|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:53 pm
racqel Libido69 Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink albo do pracy. opc przepadl. normalnie przez ponad 3 posty sie nie odezwal eek zawiesil sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Libido69 Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink albo do pracy. opc przepadl. normalnie przez ponad 3 posty sie nie odezwal eek sklamalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel stare ... xd ... bo nie lubiu jak tak robisz sad sad sad nio dobsh, dobsh xd ale ja zawsze staruje na wshystko wiec jush sie povinnas pshyzwyczaic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Kitty ShadowCat Libido69 *Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek? *zabiera śmierdzącego śmiercionośnego papierocha*niiii.... to zabija.... ni pal tyle.... jeden dziennie ok ale nie 10 crying .... będziesz kroocej żyć crying crying ..... każdy papieros to przeciętnie 7mg sub. smolistych, 7.0 mg nikotyny i 7 mg tlenku węgla w twoich biednych płoockach crying heart eek ojej... i co ja teraz zrobie... czuje sie dotknieta... crying *wyciaga nastepnego peta* *zabiera jej obleśnego peta i gasi* skoro nie szanoojesz siebie to uszanooj opcusia i resztę niepalących! zabijasz ich, oni też wdychają dym! scream 3nodding a tak na marginesie; masz jakąś alergię? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:54 pm
ech... zmyku crying branoć wam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:55 pm
Kitty ShadowCat *zabiera jej obleśnego peta i gasi* skoro nie szanoojesz siebie to uszanooj opcusia i resztę niepalących! zabijasz ich, oni też wdychają dym! scream 3nodding ja juz i tak jestem martwy.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:56 pm
Azram Lethiel stare ... xd ... bo nie lubiu jak tak robisz sad sad sad nio dobsh, dobsh xd ale ja zawsze staruje na wshystko wiec jush sie povinnas pshyzwyczaic xd sterooj sobie na cio .. lub kogo :> ... chcesz.. byle nie na mnie xd *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* heart :* heart branoc sad .. do jutra.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:56 pm
Kitty ShadowCat a tak na marginesie; masz jakąś alergię? wink tak, na male, pozerskie, niewyrosniete i nieznosne dziewczynki *zapala kolejnego* i nie probuj gasic mala.. blizny pozniej ciezko schodza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:57 pm
Lethiel ech... zmyku crying branoć wam 3nodding *przytuuuul* pa pa kotq... tio i ja spadam ... narazie wshystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:57 pm
Libido69 Kitty ShadowCat a tak na marginesie; masz jakąś alergię? wink tak, na male, pozerskie, niewyrosniete i nieznosne dziewczynki *zapala kolejnego* i nie probuj gasic mala.. blizny pozniej ciezko schodza... oi oi oi!!!!!!! narka Lethi i Azram.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:58 pm
opcy racqel Libido69 Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink albo do pracy. opc przepadl. normalnie przez ponad 3 posty sie nie odezwal eek  rotfl!!! btw. znalazlem ostatnio taka mala ksiazeczke T. Burtona "Melancholy death of Oyster Boy and Other Stories" i nie moglem sie powstrzymac (11.99£), jutro jak mi przypomnisz to cos zeskanuje albo wpisze jakies teksty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:58 pm
Ja tez juz bede leciala... dobranoc wszystkim 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 3:00 pm
racqel btw. znalazlem ostatnio taka mala ksiazeczke T. Burtona "Melancholy death of Oyster Boy and Other Stories" i nie moglem sie powstrzymac (11.99£), jutro jak mi przypomnisz to cos zeskanuje albo wpisze jakies teksty 3nodding bardzo chetnie bym to zobaczyl...... *zapisuje sobie w kajeciku za ma przypomniec*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 3:01 pm
Libido69 Ja tez juz bede leciala... dobranoc wszystkim 3nodding heart dobranoc i pamietaj o zdjeciu majtek (ale to dwuznacznie zabrzmialo xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 3:02 pm
opcy racqel btw. znalazlem ostatnio taka mala ksiazeczke T. Burtona "Melancholy death of Oyster Boy and Other Stories" i nie moglem sie powstrzymac (11.99£), jutro jak mi przypomnisz to cos zeskanuje albo wpisze jakies teksty 3nodding bardzo chetnie bym to zobaczyl...... *zapisuje sobie w kajeciku za ma przypomniec* ok. oczy mi juz wyplywaja, caly dzien w biurze + wieczor na sieci to mnie juz przerasta... zreszta musze sie rano do biura dostac... paps!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|