|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:25 am
Falcone Ja- Yosei Falcone Zawsze jak przyjde to nie wiem co napisac .......... sweatdrop ...też tak czasem mam... sweatdrop no i znowu mnie nie było kawał czasu i pewnie pełno osob nowych doszło sweatdrop mnie nie bylo przez 2 mechy razz , teraz kase zarabiam...........I CZEMU TE LISTY MUSZA BYC TERAZ TAKIE DROGIE?????? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone opcy zabilem kilkadziesiat botow........ ninja przed chwila..... a w co grałes question w unreal turnament... prawdopodobie blaugh opcy : na jakim były poziomie ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:26 am
xd już nie chodzisz, ze swoim robocianym pieskiem ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:26 am
Falcone opcy zabilem kilkadziesiat botow........ ninja przed chwila..... a w co grałes question fuhquake skill 2 boty: Frikbots
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:27 am
Akiko Tamashii Falcone Ja- Yosei Falcone Zawsze jak przyjde to nie wiem co napisac .......... sweatdrop ...też tak czasem mam... sweatdrop no i znowu mnie nie było kawał czasu i pewnie pełno osob nowych doszło sweatdrop mnie nie bylo przez 2 mechy razz , teraz kase zarabiam...........I CZEMU TE LISTY MUSZA BYC TERAZ TAKIE DROGIE?????? domokun a kiedyś byly tansze??? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:28 am
Ntsumi_Aya Falcone opcy zabilem kilkadziesiat botow........ ninja przed chwila..... a w co grałes question w unreal turnament... prawdopodobie blaugh opcy : na jakim były poziomie ? xd w turnament zaczynam na nowo grac (swierzo po instalece jestem a nie gralem od wakacji) wiec gram na "Adept"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Falcone opcy zabilem kilkadziesiat botow........ ninja przed chwila..... a w co grałes question fuhquake skill 2 boty: Frikbots aaa too. xd a ja myslalam ze w ut... ninja ale w quake'a sie gra podobnie jak w ut nie ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya opcy Falcone opcy zabilem kilkadziesiat botow........ ninja przed chwila..... a w co grałes question fuhquake skill 2 boty: Frikbots aaa too. xd a ja myslalam ze w ut... ninja ale w quake'a sie gra podobnie jak w ut nie ? xd podobnie ale troche bardziej dynamicznie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:29 am
Ntsumi_Aya aa too. xd a ja myslalam ze w ut... ninja ale w quake'a sie gra podobnie jak w ut nie ? xd Brat mowi ze grzeszysz i kaze mi isc od kompa głupek ... xp wiec pa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:29 am
opcy w turnament zaczynam na nowo grac (swierzo po instalece jestem a nie gralem od wakacji) wiec gram na "Adept" Adept @___@ ja nie gram z botami blaugh chyba, że mkochany serverek jest zapchany... to w tedy co innego... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:30 am
opcy Ntsumi_Aya opcy Falcone opcy zabilem kilkadziesiat botow........ ninja przed chwila..... a w co grałes question fuhquake skill 2 boty: Frikbots aaa too. xd a ja myslalam ze w ut... ninja ale w quake'a sie gra podobnie jak w ut nie ? xd podobnie ale troche bardziej dynamicznie..... tez bym sobie zagrał w cos fajnego stare ........... ale mam za słabego kompa crying ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:30 am
kropka Akiko Tamashii Falcone Ja- Yosei Falcone Zawsze jak przyjde to nie wiem co napisac .......... sweatdrop ...też tak czasem mam... sweatdrop no i znowu mnie nie było kawał czasu i pewnie pełno osob nowych doszło sweatdrop mnie nie bylo przez 2 mechy razz , teraz kase zarabiam...........I CZEMU TE LISTY MUSZA BYC TERAZ TAKIE DROGIE?????? domokun a kiedyś byly tansze??? surprised tak, nawet na 4k mozna bylo je dostac ( a jak ktos mial farta to nawet okolo 4k razz )a teraz najtanszy widzialam za 4799g - stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|