|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:44 pm
Azram Lethiel Libido69 *Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek? O.o .. yay !! jestesmy szczesliwa parką !! xd heart xd Niczego mi nie udovodnish !! scream xd xd xd xd sam sie przyznasz .. :> .. uzyje ciemnej strony mocy xd xd xd heart :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:45 pm
Libido69 *Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek? *zabiera śmierdzącego śmiercionośnego papierocha*niiii.... to zabija.... ni pal tyle.... jeden dziennie ok ale nie 10 crying .... będziesz kroocej żyć crying crying ..... każdy papieros to przeciętnie 7mg sub. smolistych, 7.0 mg nikotyny i 7 mg tlenku węgla w twoich biednych płoockach crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel xd xd xd sam sie przyznasz .. :> .. uzyje ciemnej strony mocy xd xd xd heart :* heart ty sobie chyba w qlki lecish stare stare stare ciemna strona mocy dziala na mnie tylko w realu 3nodding xp xd ;* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:47 pm
Kitty ShadowCat Libido69 *Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek? *zabiera śmierdzącego śmiercionośnego papierocha*niiii.... to zabija.... ni pal tyle.... jeden dziennie ok ale nie 10 crying .... będziesz kroocej żyć crying crying ..... każdy papieros to przeciętnie 7mg sub. smolistych, 7.0 mg nikotyny i 7 mg tlenku węgla w twoich biednych płoockach crying heart eek ojej... i co ja teraz zrobie... czuje sie dotknieta... crying *wyciaga nastepnego peta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:47 pm
Azram Lethiel xd xd xd sam sie przyznasz .. :> .. uzyje ciemnej strony mocy xd xd xd heart :* heart ty sobie chyba w qlki lecish stare stare stare ciemna strona mocy dziala na mnie tylko w realu 3nodding xp xd ;* xd xd .. hm.. musze znaleźc lepsza broń :> heart i nie stareuj na mnie !!!!!!!! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:49 pm
Libido69 Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink ja nigdzie nie ide..... chociaz musialbym sie kiedys do dziekanatu przejechac "obadac sytuacje"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Azram ty sobie chyba w qlki lecish stare stare stare ciemna strona mocy dziala na mnie tylko w realu 3nodding xp xd ;* xd xd .. hm.. musze znaleźc lepsza broń :> heart i nie stareuj na mnie !!!!!!!! scream xd povodzenia w poshookivaniach xp czemu nie moge starovac stare xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink tu nie ma grzecznych dzieci wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:50 pm
Libido69 Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink ja jestem bardzo niegrzeczna i nie śpię biggrin dzisiaj w szkole prawie wywalono dziewczynę ze szkoły przeze mnie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:50 pm
Azram Lethiel Azram ty sobie chyba w qlki lecish stare stare stare ciemna strona mocy dziala na mnie tylko w realu 3nodding xp xd ;* xd xd .. hm.. musze znaleźc lepsza broń :> heart i nie stareuj na mnie !!!!!!!! scream xd povodzenia w poshookivaniach xp czemu nie moge starovac stare xd xd xd stare ... xd ... bo nie lubiu jak tak robisz sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:51 pm
Libido69 Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink albo do pracy. opc przepadl. normalnie przez ponad 3 posty sie nie odezwal eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:52 pm
Kitty ShadowCat Libido69 Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink ja jestem bardzo niegrzeczna i nie śpię biggrin dzisiaj w szkole prawie wywalono dziewczynę ze szkoły przeze mnie xd xd xd ojej.. xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:52 pm
Libido69 Kitty ShadowCat Libido69 Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink ja jestem bardzo niegrzeczna i nie śpię biggrin dzisiaj w szkole prawie wywalono dziewczynę ze szkoły przeze mnie xd xd xd ojej.. xd xp xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:53 pm
racqel Libido69 Hmmm... czy jutro nikt z was nie zamierza rano wybierac sie do szkoly? xd Grzeczne dzieci juz dawno spia wink albo do pracy. opc przepadl. normalnie przez ponad 3 posty sie nie odezwal eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|