|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:58 am
Libido69 Azram Lethiel xd xd xd ... argh.. mamy rozdawac ulotki w slooshbie naszej szkole !!!!!! xd cicho, shkola jest doosha ma pelno ciemnych miejsc xd sesesesss... xd twisted piiiiiiiiiiisk !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:00 am
Lethiel Azram Lethiel xd xd xd ... argh.. mamy rozdawac ulotki w slooshbie naszej szkole !!!!!! xd cicho, shkola jest doosha ma pelno ciemnych miejsc xd sesesesss... xd eek ... eeeeee... to moze ty lepiej nie zostawaj na tym "dniu dla malych nie wiedzacych co ich czeka gimnazjalistoow" xp xd xd xd xd neee xd teraz jak mi pshypomialas o "malych gimnazjalistach(tkach?)" to ide na bank blaugh a zreshta mam poparcie w mym shczytnym planie *uklon do Libido xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:01 am
Azram neee xd teraz jak mi pshypomialas o "malych gimnazjalistach(tkach?) to ide na bank blaugh a zreshta mam poparcie w mym shczytnym planie *uklon do Libido xd * xd .... ojabiednanieszcześliwa xd ... *przytuuuuuuuuuuul* whee xd whee jush ja ci dam gimnazjalistki !!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:02 am
witaj eredinq wink *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:03 am
Lethiel xd .... ojabiednanieszcześliwa xd ... *przytuuuuuuuuuuul* whee xd whee jush ja ci dam gimnazjalistki !!!! xd tak myslalem 3nodding xd 3nodding a gimnazjalisci ?? xp xp xp hey Eredin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:04 am
*Usmiecha sie Azrama* Czesc ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:04 am
Azram Lethiel xd .... ojabiednanieszcześliwa xd ... *przytuuuuuuuuuuul* whee xd whee jush ja ci dam gimnazjalistki !!!! xd tak myslalem 3nodding xd 3nodding a gimnazjalisci ?? xp xp xp hey Eredin xd xd ... hm... a wlasnie.. moze przyjdą ze starszymi braćmi ?? :> ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:06 am
Lethiel xd ... hm... a wlasnie.. moze przyjdą ze starszymi braćmi ?? :> ... ale do damskiego beda wchodzily same xp xd xp jakby co Kotq to gg mi padlo -.-`
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:07 am
Lethiel Azram Lethiel xd .... ojabiednanieszcześliwa xd ... *przytuuuuuuuuuuul* whee xd whee jush ja ci dam gimnazjalistki !!!! xd tak myslalem 3nodding xd 3nodding a gimnazjalisci ?? xp xp xp hey Eredin xd xd ... hm... a wlasnie.. moze przyjdą ze starszymi braćmi ?? :> ... ..albo siostrami :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:08 am
Azram Lethiel xd ... hm... a wlasnie.. moze przyjdą ze starszymi braćmi ?? :> ... ale do damskiego beda wchodzily same xp xd xp jakby co Kotq to gg mi padlo -.-` gloopie gg xp do damskiego ?? .. o ile przebija sie przez sciane dymu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
podoba mi sie Twoj tok myslenia blaugh twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:09 am
Azram podoba mi sie Twoj tok myslenia blaugh twisted xd Ohhh... dziekuje 3nodding heart Fajny jestes ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:09 am
Lethiel gloopie gg xp do damskiego ?? .. o ile przebija sie przez sciane dymu xd ... ninja w dymie sie ukryje ninja ... hi hi hi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|