|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej wam szkraby co tam slychac? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Libido69 PointZer0 A no i Mortale , p78;niej bezwarunkowo wypatre przez Tekkeny... Ale gdzie w Tekkenach wyrywanie kregoslupa? xd ...Albo obecny w każdej części Sub-zero i Liu Kang ? xd No i niesmiertelny mistrz Rayden - moj ulubiony zawodnik, staruszek umial doslownie porazac xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:52 am
Rynn the Vampire Nie..po prostu nasz Zero od czasu do czasu stwierdzał, że sobie chyba od nas odpocznie na stałe, i zmywał się rozdając wszystko co miał..ale i tak wracał..
Za bardzo nas kochasz, nie Zero? ~_^ Ech xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Rynn the Vampire Nie..po prostu nasz Zero od czasu do czasu stwierdzał, że sobie chyba od nas odpocznie na stałe, i zmywał się rozdając wszystko co miał..ale i tak wracał..
Za bardzo nas kochasz, nie Zero? ~_^ Ech xd ;>
wydało się.
Uch... jak ja mam wszystkiego dość..chcę się spić tak, żeby nie wiedzieć co się dookoła dzieje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:54 am
PointZer0 Rynn the Vampire Nie..po prostu nasz Zero od czasu do czasu stwierdzał, że sobie chyba od nas odpocznie na stałe, i zmywał się rozdając wszystko co miał..ale i tak wracał..
Za bardzo nas kochasz, nie Zero? ~_^ Ech xd yup whee Witka Libido biggrin mow mi Kari whee tak do mnie moowią :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:55 am
Miss_Karina PointZer0 Rynn the Vampire Nie..po prostu nasz Zero od czasu do czasu stwierdzał, że sobie chyba od nas odpocznie na stałe, i zmywał się rozdając wszystko co miał..ale i tak wracał..
Za bardzo nas kochasz, nie Zero? ~_^ Ech xd yup whee Witka Libido biggrin mow mi Kari whee tak do mnie moowią :3 Ok ^_^ Milo mi... Rynn, Wampirze... dlaczego masz taki humor? Piekna pogoda, mnostwo szczescia dookola - nic tylko zyc -nie umierac 3nodding heart Psst... jak Ty to robisz, ze sygnaturi Ci sie same zmieniaja? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:58 am
Miss_Karina yup whee Witka Libido biggrin mow mi Kari whee tak do mnie moowią :3 Ja ci mowie K-Ryna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:59 am
BeeWolf_san Miss_Karina yup whee Witka Libido biggrin mow mi Kari whee tak do mnie moowią :3 Ja ci mowie K-Ryna... Ty zawsze byłeś poje...khe , khe... " egzotyczny " xd Hej Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 6:01 am
BeeWolf_san Miss_Karina yup whee Witka Libido biggrin mow mi Kari whee tak do mnie moowią :3 Ja ci mowie K-Ryna... Hej Panie Be :] widze ze kolejna (nie wiadomo juz ktora) zmiana fryzury blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|