|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:31 am
Libido69 Witam wszystkich 3nodding heart witaj wink whee *przytuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:31 am
Libido69 Witam wszystkich 3nodding heart Witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:32 am
PointZer0 Ano tak jest xd No , ale ja już lece , bo kto dwojgu młodym przeshkadza tego koń kopytem na tamten świat wysadza xd Oj... to ja moze tez niepotrzebnie przyszlam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:33 am
Libido69 Witam wszystkich 3nodding heart Witam jeszcze przed wyjściem xd O , pamiętam , akceptowałem twojego requesta whee Próbowałem przy tym PM'a napisać , ale nie mogłem - wyłączyłaś otrzymywanie ich sweatdrop No nic , teraz naprawdę spadam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:34 am
Libido69 PointZer0 Ano tak jest xd No , ale ja już lece , bo kto dwojgu młodym przeshkadza tego koń kopytem na tamten świat wysadza xd Oj... to ja moze tez niepotrzebnie przyszlam sweatdrop nie ! gonk *łapie za lape i ciągnie na fotel* siadac !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:36 am
Lethiel Libido69 PointZer0 Ano tak jest xd No , ale ja już lece , bo kto dwojgu młodym przeshkadza tego koń kopytem na tamten świat wysadza xd Oj... to ja moze tez niepotrzebnie przyszlam sweatdrop nie ! gonk *łapie za lape i ciągnie na fotel* siadac !! xd eek ... no dobrze, dobrze.. *wyciaga papierosa i zapala* To jak, mlodzi zakochani, wy tak serio, czy tylko przez internet, jak wiele Gaiowych parek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:36 am
Azram oj przestan jakbys byla samcem (nawet nie proobuj nim zostac stare ) to bys sie sama dolaczyla do dysqsji xd hm....... :> neeeee xd .. "być kobietą... być kobietą" loi loi loi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:39 am
Lethiel Azram oj przestan jakbys byla samcem (nawet nie proobuj nim zostac stare ) to bys sie sama dolaczyla do dysqsji xd hm....... :> neeeee xd .. "być kobietą... być kobietą" loi loi loi xd Ufffff.... THANQ JEZUS !!! blaugh xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:39 am
Libido69 eek ... no dobrze, dobrze.. *wyciaga papierosa i zapala* To jak, mlodzi zakochani, wy tak serio, czy tylko przez internet, jak wiele Gaiowych parek? serio xd wciagnelam go tajniacko na gaie :> ale odzywa sie tylko troshq xd .. i w parodniowych odstepach czasu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:40 am
Libido69 eek ... no dobrze, dobrze.. *wyciaga papierosa i zapala* To jak, mlodzi zakochani, wy tak serio, czy tylko przez internet, jak wiele Gaiowych parek? no jakby nie patshec to jestem z nia dlooshej nish z gaia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:40 am
Mhm.. rozumiem.. *wypuszcza papierosowy dym* ... Chyba Photobucket wysiadl, bo nikt nie ma sygnaturek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:41 am
Azram Lethiel Azram oj przestan jakbys byla samcem (nawet nie proobuj nim zostac stare ) to bys sie sama dolaczyla do dysqsji xd hm....... :> neeeee xd .. "być kobietą... być kobietą" loi loi loi xd Ufffff.... THANQ JEZUS !!! blaugh xd xd O.o .. piiiiiiiiiiisk !!!! nie moow tak !! gonk przypominasz mi ksiedza gitarą gonk domokun gonk *wskakooje pod fotel libido* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:41 am
Lethiel Libido69 eek ... no dobrze, dobrze.. *wyciaga papierosa i zapala* To jak, mlodzi zakochani, wy tak serio, czy tylko przez internet, jak wiele Gaiowych parek? serio xd wciagnelam go tajniacko na gaie :> ale odzywa sie tylko troshq xd .. i w parodniowych odstepach czasu xd bo mi do zycia wystarczy bumping xd a zreshta zancznie bardziej wole zabavy w realu 3nodding twisted 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|