|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:02 am
PointZer0 BeeWolf_san Miss_Karina yup whee Witka Libido biggrin mow mi Kari whee tak do mnie moowią :3 Ja ci mowie K-Ryna... Ty zawsze byłeś poje...khe , khe... " egzotyczny " xd Hej Bee UGABUGAAh .... Przez opcego sie we mnie instynkty odrodzły .. AAAaakusza ja INSTYNKTUJE ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:02 am
Dobra , ja mykał będę. Do zobaczenia wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:04 am
PointZer0 Dobra , ja mykał będę. Do zobaczenia wszystkim xd Czesc Punkciku 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:05 am
PointZer0 Dobra , ja mykał będę. Do zobaczenia wszystkim xd baju baju... :] a ja poszukam w neciq pewnych newsoow wiec rzadko bede sie odzywac :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:06 am
Miss_Karina PointZer0 Dobra , ja mykał będę. Do zobaczenia wszystkim xd baju baju... :] a ja poszukam w neciq pewnych newsoow wiec rzadko bede sie odzywac :] Straszne. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:09 am
Rynn the Vampire O, Smok dzwonił, super, mam do kogo iść po wizycie u lekarza. Zachwyt. No tak, facet to juz lepsze wyjscie, chociaz tez moze narobic nie mniejszych klopotow niz picie xp Hmm.. przystojny jakis? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:10 am
BeeWolf_san UGABUGAAh .... Przez opcego sie we mnie instynkty odrodzły .. AAAaakusza ja INSTYNKTUJE .... ugabuga ziomalu! btw w temacie kuchennym pewna osoba gardzila moim pawiem!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:12 am
Bee, ale jak ja do Wawy przyjadę, to moja wątroba tego nie wytrzyma...chociaż nie ukrywam, że chciałabym :>
Libido, Smok jest zajęty, zacznijmy od tego. Czy przystojny? Całkiem całkiem. Oryginalny człowiek bardzo, uwielbiam go za to. Poprawia mi humor w każdym razie. Chociaż dzisiaj będzie z tym ciężko... neutral
A co do dylematu - picie czy facet - ja wybieram wyjście idealne, a mianowicie picie z facetem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:13 am
opcy BeeWolf_san UGABUGAAh .... Przez opcego sie we mnie instynkty odrodzły .. AAAaakusza ja INSTYNKTUJE .... ugabuga ziomalu! btw w temacie kuchennym pewna osoba gardzila moim pawiem!!!! scream UGA BUGA no moj człowiek przyszedł, wali w szczeke na przywitanie... tak chyba robili ludzie pierwotni nie ?? Pawiem jak mozna pogardzić taka potrawa to prostactwo, swietokractwo ... ni ma bata... to jest wojna.... Musimy zabijać ..... Kilm Kilim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:13 am
Rynn the Vampire Bee, ale jak ja do Wawy przyjadę, to moja wątroba tego nie wytrzyma...chociaż nie ukrywam, że chciałabym :>
Libido, Smok jest zajęty, zacznijmy od tego. Czy przystojny? Całkiem całkiem. Oryginalny człowiek bardzo, uwielbiam go za to. Poprawia mi humor w każdym razie. Chociaż dzisiaj będzie z tym ciężko... neutral
A co do dylematu - picie czy facet - ja wybieram wyjście idealne, a mianowicie picie z facetem. Hahaha xd Bardzo dobrze moja droga, a tak BTW to skad jestes? Nie z Wawy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|