Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10419 10420 10421 10422 10423 10424 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 2:44 pm

Azram
Lethiel
Libido69
*Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek?

O.o .. yay !! jestesmy szczesliwa parką !! xd heart xd

Niczego mi nie udovodnish !! scream xd

xd xd xd
sam sie przyznasz .. :> .. uzyje ciemnej strony mocy
xd xd xd
heart :* heart
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 2:45 pm

Libido69
*Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek?
*zabiera śmierdzącego śmiercionośnego papierocha*niiii.... to zabija.... ni pal tyle.... jeden dziennie ok ale nie 10 crying .... będziesz kroocej żyć crying crying ..... każdy papieros to przeciętnie 7mg sub. smolistych, 7.0 mg nikotyny i 7 mg tlenku węgla w twoich biednych płoockach crying heart

Kimagure-chan

Azram

Lonely Friend

Lethiel
xd xd xd
xd xd xd

ty sobie chyba w qlki lecish stare stare stare ciemna strona mocy dziala na mnie tylko w realu 3nodding xp xd
;* xd

Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink

Libido69

Libido69

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 2:47 pm

Kitty ShadowCat
Libido69
*zabiera śmierdzącego śmiercionośnego papierocha*niiii.... to zabija.... ni pal tyle.... jeden dziennie ok ale nie 10 crying .... będziesz kroocej żyć crying crying ..... każdy papieros to przeciętnie 7mg sub. smolistych, 7.0 mg nikotyny i 7 mg tlenku węgla w twoich biednych płoockach crying heart

eek ojej... i co ja teraz zrobie... czuje sie dotknieta... crying *wyciaga nastepnego peta*
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 2:47 pm

Azram
Lethiel
xd xd xd
xd xd xd

ty sobie chyba w qlki lecish stare stare stare ciemna strona mocy dziala na mnie tylko w realu 3nodding xp xd
;* xd

xd .. hm..
musze znaleźc lepsza broń :>
heart
i nie stareuj na mnie !!!!!!!! scream xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

opcy

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 2:49 pm

Libido69
Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink
ja nigdzie nie ide.....
chociaz musialbym sie kiedys do dziekanatu przejechac
"obadac sytuacje"

Lethiel
Azram
;* xd

xd .. hm..
heart

povodzenia w poshookivaniach xp czemu nie moge starovac stare xd xd xd

Azram

Lonely Friend

Akiko Tamashii

Libido69
tu nie ma grzecznych dzieci wink xd
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 2:50 pm

Libido69
ja jestem bardzo niegrzeczna i nie śpię biggrin dzisiaj w szkole prawie wywalono dziewczynę ze szkoły przeze mnie xd xd xd

Kimagure-chan

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 2:50 pm

Azram
Lethiel
Azram
;* xd

xd .. hm..
heart

povodzenia w poshookivaniach xp czemu nie moge starovac stare xd xd xd

stare ... xd ...
bo nie lubiu jak tak robisz sad sad sad
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 2:51 pm

Libido69
albo do pracy.
opc przepadl. normalnie przez ponad 3 posty sie nie odezwal eek

racqel

Libido69

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 2:52 pm

Kitty ShadowCat
Libido69
ja jestem bardzo niegrzeczna i nie śpię biggrin dzisiaj w szkole prawie wywalono dziewczynę ze szkoły przeze mnie xd xd xd

ojej.. xd xp
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 2:52 pm

Libido69
Kitty ShadowCat
Libido69

ojej.. xd xp

xd xd xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

opcy

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 2:53 pm

racqel
Libido69
albo do pracy.
opc przepadl. normalnie przez ponad 3 posty sie nie odezwal eek
User Image
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10419 10420 10421 10422 10423 10424 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games