale w quake'a sie gra podobnie jak w ut nie ? xd podobnie ale troche bardziej dynamicznie..... xd grałam... ze dwa razy xd Bee - 0_o kto ... ja? xd xd xd papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:31 am
Akiko Tamashii Falcone Ja- Yosei Falcone Zawsze jak przyjde to nie wiem co napisac .......... sweatdrop ...też tak czasem mam... sweatdrop no i znowu mnie nie było kawał czasu i pewnie pełno osob nowych doszło sweatdrop mnie nie bylo przez 2 mechy razz , teraz kase zarabiam...........I CZEMU TE LISTY MUSZA BYC TERAZ TAKIE DROGIE?????? domokun ...e tam ...ja to wale
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:32 am
kropka Akiko Tamashii Falcone Ja- Yosei Falcone Zawsze jak przyjde to nie wiem co napisac .......... sweatdrop ...też tak czasem mam... sweatdrop no i znowu mnie nie było kawał czasu i pewnie pełno osob nowych doszło sweatdrop mnie nie bylo przez 2 mechy razz , teraz kase zarabiam...........I CZEMU TE LISTY MUSZA BYC TERAZ TAKIE DROGIE?????? domokun a kiedyś byly tansze??? surprised Jak tu jeszcze czesto bywałem to zawsze były po 4k a teraz nie wiem bo i tak nie mam kasy xd .......... Tak wogule witam Falc jestem ...... bo sie chyba nie znamy prawda ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone tez bym sobie zagrał w cos fajnego stare ........... ale mam za słabego kompa crying ........... czyli? quake 1 nie ma zbyt duzych wymagan....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii tak, nawet na 4k mozna bylo je dostac ( a jak ktos mial farta to nawet okolo 4k razz )a teraz najtanszy widzialam za 4799g - stare aha.. myslalam ze były DUŻO TANSZE... czyli jakieś 2k !! biggrin za 4k to tez mi sie udawalo wcześniej kupić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:33 am
Falcone tez bym sobie zagrał w cos fajnego stare ........... ale mam za słabego kompa crying ........... biedaku ... *glaszcze blaugh * ja nie wiem co bym zrobila gdybym nie mogla w nic grac :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:34 am
BeeWolf_san Falcone tez bym sobie zagrał w cos fajnego stare ........... ale mam za słabego kompa crying ........... GłasQ głasQ ... własa noge ... zeby nie było ... Do ut styknie ci byle co ... ja na moim p2 350 hercog�w... z grafa gf2 MX 400 gram w ut na rozdzielce 1024-760 max Detale i wszystko chula jak u młodego szpadla biggrin ja mam tak samo tyle ze mam pIII 650
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:35 am
Falcone Jak tu jeszcze czesto bywałem to zawsze były po 4k a teraz nie wiem bo i tak nie mam kasy xd .......... Tak wogule witam Falc jestem ...... bo sie chyba nie znamy prawda ? nop, ano nie znamy, Ania jestem a wnecie Kropka smile milo mi poznać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Falcone tez bym sobie zagrał w cos fajnego stare ........... ale mam za słabego kompa crying ........... czyli? quake 1 nie ma zbyt duzych wymagan.... no dobra .......... ale zagrał bym se w cos pozadnego stare .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...dobra ...ja zdupiam ...PALIĆ GĄSIORA!!! ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:36 am
Ja- Yosei ...dobra ...ja zdupiam ...PALIĆ GĄSIORA!!! ...sayonara ... ciao wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:37 am
Falcone opcy Falcone tez bym sobie zagrał w cos fajnego stare ........... ale mam za słabego kompa crying ........... czyli? quake 1 nie ma zbyt duzych wymagan.... no dobra .......... ale zagrał bym se w cos pozadnego stare ....... !!!!!!!!TO DOPIERO JEST BLUŹNIERSTWO!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|