|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:37 pm
*Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:37 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat a jakie gry na kompa są najlepsze? wink ..... !!!!!!!!!!!!QuakeWorld!!!!!!!!!!! a o czym to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:38 pm
Azram Lethiel a miales jakies wątpliwości ?? heart :> whee whee whee whee whee whee eee.... sweatdrop neeh xd heart :* ja tesh tesknie xd *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee to wszystko twoja wina !!!!!!! xd scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:38 pm
sweatdrop niucham sie stad... nie mam tu co robić... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:39 pm
Libido69 *Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek? troche tego sie panoszy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:39 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat a jakie gry na kompa są najlepsze? wink ..... !!!!!!!!!!!!QuakeWorld!!!!!!!!!!! a o czym to?  xd xd xd Gdzie to znalazles? W Malym Gosciu Niedzielnym? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:40 pm
Lethiel Azram Lethiel a miales jakies wątpliwości ?? heart :> whee whee whee whee whee whee eee.... sweatdrop neeh xd heart :* ja tesh tesknie xd *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee to wszystko twoja wina !!!!!!! xd scream xd nieprawda bo moja!!!!!!! scream scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:40 pm
opcy Libido69 *Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek? troche tego sie panoszy..... A sa... jakies.. no wiesz... *rozglada sie w okolo i wydmuchuje dymek* jakies parki kobiece? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:41 pm
Lethiel *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee to wszystko twoja wina !!!!!!! xd scream xd przyznaje sie sweatdrop crying sweatdrop ale ciesh sie ze to byl autokar i bylo za doosho osoob zeby inne rzeczy robic twisted xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 xd xd xd Gdzie to znalazles? W Malym Gosciu Niedzielnym? xd nie wiem ale swietne co???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 *Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek? O.o .. yay !! jestesmy szczesliwa parką !! xd heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:42 pm
Libido69 opcy Libido69 *Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek? troche tego sie panoszy..... A sa... jakies.. no wiesz... *rozglada sie w okolo i wydmuchuje dymek* jakies parki kobiece? wink heart nie wiem ja nie zauwazylem.. ale ja ignorantem jestem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:42 pm
opcy Lethiel Azram Lethiel a miales jakies wątpliwości ?? heart :> whee whee whee whee whee whee eee.... sweatdrop neeh xd heart :* ja tesh tesknie xd *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee to wszystko twoja wina !!!!!!! xd scream xd nieprawda bo moja!!!!!!! scream scream scream scream scream nio tak ... jak zwykle.. moglam sie tego po tobie spodziewać !! stare scream .. wstydź sie !!!!! scream xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:43 pm
Lethiel Libido69 *Spoglada na Lethiel i Azrama i zaczyna zapalac nastepnego smierdziucha* Duzo tu macie takich szczesliwych parek? O.o .. yay !! jestesmy szczesliwa parką !! xd heart xd Niczego mi nie udovodnish !! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:43 pm
Azram Lethiel *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee to wszystko twoja wina !!!!!!! xd scream xd przyznaje sie sweatdrop crying sweatdrop ale ciesh sie ze to byl autokar i bylo za doosho osoob zeby inne rzeczy robic twisted xp twisted xd .. jejq jej !! cieshu sie !!! whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|