|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:40 am
PointZer0 opcy PointZer0 nie słuchaj , to pijak , zboczeniec i maniak Quake'a pierwszego ( gdyby nie starszy to moja kalka psychiczna xd ) do mnie bardziej pasuje zwrot "kaleka psychiczna" biggrin Nieee , tak to można m�wić o młodym Graczu , kt�remu się jeszcze m�zg nie zlasował po kilkudziesieciu ( set ? ) nocach grania w Blooda , Quake'a i Carmageddona xd ja zaczalem od Dooma i Wolfensteina.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:41 am
opcy PointZer0 opcy PointZer0 nie słuchaj , to pijak , zboczeniec i maniak Quake'a pierwszego ( gdyby nie starszy to moja kalka psychiczna xd ) do mnie bardziej pasuje zwrot "kaleka psychiczna" biggrin Nieee , tak to można m�wić o młodym Graczu , kt�remu się jeszcze m�zg nie zlasował po kilkudziesieciu ( set ? ) nocach grania w Blooda , Quake'a i Carmageddona xd ja zaczalem od Dooma i Wolfensteina......... Ja Teoretycznie to nie wiem nawet kiedy i od czego , bo to było u wuja i miałem ~ 10 lat sweatdrop A na poważnie to chyba rocznik '96
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:42 am
ninja Now playing: Billy Talent - The ex heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:44 am
PointZer0 opcy ja zaczalem od Dooma i Wolfensteina......... Ja Teoretycznie to nie wiem nawet kiedy i od czego , bo to było u wuja i miałem ~ 10 lat sweatdrop A na poważnie to chyba rocznik '96 ja nie no jezeli chodzi o taka historie to C64 i magnetofonik...... potem od czasu do czasu na 286 u kumpla.. potem moj pierwszy komp 486 DX2 33MHz 4 mega ramu...... a dysk mial 120 mega.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:45 am
opcy PointZer0 opcy ja zaczalem od Dooma i Wolfensteina......... Ja Teoretycznie to nie wiem nawet kiedy i od czego , bo to było u wuja i miałem ~ 10 lat sweatdrop A na poważnie to chyba rocznik '96 ja nie no jezeli chodzi o taka historie to C64 i magnetofonik...... potem od czasu do czasu na 286 u kumpla.. potem moj pierwszy komp 486 DX2 33MHz 4 mega ramu...... a dysk mial 120 mega....... Hehe - i zajawka że masz SVGA w High-Resie , zgadłem ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:45 am
Rynn the Vampire ponowię pytanie - nie znaliśmy Cię wcześniej ,tak? Nie, raczej nie, dopiero wczoraj tu przywedrowalam, bylam w trakcie przegladania gildii, gdzie moglabym sobie z kims porozmawiac.. no i nie mialam pojecia, ze mamy swoja narodowa siedzibe! eek 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:47 am
Libido69 Rynn the Vampire ponowię pytanie - nie znaliśmy Cię wcześniej ,tak? Nie, raczej nie, dopiero wczoraj tu przywedrowalam, bylam w trakcie przegladania gildii, gdzie moglabym sobie z kims porozmawiac.. no i nie mialam pojecia, ze mamy swoja narodowa siedzibe! eek 3nodding heart Ano Gildia jest już chyba ponad rok , przynajmniej 17 kwietnia mija rok odkąd ja przyszedłem na Gaię , a tydzień potem natknąłem się na młodziutką Gildię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:49 am
PointZer0 Libido69 Rynn the Vampire ponowię pytanie - nie znaliśmy Cię wcześniej ,tak? Nie, raczej nie, dopiero wczoraj tu przywedrowalam, bylam w trakcie przegladania gildii, gdzie moglabym sobie z kims porozmawiac.. no i nie mialam pojecia, ze mamy swoja narodowa siedzibe! eek 3nodding heart Ano Gildia jest już chyba ponad rok , przynajmniej 17 kwietnia mija rok odkąd ja przyszedłem na Gaię , a tydzień potem natknąłem się na młodziutką Gildię... No no, ja tu jestem od niespelna 5 miesiecy. Dziwi mnie tylko ze nie preferujesz zatem bogatszego stroju, bo chyba nie powiesz, ze od takiego czasu nie miales zadnego lisciku, ani nic w tym rodzaju? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:50 am
Libido69 PointZer0 Libido69 Rynn the Vampire ponowię pytanie - nie znaliśmy Cię wcześniej ,tak? Nie, raczej nie, dopiero wczoraj tu przywedrowalam, bylam w trakcie przegladania gildii, gdzie moglabym sobie z kims porozmawiac.. no i nie mialam pojecia, ze mamy swoja narodowa siedzibe! eek 3nodding heart Ano Gildia jest już chyba ponad rok , przynajmniej 17 kwietnia mija rok odkąd ja przyszedłem na Gaię , a tydzień potem natknąłem się na młodziutką Gildię... No no, ja tu jestem od niespelna 5 miesiecy. Dziwi mnie tylko ze nie preferujesz zatem bogatszego stroju, bo chyba nie powiesz, ze od takiego czasu nie miales zadnego lisciku, ani nic w tym rodzaju? eek Nie..po prostu nasz Zero od czasu do czasu stwierdzał, że sobie chyba od nas odpocznie na stałe, i zmywał się rozdając wszystko co miał..ale i tak wracał..
Za bardzo nas kochasz, nie Zero? ~_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|