|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:17 am
PointZer0 xd Legendy legendami , o tobie się nasłuchałem sporo , ale nie będę powtarzał ninja ( Bo w samozachwyt wpadniesz xd wink ) O.o xd bede musial z kims pogadac na żywca zeby jush tak nie klamal..a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:19 am
Azram PointZer0 xd Legendy legendami , o tobie się nasłuchałem sporo , ale nie będę powtarzał ninja ( Bo w samozachwyt wpadniesz xd wink ) O.o xd bede musial z kims pogadac na żywca zeby jush tak nie klamal..a xd xd *pac poduchą* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:22 am
PointZer0 Ja piłem statnio tak poważnie miech temu niecały, i uwierzyłem ze można miec do alkoholu dobre i złe dni... Powinienem w zasadzie w połowie zaliczyć zgona , a nawet mnie brzuch nie bolał następnego dnia xd widocznie to byl bardzo zly dzien xd choc 1/2 litra i inne alkohole + pusty brzuch nigdy nie sa dobrym polaczeniem xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:23 am
xd i znowu sie martvish zeby mi mieciootko bylo xp moje Kochanie xd :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:25 am
Azram xd i znowu sie martvish zeby mi mieciootko bylo xp moje Kochanie xd :* O.o ... wrrrrr... xd *pac nastepna poducha* *poduszka peka* *rozsypooje sie pieshe* 4laugh whee xd kot mi lazi po klawiatooshe.. jak chce go zdjać to zaczyna gryźć i derapać ;( .. poooomoooooocy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:27 am
Lethiel kot mi lazi po klawiatooshe.. jak chce go zdjać to zaczyna gryźć i derapać ;( .. poooomoooooocy XD To go za okno wyrzuć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:29 am
Witam wszystkich 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:29 am
PointZer0 Lethiel kot mi lazi po klawiatooshe.. jak chce go zdjać to zaczyna gryźć i derapać ;( .. poooomoooooocy XD To go za okno wyrzuć xd ale... mimo wszystko... on jest taki slodziootki !!!! ;( .. nie moge.. kochane .. "bezbronne" XD .. malństwo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 2:30 am