|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:30 am
opcy Libido69 Rozpadajace sie pary, to zadne wielkie pary... znaczy to, ze nie sa dla siebie i tyle wink A tak w ogole, to milo mi, jestem tu od wczoraj 3nodding heart bo nas jeszcze nie znasz i wydaje Ci sie ze jest milo xd Fakt sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:32 am
Libido69 opcy Libido69 Rozpadajace sie pary, to zadne wielkie pary... znaczy to, ze nie sa dla siebie i tyle wink A tak w ogole, to milo mi, jestem tu od wczoraj 3nodding heart bo nas jeszcze nie znasz i wydaje Ci sie ze jest milo xd Fakt sweatdrop nie słuchaj , to pijak , zboczeniec i maniak Quake'a pierwszego ( gdyby nie starszy to moja kalka psychiczna xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:32 am
Libido69 Rozpadajace sie pary, to zadne wielkie pary... znaczy to, ze nie sa dla siebie i tyle wink A tak w ogole, to milo mi, jestem tu od wczoraj 3nodding heart Witaj *przytula* a z jakiej czesci kraju??Jesli mozna wiedziec??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:33 am
Rynn the Vampire -_-''
każdego musisz straszyć? Opcy, bo każę Ci się zn�w rozpłakać i zacząć histeryzować... razz litosci o czcigodna Pijawko! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:34 am
PointZer0 nie słuchaj , to pijak , zboczeniec i maniak Quake'a pierwszego ( gdyby nie starszy to moja kalka psychiczna xd ) do mnie bardziej pasuje zwrot "kaleka psychiczna" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:35 am
Ann_Miho Libido69 Rozpadajace sie pary, to zadne wielkie pary... znaczy to, ze nie sa dla siebie i tyle wink A tak w ogole, to milo mi, jestem tu od wczoraj 3nodding heart Witaj *przytula* a z jakiej czesci kraju??Jesli mozna wiedziec?? Jestem z Myslowic ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:36 am
Rynn the Vampire opcy Rynn the Vampire -_-''
każdego musisz straszyć? Opcy, bo każę Ci się zn�w rozpłakać i zacząć histeryzować... razz litosci o czcigodna Pijawko! xd no dobra...tym razem nie musisz..ale się przynajmniej rozpłacz, żeby tradycji stało się zadość ;P crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok jestem spowrotem *chrups ciastkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire opcy Rynn the Vampire -_-''
każdego musisz straszyć? Opcy, bo każę Ci się zn�w rozpłakać i zacząć histeryzować... razz litosci o czcigodna Pijawko! xd no dobra...tym razem nie musisz..ale się przynajmniej rozpłacz, żeby tradycji stało się zadość ;P
Libido - rozumiem..hmm..czyli nie znaliśmy Cię wcześniej pod innym nickiem tak? Btw czemu go po prostu nie dodałaś do ignorowanych..nie dostawałabyś PMka konto mogłaś zachować stare...Myslisz ze nie probowalam? 3 razy zmienil nicka =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|