|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:14 am
moge posiedziec z toba w szafie?? nudno mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:14 am
Rynn the Vampire patrz Kaguś, drugi Zawierucha xd Aki, umiesz śpiewać kolędy po niemiecku? whee eee..Zawierucha? ....eee...czy to obraza??? koled nie spiewam( nie wierze w boga) a niemca nie umiem :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:15 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *wchodzi do pokoju* Avsko Wam Wszystkim! Błogosławię temu domowi. *podchodzi do Pisarza* *CMOK* *wzrok* Coś taki mokrutki *^^* zmokłem na deszczu i porozwalałem conieco sweatdrop Oj, słonko musisz bardziej na siebie uważać... *bierze ręcznik i wyciera go* dzieki A teraz się przebierz, a ja zrobię ciepłej herbatki *biegnie do kuchni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:15 am
Lethiel wroocilam ze spacerq... napadly mnie strashliwe chmary komaroof crying A to chamy jedne..... pomszczę cię....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:17 am
Christoff_Gangrell Sayokun Christoff_Gangrell Sayokun Christoff_Gangrell Akiko Tamashii Na No Da~ o czym gawedzicie? :. Heyka *macha ręką* Sayokun mam pytanko gdzie kupiłeś te Geta??? szukałem takich ale na razie bez powodzenia.... co kupiłem??? sory że tak puźno odpisuje ale staram się przerysować plan gildii bo jest troche zamazany Spoko... chodzi mi o te japońskie kalpki ci masz na nogach..... w gambino w sklepie pierwsza stonka druga półka pierwszy towar pod nazwą Wooden Sandals Dzięki wielkie.... a ta opaska na głowie??? w hat store też w gambino
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein A teraz się przebierz, a ja zrobię ciepłej herbatki *biegnie do kuchni* no dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Lethiel wroocilam ze spacerq... napadly mnie strashliwe chmary komaroof crying A to chamy jedne..... pomszczę cię.... hihi... 4laugh *przytulas* mooj bohater !!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wroocilam ze spacerq... napadly mnie strashliwe chmary komaroof crying Bidactwo...AVE!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur moge posiedziec z toba w szafie?? nudno mi... eee....raczej nie ...mejjsce jest na jedna osobe ^^' bo ja raczej nie zamierzam stac...a tym bardziej nie mam ochoty zeby ktos na mnie lazal ...ani ja na kims ^^ no chyba ze byl by to jakis bishounen -^^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Rynn the Vampire patrz Kaguś, drugi Zawierucha xd Aki, umiesz śpiewać kolędy po niemiecku? whee eee..Zawierucha? ....eee...czy to obraza??? koled nie spiewam( nie wierze w boga) a niemca nie umiem :/ ja też nie wierzę, a czasami mi się zdarza biggrin na rekolekcjach jak wyłam! Ale śpiewaliśmy reagge i było ultra XP a z tym Zawieruchą to nieważne... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:18 am
Akiko Tamashii eee..Zawierucha? ....eee...czy to obraza??? koled nie spiewam( nie wierze w boga) a niemca nie umiem :/ Nie, nie... zadna obraza... Byl u nas w gim. (2 lata temu... ach jak ten czas leci... ^^) taki nauczyciel od niemca co dawal sobie podskakiwac... W koncu zamkneli go w szafie i kazali mu spiewac koledy po niemiecku... zaspiewal... idiota stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:19 am
Delein Lethiel wroocilam ze spacerq... napadly mnie strashliwe chmary komaroof crying Bidactwo...AVE! 4laugh witaj *przytulasek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:19 am
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel wroocilam ze spacerq... napadly mnie strashliwe chmary komaroof crying A to chamy jedne..... pomszczę cię.... hihi... 4laugh *przytulas* mooj bohater !!! wink Heh....* poprawia fryz* a co paskudy jedne... za dużo se pozwalają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:20 am
Kagenoyami Akiko Tamashii eee..Zawierucha? ....eee...czy to obraza??? koled nie spiewam( nie wierze w boga) a niemca nie umiem :/ Nie, nie... zadna obraza... Byl u nas w gim. (2 lata temu... ach jak ten czas leci... ^^) taki nauczyciel od niemca co dawal sobie podskakiwac... W koncu zamkneli go w szafie i kazali mu spiewac koledy po niemiecku... zaspiewal... idiota stare xd ee....aha stare - -"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:20 am
Lethiel Delein Lethiel wroocilam ze spacerq... napadly mnie strashliwe chmary komaroof crying Bidactwo...AVE! 4laugh witaj *przytulasek* *uściiisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|