Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10432 10433 10434 10435 10436 10437 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:40 am

PointZer0
opcy
PointZer0
nie słuchaj , to pijak , zboczeniec i maniak Quake'a pierwszego ( gdyby nie starszy to moja kalka psychiczna xd )
do mnie bardziej pasuje zwrot "kaleka psychiczna" biggrin

Nieee , tak to można m�wić o młodym Graczu , kt�remu się jeszcze m�zg nie zlasował po kilkudziesieciu ( set ? ) nocach grania w Blooda , Quake'a i Carmageddona xd
ja zaczalem od Dooma i Wolfensteina.........
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:40 am

[ Message temporarily off-line ]

PointZer0

PointZer0

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:41 am

opcy
PointZer0
opcy
PointZer0
nie słuchaj , to pijak , zboczeniec i maniak Quake'a pierwszego ( gdyby nie starszy to moja kalka psychiczna xd )
do mnie bardziej pasuje zwrot "kaleka psychiczna" biggrin

Nieee , tak to można m�wić o młodym Graczu , kt�remu się jeszcze m�zg nie zlasował po kilkudziesieciu ( set ? ) nocach grania w Blooda , Quake'a i Carmageddona xd

Ja Teoretycznie to nie wiem nawet kiedy i od czego , bo to było u wuja i miałem ~ 10 lat sweatdrop

A na poważnie to chyba rocznik '96

Rynn the Vampire
Crew

Libido69

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:42 am

ninja
Now playing: Billy Talent - The ex heart blaugh

M-Teen

PointZer0

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:44 am

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:44 am

PointZer0
opcy

Ja Teoretycznie to nie wiem nawet kiedy i od czego , bo to było u wuja i miałem ~ 10 lat sweatdrop

ja nie no jezeli chodzi o taka historie to C64 i magnetofonik......
potem od czasu do czasu na 286 u kumpla..
potem moj pierwszy komp 486 DX2 33MHz 4 mega ramu......
a dysk mial 120 mega.......

opcy

PointZer0

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:45 am

opcy
PointZer0
opcy

ja nie no jezeli chodzi o taka historie to C64 i magnetofonik......
potem od czasu do czasu na 286 u kumpla..
potem moj pierwszy komp 486 DX2 33MHz 4 mega ramu......
a dysk mial 120 mega.......

Hehe - i zajawka że masz SVGA w High-Resie , zgadłem ? xd
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:45 am

Rynn the Vampire
ponowię pytanie - nie znaliśmy Cię wcześniej ,tak?

Nie, raczej nie, dopiero wczoraj tu przywedrowalam, bylam w trakcie przegladania gildii, gdzie moglabym sobie z kims porozmawiac.. no i nie mialam pojecia, ze mamy swoja narodowa siedzibe! eek 3nodding heart

Libido69

Libido69

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:47 am

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:47 am

Libido69
Rynn the Vampire

Nie, raczej nie, dopiero wczoraj tu przywedrowalam, bylam w trakcie przegladania gildii, gdzie moglabym sobie z kims porozmawiac.. no i nie mialam pojecia, ze mamy swoja narodowa siedzibe! eek 3nodding heart

Ano Gildia jest już chyba ponad rok , przynajmniej 17 kwietnia mija rok odkąd ja przyszedłem na Gaię , a tydzień potem natknąłem się na młodziutką Gildię...

PointZer0

PointZer0

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:48 am

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:49 am

PointZer0
Libido69
Rynn the Vampire

Ano Gildia jest już chyba ponad rok , przynajmniej 17 kwietnia mija rok odkąd ja przyszedłem na Gaię , a tydzień potem natknąłem się na młodziutką Gildię...

No no, ja tu jestem od niespelna 5 miesiecy. Dziwi mnie tylko ze nie preferujesz zatem bogatszego stroju, bo chyba nie powiesz, ze od takiego czasu nie miales zadnego lisciku, ani nic w tym rodzaju? eek

Libido69

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:50 am

Libido69
PointZer0
Libido69
Rynn the Vampire

No no, ja tu jestem od niespelna 5 miesiecy. Dziwi mnie tylko ze nie preferujesz zatem bogatszego stroju, bo chyba nie powiesz, ze od takiego czasu nie miales zadnego lisciku, ani nic w tym rodzaju? eek

Nie..po prostu nasz Zero od czasu do czasu stwierdzał, że sobie chyba od nas odpocznie na stałe, i zmywał się rozdając wszystko co miał..ale i tak wracał..

Za bardzo nas kochasz, nie Zero? ~_^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10432 10433 10434 10435 10436 10437 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games