|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:42 am
Libido69 Mhm.. rozumiem.. *wypuszcza papierosowy dym* ... Chyba Photobucket wysiadl, bo nikt nie ma sygnaturek xp ech... stare .. znowu cos popsooli stare czemu tu nigdy nie dziala wszystko tak jak powinno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:43 am
Lethiel Azram Ufffff.... THANQ JEZUS !!! blaugh xd xd O.o .. piiiiiiiiiiisk !!!! nie moow tak !! gonk przypominasz mi ksiedza gitarą gonk domokun gonk *wskakooje pod fotel libido* ninja oki oki sweatdrop Hail 2 the SATAN twisted scream twisted tak by xsieshul nie poviedzial xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel Libido69 eek ... no dobrze, dobrze.. *wyciaga papierosa i zapala* To jak, mlodzi zakochani, wy tak serio, czy tylko przez internet, jak wiele Gaiowych parek? serio xd wciagnelam go tajniacko na gaie :> ale odzywa sie tylko troshq xd .. i w parodniowych odstepach czasu xd bo mi do zycia wystarczy bumping xd a zreshta zancznie bardziej wole zabavy w realu 3nodding twisted 3nodding xd xd xd *przywala go stertą poduszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram bo mi do zycia wystarczy bumping xd a zreshta zancznie bardziej wole zabavy w realu 3nodding twisted 3nodding Mmm... niegrzeczny chlopczyk *przysuwa sie* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:44 am
Azram oki oki sweatdrop Hail 2 the SATAN twisted scream twisted tak by xsieshul nie poviedzial xd neeee... teraz bshmi jak Saran xd *wylazi spod fotela* *wlazi pod sterte poduch* *znajdooje Azrama* :* heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:46 am
Libido69 Azram bo mi do zycia wystarczy bumping xd a zreshta zancznie bardziej wole zabavy w realu 3nodding twisted 3nodding Mmm... niegrzeczny chlopczyk *przysuwa sie* twisted *spod sterty podooch i spomiedzy jeqv* bardzo grzeczny ... wczoraj na wycieczce do czestochovy "pravie' nic zlago nie robilem pravda Kotq xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:46 am
Libido69 Azram bo mi do zycia wystarczy bumping xd a zreshta zancznie bardziej wole zabavy w realu 3nodding twisted 3nodding Mmm... niegrzeczny chlopczyk *przysuwa sie* twisted hm.. grzecznym bym go rzeczywiuście nie nazwala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:47 am
Azram Libido69 Azram bo mi do zycia wystarczy bumping xd a zreshta zancznie bardziej wole zabavy w realu 3nodding twisted 3nodding Mmm... niegrzeczny chlopczyk *przysuwa sie* twisted *spod sterty podooch i spomiedzy jeqv* bardzo grzeczny ... wczoraj na wycieczce do czestochovy "pravie' nic zlago nie robilem pravda Kotq xd xd xd xd .. oczywiscie xd .. byleś wyjątkowo grzeczny xp xd *wylazi spod poduch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:47 am
Lethiel Libido69 Azram bo mi do zycia wystarczy bumping xd a zreshta zancznie bardziej wole zabavy w realu 3nodding twisted 3nodding Mmm... niegrzeczny chlopczyk *przysuwa sie* twisted hm.. grzecznym bym go rzeczywiuście nie nazwala xd no wiesh co eek psheciesh sama sie zgadzasz na to wiec ty tesh taka svieta nie jestes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:49 am
Azram no wiesh co eek psheciesh sama sie zgadzasz na to wiec ty tesh taka svieta nie jestes xd xd tja... zostajesh na "dniu otwartym xp " .. trwa 30 minoot podobno.. nie chce tam siedzieś z Kopciem i Drygiel gonk crying nio.. mam jeszcze Basie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:51 am
Lethiel Azram no wiesh co eek psheciesh sama sie zgadzasz na to wiec ty tesh taka svieta nie jestes xd xd tja... zostajesh na "dniu otwartym xp " .. trwa 30 minoot podobno.. nie chce tam siedzieś z Kopciem i Drygiel gonk crying nio.. mam jeszcze Basie xd a sproobuj mnie z tamtad wyshoocic xp hmm... zainteresovanie pevnie bedzie slabe, Basia moze gdzies sie wczesniej ulotni... hmm... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:52 am
Azram Lethiel Azram no wiesh co eek psheciesh sama sie zgadzasz na to wiec ty tesh taka svieta nie jestes xd xd tja... zostajesh na "dniu otwartym xp " .. trwa 30 minoot podobno.. nie chce tam siedzieś z Kopciem i Drygiel gonk crying nio.. mam jeszcze Basie xd a sproobuj mnie z tamtad wyshoocic xp hmm... zainteresovanie pevnie bedzie slabe, Basia moze gdzies sie wczesniej ulotni... hmm... xd xd xd xd xd xd ... argh.. mamy rozdawac ulotki w slooshbie naszej szkole !!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:54 am
Lethiel xd xd xd ... argh.. mamy rozdawac ulotki w slooshbie naszej szkole !!!!!! xd cicho, shkola jest doosha ma pelno ciemnych miejsc xd sesesesss... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:55 am
Azram Lethiel xd xd xd ... argh.. mamy rozdawac ulotki w slooshbie naszej szkole !!!!!! xd cicho, shkola jest doosha ma pelno ciemnych miejsc xd sesesesss... xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:56 am
Azram Lethiel xd xd xd ... argh.. mamy rozdawac ulotki w slooshbie naszej szkole !!!!!! xd cicho, shkola jest doosha ma pelno ciemnych miejsc xd sesesesss... xd eek ... eeeeee... to moze ty lepiej nie zostawaj na tym "dniu dla malych nie wiedzacych co ich czeka gimnazjalistoow" xp xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|