|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Ohom , zaczynaja sie schodzić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Powiedz, Gaia zawsze tak dziala, czy to tylko od mojego przyjscia? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*opcyznikadsiepojawil*
YEAH! promotor zatwierdzil mi pierwszy rozdzial pracki!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Powiedz, Gaia zawsze tak dziala, czy to tylko od mojego przyjscia? xp Hmmm... powiem że działa tak okresowo - raz jest taka zabawa a raz działa idealnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o, witam wszystkich 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:24 am
Rynn the Vampire Cześć wszystkim...
wiecie co, źle się dzieje. Ludziom odbija, pary się rozchodzą ( a w życiu bym nie pomyślała, że niekt�re się rozpadną kiedykolwiek), wszyscy łapią doły, świrują..jezu...kac moralny neutral kto? kto? kto? @Libido: gaia wlasnie zaczela dzialac bo przed chwila robila problemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:24 am
Rynn the Vampire Cześć wszystkim...
wiecie co, źle się dzieje. Ludziom odbija, pary się rozchodzą ( a w życiu bym nie pomyślała, że niekt�re się rozpadną kiedykolwiek), wszyscy łapią doły, świrują..jezu...kac moralny neutral Tak już bywa - nie da sięnic poradzić na to. Witam Rynn xd I czołem tobie Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:25 am
I tak nie znacie, co wam będę tłumaczyć.. Moi przyjaciele w każdym razie. Syf się robi i tyle..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:26 am
Rynn the Vampire I tak nie znacie, co wam będę tłumaczyć.. Moi przyjaciele w każdym razie. Syf się robi i tyle.. Ah....a ja myślałam że tutaj na gai, wogołe ostatnim czasem wszystko jest takie nijakie....nie dziwie się że wszyscy łapią doły...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:27 am
Illune Rynn the Vampire I tak nie znacie, co wam będę tłumaczyć.. Moi przyjaciele w każdym razie. Syf się robi i tyle.. Ah....a ja myślałam że tutaj na gai, wogołe ostatnim czasem wszystko jest takie nijakie....nie dziwie się że wszyscy łapią doły... Gaja...to tylko internet..nie uznaję związku przez internet..dla mnie to to nie jest prawdziwe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:28 am
Rozpadajace sie pary, to zadne wielkie pary... znaczy to, ze nie sa dla siebie i tyle wink A tak w ogole, to milo mi, jestem tu od wczoraj 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:29 am
Libido69 Rozpadajace sie pary, to zadne wielkie pary... znaczy to, ze nie sa dla siebie i tyle wink A tak w ogole, to milo mi, jestem tu od wczoraj 3nodding heart bo nas jeszcze nie znasz i wydaje Ci sie ze jest milo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|