|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:15 am
Rynn the Vampire Czy tylko mnie gadu padło? ...nie tylko ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:16 am
Falcone ............. ninja ................. ...Ave ... ninja ...(gg już chyba działa - przynajmniej u mnie...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:16 am
Ja- Yosei Rynn the Vampire Czy tylko mnie gadu padło? ...nie tylko ... mi juz działa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:17 am
Rynn the Vampire Czy tylko mnie gadu padło? moje dziala eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:18 am
Omega Sun Rynn the Vampire Czy tylko mnie gadu padło? moje dziala eek ...bo teraz już działa ...(tylko na chwilke padło jak widać)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zawsze jak przyjde to nie wiem co napisac .......... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:19 am
Falcone Zawsze jak przyjde to nie wiem co napisac .......... sweatdrop ...też tak czasem mam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:19 am
Ja- Yosei Omega Sun Rynn the Vampire Czy tylko mnie gadu padło? moje dziala eek ...bo teraz już działa ...(tylko na chwilke padło jak widać) HAHAHA ...podpiera sciane i sie dusi .... Wielka afera bo gg padło na pare chwil :0 ... UGA BUGA ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:20 am
BeeWolf Ja- Yosei Omega Sun Rynn the Vampire Czy tylko mnie gadu padło? moje dziala eek ...bo teraz już działa ...(tylko na chwilke padło jak widać) HAHAHA ...podpiera sciane i sie dusi .... Wielka afera bo gg padło na pare chwil :0 ... UGA BUGA .... ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:21 am
Ja- Yosei Falcone Zawsze jak przyjde to nie wiem co napisac .......... sweatdrop ...też tak czasem mam... sweatdrop no i znowu mnie nie było kawał czasu i pewnie pełno osob nowych doszło sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:22 am
zabilem kilkadziesiat botow........ ninja przed chwila.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:23 am
opcy zabilem kilkadziesiat botow........ ninja przed chwila..... ?? xp morderca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 7:23 am
opcy zabilem kilkadziesiat botow........ ninja przed chwila..... a w co grałes question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|