|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:46 am
Azram ło s**t !! troshq sie poozno zrobilo sweatdrop zagadalem sie za bardzo znikam narazie wshystkim xd postaram sie byc na 13 na trakcie :> Pa Kotq heart :*** xd .ppapa ... ja wyleze jak sie umalooje xd ... spooźniy sie xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:47 am
Libido69 z Myslowic A Ty, Wampirku? wink heart A ja z Łodzi 3nodding jak znam życie to nigdzie po drodze ani w poblizu gonk Widze ze ktos "czai baze" miło mi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:50 am
Christoff_Gangrell Libido69 z Myslowic A Ty, Wampirku? wink heart A ja z Łodzi 3nodding jak znam życie to nigdzie po drodze ani w poblizu gonk Widze ze ktos "czai baze" miło mi whee Mnie rowniez ^_^ Kurde, zagralabym sobie jakas porzadna sesyjke, ale znowu MG nie mamy z towarzystwem... ja jestem raczej z Ventrue, ale Gangrell... mmm wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:54 am
Libido69 Christoff_Gangrell Libido69 [quote="Christoff_Mnie rowniez ^_^ Kurde, zagralabym sobie jakas porzadna sesyjke, ale znowu MG nie mamy z towarzystwem... ja jestem raczej z Ventrue, ale Gangrell... mmm wink Hehe whee ja znowu mam pomysł na kampanie a nie mam graczy... gonk A Gangell jakos tak podobaja mi sie ich dyscypliny(przemiana w wilka rzadzi a jeszcze tylko 15 PD i bede maił forme mgły domokun BUAHAHAHA) I pare innych ich cech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:57 am
Christoff_Gangrell Libido69 Christoff_Gangrell Libido69 [quote="Christoff_Mnie rowniez ^_^ Kurde, zagralabym sobie jakas porzadna sesyjke, ale znowu MG nie mamy z towarzystwem... ja jestem raczej z Ventrue, ale Gangrell... mmm wink Hehe whee ja znowu mam pomysł na kampanie a nie mam graczy... gonk A Gangell jakos tak podobaja mi sie ich dyscypliny(przemiana w wilka rzadzi a jeszcze tylko 15 PD i bede maił forme mgły domokun BUAHAHAHA) I pare innych ich cech... No, niezle, niezle.. Kurcze, a moze tu udaloby sie wprowadzic kilku ludzi w klimat i urzadzic sesyjke? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 4:00 am
Libido69 No, niezle, niezle.. Kurcze, a moze tu udaloby sie wprowadzic kilku ludzi w klimat i urzadzic sesyjke? 3nodding Hmm no nie wiem były josh tego próby i raczej słabo wychodziło.... sweatdrop A ile od ŁOdzi są Mysłowice???;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 4:05 am
Christoff_Gangrell Libido69 No, niezle, niezle.. Kurcze, a moze tu udaloby sie wprowadzic kilku ludzi w klimat i urzadzic sesyjke? 3nodding Hmm no nie wiem były josh tego próby i raczej słabo wychodziło.... sweatdrop A ile od ŁOdzi są Mysłowice???;> Wilczku moj drogi.. nie mam zielonego pojecia, wiem ze Myslowice sa niedaleko od Katowic (gdzie dosc czesto zagladam) Niech to bedzie nasz punkt zaczepny.. kto wie, moze sie kiedys spotkamy, Zlotko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 4:07 am
Libido69 Christoff_Gangrell Libido69 No, niezle, niezle.. Kurcze, a moze tu udaloby sie wprowadzic kilku ludzi w klimat i urzadzic sesyjke? 3nodding Hmm no nie wiem były josh tego próby i raczej słabo wychodziło.... sweatdrop A ile od ŁOdzi są Mysłowice???;> Wilczku moj drogi.. nie mam zielonego pojecia, wiem ze Myslowice sa niedaleko od Katowic (gdzie dosc czesto zagladam) Niech to bedzie nasz punkt zaczepny.. kto wie, moze sie kiedys spotkamy, Zlotko wink Ech jak zwykle daleko... crying No dobra pomyslimy nad tym kiedys na pewno wink Na razie musze uciekac 3mai sie wszyscy inni obecni tesh.. Papa do nastepnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 4:08 am
Christoff_Gangrell Ech jak zwykle daleko... crying No dobra pomyslimy nad tym kiedys na pewno wink Na razie musze uciekac 3mai sie wszyscy inni obecni tesh.. Papa do nastepnego... Do nastepnego Wilczku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 4:59 am
*wlatuje na swej chmurze rozwalona na niej calkowcie xD* aaaaaaaaah.... maravilloso ^^'
siemanko wszytkim wink *zjedzu ciatsko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:08 am
Czesc, my sie chyba jeszcze nie znamy.. jestem Libido ^_^ Milo mi 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:10 am
Albo mi coś z netem się dzieje nikczemnego , albo znów coś na Gai nawala. Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:12 am
PointZer0 Albo mi coś z netem się dzieje nikczemnego , albo znów coś na Gai nawala. Witam wszystkich xd Czesc Punkciku 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 5:19 am
Libido69 PointZer0 Albo mi coś z netem się dzieje nikczemnego , albo znów coś na Gai nawala. Witam wszystkich xd Czesc Punkciku 3nodding heart Ano witam Libido xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|