|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:15 am
Rynn the Vampire Bee, ale jak ja do Wawy przyjadę, to moja wątroba tego nie wytrzyma...chociaż nie ukrywam, że chciałabym :>
To zapraszam na wakacje mieszkac gdzie jest, biggrin .... O wantrobe sie nie martw zakupimy HEPATIL :] ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:19 am
Libido69 Rynn the Vampire Bee, ale jak ja do Wawy przyjadę, to moja wątroba tego nie wytrzyma...chociaż nie ukrywam, że chciałabym :>
Libido, Smok jest zajęty, zacznijmy od tego. Czy przystojny? Całkiem całkiem. Oryginalny człowiek bardzo, uwielbiam go za to. Poprawia mi humor w każdym razie. Chociaż dzisiaj będzie z tym ciężko... neutral
A co do dylematu - picie czy facet - ja wybieram wyjście idealne, a mianowicie picie z facetem. Hahaha xd Bardzo dobrze moja droga, a tak BTW to skad jestes? Nie z Wawy? Nie..z Tychów..
Bee-chan, hepatil to na marskość wątroby..ja nie chcę żeby ona mi po kilku dniach ciągłego picia zastrajkowała i poszła szukać szczęścia u kogoś innego -_-'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:21 am
Cześć ... Ryn no a no a od zbytniej ilosci alkocholu co sie dzieje ?? wiem wiem dobra zabawa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:30 am
Ja juz musze leciec, lece na probe... Czesc wam wszystkim, dzieki za rozmowe 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:31 am
Libido69 Ja juz musze leciec, lece na probe... Czesc wam wszystkim, dzieki za rozmowe 3nodding heart Papa.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:31 am
siemanko wszystkim.....ale mnie tu dawno nie było eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:32 am
Libido69 Ja juz musze leciec, lece na probe... Czesc wam wszystkim, dzieki za rozmowe 3nodding heart Ora Bora bora ligi das... Diga diga digi das oga buga digi rozjebuda... PAPA A ja cie panienko nie nzam :> czesc ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:33 am
BeeWolf Libido69 Ja juz musze leciec, lece na probe... Czesc wam wszystkim, dzieki za rozmowe 3nodding heart Ora Bora bora ligi das... Diga diga digi das oga buga digi rozjebida... PAPA O.o uga buga?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:37 am
opcy BeeWolf Libido69 Ja juz musze leciec, lece na probe... Czesc wam wszystkim, dzieki za rozmowe 3nodding heart Ora Bora bora ligi das... Diga diga digi das oga buga digi rozjebida... PAPA O.o uga buga?? sweatdrop UGA BUGA .... scagnij sobie pisenke pod tytułem "Bora Bora" wykonawca Arash biggrin Czlowieku ... to jest leprze niż PAladinBicz... eh ty nie czaisz maniany :] ... widze ze trzeba cie bedzie w muzyce, Egipskiej podszkolić biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|