|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:37 am
widze zmiane...pozytywną zmiane... slicznie wygladasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:39 am
dołaczam sie do rzyczeń UGABUGA....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:39 am
BeeWolf UGA BUGA .... scagnij sobie pisenke pod tytułem "Bora Bora" wykonawca Arash biggrin Czlowieku ... to jest leprze niż PAladinBicz... eh ty nie czaisz maniany :] ... widze ze trzeba cie bedzie w muzyce, Egipskiej podszkolić biggrin raz sie z kumpla z roku nabijalis\my bo sluchal ruskiego techno i puscil na m kawalek "Bura Bura" ....... moze to to samo........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:40 am
opcy BeeWolf UGA BUGA .... scagnij sobie pisenke pod tytułem "Bora Bora" wykonawca Arash biggrin Czlowieku ... to jest leprze niż PAladinBicz... eh ty nie czaisz maniany :] ... widze ze trzeba cie bedzie w muzyce, Egipskiej podszkolić biggrin raz sie z kumpla z roku nabijalis\my bo sluchal ruskiego techno i puscil na m kawalek "Bura Bura" ....... moze to to samo........ Niet ..znaczy nie To jest Jakieś Arabskie biggrin ale wyczesane biggrin .... A ryskie techno jest wporzo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:41 am
BeeWolf dołaczam sie do rzyczeń UGABUGA.... ...yhm ...dzięki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:42 am
BeeWolf opcy BeeWolf UGA BUGA .... scagnij sobie pisenke pod tytułem "Bora Bora" wykonawca Arash biggrin Czlowieku ... to jest leprze niż PAladinBicz... eh ty nie czaisz maniany :] ... widze ze trzeba cie bedzie w muzyce, Egipskiej podszkolić biggrin raz sie z kumpla z roku nabijalis\my bo sluchal ruskiego techno i puscil na m kawalek "Bura Bura" ....... moze to to samo........ Niet ..znaczy nie To jest Jakieś Arabskie biggrin ale wyczesane biggrin .... A ryskie techno jest wporzo biggrin jak sie jest Ruskim Partyzantem to trzeba ruskiego techno sluchac!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:43 am
opcy jak sie jest Ruskim Partyzantem to trzeba ruskiego techno sluchac!!!!! ...ale hardkor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:46 am
Ja- Yosei opcy jak sie jest Ruskim Partyzantem to trzeba ruskiego techno sluchac!!!!! ...ale hardkor ruskiego hardkoru tez pewnie! Nu pagadi zajac!!!! ja gawariu pa ruski!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:46 am
...bu ...opcy - nie wiesz co ile wychodzą nowe paski Losux'a?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:49 am
" Nowy komiks w poniedziałki, środy i piątki." Masz to jak byk na pierwszej stronie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:51 am
Ja- Yosei ...bu ...opcy - nie wiesz co ile wychodzą nowe paski Losux'a? teoretycznie co dwa dni..... nie wiem jak jest w praktyce....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:51 am
Rynn the Vampire
" Nowy komiks w poniedziałki, środy i piątki." Masz to jak byk na pierwszej stronie... ...ale ja tego nie czytam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:52 am
Nightmaree widze zmiane...pozytywną zmiane... slicznie wygladasz wink ooo dziex wink wink hehe biggrin A!!! LOSUX JEST ŚWIETNY.. tzn najlepsze bylly pierwsze odnicniki itp.. niezły hardkor xDDD..... albo WY BANDO DEBILI biggrin Jestem wasza nową wych. i ucze fizyki. Na fizykę bedziemy poświecac takze wszytkie przerwy obiadowe i bla, bla bla Prosze pani, ale my jestesmy klasą humanistyczną! ZAMKNIJ SIE BRUDASIE! xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:54 am
M-Teen Nightmaree widze zmiane...pozytywną zmiane... slicznie wygladasz wink ooo dziex wink wink hehe biggrin A!!! LOSUX JEST ŚWIETNY.. tzn najlepsze bylly pierwsze odnicniki itp.. niezły hardkor xDDD..... albo WY BANDO DEBILI biggrin Jestem wasza nową wych. i ucze fizyki. Na fizykę bedziemy poświecac takze wszytkie przerwy obiadowe i bla, bla bla Prosze pani, ale my jestesmy klasą humanistyczną! ZAMKNIJ SIE BRUDASIE! xd xd xd xd xd xd najlepszy to jest Bałwan!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|