|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:10 am
Libido69 Azram podoba mi sie Twoj tok myslenia blaugh twisted xd Ohhh... dziekuje 3nodding heart Fajny jestes ;> O.o Thanq redface xd Ty tesh calkiem mila 3nodding i poznalas sie na Kitty od razu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:11 am
Azram podoba mi sie Twoj tok myslenia blaugh twisted xd Ohhh... dziekuje 3nodding heart Fajny jestes ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:11 am
Azram Lethiel gloopie gg xp do damskiego ?? .. o ile przebija sie przez sciane dymu xd ... ninja w dymie sie ukryje ninja ... hi hi hi xp xd *bierze rozbieg* *skacze* *przewraca* *przytuuuuuuuuuul* whee heart whee jestes mooj heart whee nie oddam gimnazjalistkom blaugh xd .. ani gimnazjalistom O_o xd mraaaaaaaa :] whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:12 am
Azram Libido69 Azram podoba mi sie Twoj tok myslenia blaugh twisted xd Ohhh... dziekuje 3nodding heart Fajny jestes ;> O.o Thanq redface xd Ty tesh calkiem mila 3nodding i poznalas sie na Kitty od razu xd ooooo... twisted .. nio wlasnie :> ... gratoolooje :] jestem z ciebie doomna 3nodding whee *przytuuuuul libido*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:13 am
Azram Libido69 Azram podoba mi sie Twoj tok myslenia blaugh twisted xd Ohhh... dziekuje 3nodding heart Fajny jestes ;> O.o Thanq redface xd Ty tesh calkiem mila 3nodding i poznalas sie na Kitty od razu xd Boshh... skad ja wytrzasneliscie eek xp Ile ona ma lat? 13? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:14 am
Lethiel xd *bierze rozbieg* *skacze* *przewraca* *przytuuuuuuuuuul* whee heart whee jestes mooj heart whee nie oddam gimnazjalistkom blaugh xd .. ani gimnazjalistom O_o xd mraaaaaaaa :] whee *przytuuuuuuuuuul* :*** no to Cie tshymam za slovo wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:14 am
Libido69 Boshh... skad ja wytrzasneliscie eek xp Ile ona ma lat? 13? stare buehehhe.. niom blaugh a nie wiem.. smao sie przypalętalo... i pozbyc sie tego nie mozna.. histeryzooje .. pyskooje.. i proobooje przekoopywac ludzi 150 goldami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:16 am
Libido69 Boshh... skad ja wytrzasneliscie eek xp Ile ona ma lat? 13? stare jakbys mogla sobie przeczytac pare klootni z jej udzilem lub przez nia sprovokovanych ... echhh... poezja crying blaugh crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:17 am
Azram Lethiel xd *bierze rozbieg* *skacze* *przewraca* *przytuuuuuuuuuul* whee heart whee jestes mooj heart whee nie oddam gimnazjalistkom blaugh xd .. ani gimnazjalistom O_o xd mraaaaaaaa :] whee *przytuuuuuuuuuul* :*** no to Cie tshymam za slovo wink twisted :* whee heart ech.. gloopie zakończnie sie kończy ok 16.. dzien otwarty zaczyna o 18.. cio ja biedna bede sama robić przez te strashliwe 2 godzinki crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:18 am
Lethiel :* whee heart ech.. gloopie zakończnie sie kończy ok 16.. dzien otwarty zaczyna o 18.. cio ja biedna bede sama robić przez te strashliwe 2 godzinki crying xd .....dzieqje.... crying crying crying xd jakby tak sobie klucze do jakiejs sali zabrac.... whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:19 am
Azram Lethiel :* whee heart ech.. gloopie zakończnie sie kończy ok 16.. dzien otwarty zaczyna o 18.. cio ja biedna bede sama robić przez te strashliwe 2 godzinki crying xd .....dzieqje.... crying crying crying xd jakby tak sobie klucze do jakiejs sali zabrac.... whee whee whee xd xd xd pokooj nauczycielski ?? :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:20 am
Lethiel Libido69 Boshh... skad ja wytrzasneliscie eek xp Ile ona ma lat? 13? stare buehehhe.. niom blaugh a nie wiem.. smao sie przypalętalo... i pozbyc sie tego nie mozna.. histeryzooje .. pyskooje.. i proobooje przekoopywac ludzi 150 goldami xd Ze jak? eek xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:22 am
Libido69 Lethiel Libido69 Boshh... skad ja wytrzasneliscie eek xp Ile ona ma lat? 13? stare buehehhe.. niom blaugh a nie wiem.. smao sie przypalętalo... i pozbyc sie tego nie mozna.. histeryzooje .. pyskooje.. i proobooje przekoopywac ludzi 150 goldami xd Ze jak? eek xd xd xd buehehehhehe .. akcja z wczoraj !! xd xd xd dostaje trade na 150 golda .. o temacie.. "nie chce sie jush klucić" xd .. LOL ... potem, 5 PMoow : .. czemu mnie nie lubisz... wiem ze to malo ..ale wiecej nie mam sad .. <== oh.. bieeedactwo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:23 am
Lethiel Azram Lethiel :* whee heart ech.. gloopie zakończnie sie kończy ok 16.. dzien otwarty zaczyna o 18.. cio ja biedna bede sama robić przez te strashliwe 2 godzinki crying xd .....dzieqje.... crying crying crying xd jakby tak sobie klucze do jakiejs sali zabrac.... whee whee whee xd xd xd pokooj nauczycielski ?? :> xd eek Kotq... no ja Cie nie poznaje xd zaczyna sie povoli objaviac w Tobie ten strzelec-pervers xd teraz gg i gaia mi sie wala :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:24 am
Lethiel Libido69 Lethiel Libido69 Boshh... skad ja wytrzasneliscie eek xp Ile ona ma lat? 13? stare buehehhe.. niom blaugh a nie wiem.. smao sie przypalętalo... i pozbyc sie tego nie mozna.. histeryzooje .. pyskooje.. i proobooje przekoopywac ludzi 150 goldami xd Ze jak? eek xd xd xd buehehehhehe .. akcja z wczoraj !! xd xd xd dostaje trade na 150 golda .. o temacie.. "nie chce sie jush klucić" xd .. LOL ... potem, 5 PMoow : .. czemu mnie nie lubisz... wiem ze to malo ..ale wiecej nie mam sad .. <== oh.. bieeedactwo xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|