|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:30 pm
bry bry wshystkim *przytul dla wshystkich chcacych pshytula XD* *staje grzecznie i czeka na nieoczekivany atak xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:31 pm
opcy Libido69 Kitty ShadowCat fajne są gry RPG?? sweatdrop No odpowiedzcie malej, czy fajne sa gry RPG... *zaklada noge na noge* sa dupiate stracilem przez nie wieeele godzin zycia..... wink a jakie gry na kompa są najlepsze? wink ..... gra ktoś w ps2? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:31 pm
Libido69 opcy Libido69 Kitty ShadowCat fajne są gry RPG?? sweatdrop No odpowiedzcie malej, czy fajne sa gry RPG... *zaklada noge na noge* sa dupiate stracilem przez nie wieeele godzin zycia..... wink Ojj.. ja tez.. Nie wiesz moze, Opcus, czy istnieja juz pirackie serwy na World Of Warcraft? nie ma i pewnie dlugo nie bedzie. Blizzard nie da sie zlamac, a ja juz niedlugo bede smigal po Azeroth...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:32 pm
Azram bry bry wshystkim *przytul dla wshystkich chcacych pshytula XD* *staje grzecznie i czeka na nieoczekivany atak xd * :> .... mraaaaaaaaaaaauuuuuuu !!!! twisted heart *bieg* *skok* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuula* heart heart heart whee heart heart heart ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat a jakie gry na kompa są najlepsze? wink ..... !!!!!!!!!!!!QuakeWorld!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel nie ma i pewnie dlugo nie bedzie. Blizzard nie da sie zlamac, a ja juz niedlugo bede smigal po Azeroth... No, no.. ladnie.. to mnie pozostaje stary dobry RO 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:33 pm
ehhh... ja zmykam bo padam jush xp dobranoc wszystkim xd i do jutra blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn ehhh... ja zmykam bo padam jush xp dobranoc wszystkim xd i do jutra blaugh papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Azram bry bry wshystkim *przytul dla wshystkich chcacych pshytula XD* *staje grzecznie i czeka na nieoczekivany atak xd * :> .... mraaaaaaaaaaaauuuuuuu !!!! twisted heart *bieg* *skok* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuula* heart heart heart whee heart heart heart ;* *proobujac zlapac oddech* Kotq Ty sie napravde stesknilas xd xd xd *przytuuuuuuuuuuuuuul* heart blaugh heart :* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:34 pm
Irinn ehhh... ja zmykam bo padam jush xp dobranoc wszystkim xd i do jutra blaugh dobrejnocy........ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn ehhh... ja zmykam bo padam jush xp dobranoc wszystkim xd i do jutra blaugh Czesc, milo bylo poznac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat a jakie gry na kompa są najlepsze? wink ..... !!!!!!!!!!!!QuakeWorld!!!!!!!!!!! Computer games don't affect kids - I mean, if Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:35 pm
Azram Lethiel Azram bry bry wshystkim *przytul dla wshystkich chcacych pshytula XD* *staje grzecznie i czeka na nieoczekivany atak xd * :> .... mraaaaaaaaaaaauuuuuuu !!!! twisted heart *bieg* *skok* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuula* heart heart heart whee heart heart heart ;* *proobujac zlapac oddech* Kotq Ty sie napravde stesknilas xd xd xd *przytuuuuuuuuuuuuuul* heart blaugh heart :* whee a miales jakies wątpliwości ?? heart :> whee whee whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:35 pm
opcy Kitty ShadowCat a jakie gry na kompa są najlepsze? wink ..... !!!!!!!!!!!!QuakeWorld!!!!!!!!!!! a o czym to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:36 pm
Lethiel a miales jakies wątpliwości ?? heart :> whee whee whee whee whee whee eee.... sweatdrop neeh xd heart :* ja tesh tesknie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|