|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:25 pm
Lethiel Irinn pr przynajmniej... grunt to zimna krew xd ech... czasami to naprawde troodne xd .. ale masz racje.. tylko nerwy marnooje xp ... *przytuuuuuuuul* dzieki za wsparcie whee 3nodding blaugh xd alesh prosze bardzo *przytuuuuuuuuul* zawsze do usług blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat fajne są gry RPG?? sweatdrop No odpowiedzcie malej, czy fajne sa gry RPG... *zaklada noge na noge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 opcy Kitty ShadowCat opcy Irinn Opcy jesteś idolem nastolatek xd gratuluje xd no ba..... wink 3nodding opcusiuuu...... whee *robi słodkie oczka* nie pogniewasz się jak założe tw�j fanclub? sweatdrop pod warunkiem ze wszystkie czlonkinie przesla mi zdjecia swoich majtek..... (oczywiszcie na sobie) Wchodze w to 3nodding heart *zapisooje Libido do funclubu* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:26 pm
Irinn Lethiel Irinn pr przynajmniej... grunt to zimna krew xd ech... czasami to naprawde troodne xd .. ale masz racje.. tylko nerwy marnooje xp ... *przytuuuuuuuul* dzieki za wsparcie whee 3nodding blaugh xd alesh prosze bardzo *przytuuuuuuuuul* zawsze do usług blaugh biggrin 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:26 pm
racqel Libido69 racqel hej mloda! starsz sie byc taka mala bicz? nawet jesli to troche ci nie idzie. u malych dziewczynek jak sie obraza to widac, bo sie nie odzywaja, moze warto wrocic to mlodosci co? Hmmm... Zaczynasz mni podniecac, malutki heart wink centralnie: Wal sie. nie mam sily, no juch chyba bede lurkowal od dzis... zawsze sie jakos dziwnie konczy... eek Is.Confuzed="TRUE"; gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:27 pm
opcy Libido69 opcy pod warunkiem ze wszystkie czlonkinie przesla mi zdjecia swoich majtek..... (oczywiszcie na sobie) Wchodze w to 3nodding heart wreszcie jakas rozsadna dziewczyna! biggrin ktora chce ci pokazac majtki xd oj opcy opcy... ty sie nigdy nie zmienisz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Kitty ShadowCat fajne są gry RPG?? sweatdrop No odpowiedzcie malej, czy fajne sa gry RPG... *zaklada noge na noge* *siada obok libido* xd .. *przygląda sie sytuacji* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Libido69 opcy pod warunkiem ze wszystkie czlonkinie przesla mi zdjecia swoich majtek..... (oczywiszcie na sobie) Wchodze w to 3nodding heart wreszcie jakas rozsadna dziewczyna! biggrin noo..... to ..... Libido... jak coś to PM`KA do opcusia... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:28 pm
Libido69 Kitty ShadowCat fajne są gry RPG?? sweatdrop No odpowiedzcie malej, czy fajne sa gry RPG... *zaklada noge na noge* sa dupiate stracilem przez nie wieeele godzin zycia..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:28 pm
Libido69 Kitty ShadowCat fajne są gry RPG?? sweatdrop No odpowiedzcie malej, czy fajne sa gry RPG... *zaklada noge na noge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:29 pm
Irinn opcy Libido69 opcy pod warunkiem ze wszystkie czlonkinie przesla mi zdjecia swoich majtek..... (oczywiszcie na sobie) Wchodze w to 3nodding heart wreszcie jakas rozsadna dziewczyna! biggrin ktora chce ci pokazac majtki xd oj opcy opcy... ty sie nigdy nie zmienisz xp i chyba o to chodzi...... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:29 pm
opcy Libido69 Kitty ShadowCat fajne są gry RPG?? sweatdrop No odpowiedzcie malej, czy fajne sa gry RPG... *zaklada noge na noge* sa dupiate stracilem przez nie wieeele godzin zycia..... wink ale niezwykle wciagajace blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:30 pm
opcy Libido69 Kitty ShadowCat fajne są gry RPG?? sweatdrop No odpowiedzcie malej, czy fajne sa gry RPG... *zaklada noge na noge* sa dupiate stracilem przez nie wieeele godzin zycia..... wink Ojj.. ja tez.. Nie wiesz moze, Opcus, czy istnieja juz pirackie serwy na World Of Warcraft?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Irinn opcy Libido69 opcy pod warunkiem ze wszystkie czlonkinie przesla mi zdjecia swoich majtek..... (oczywiszcie na sobie) Wchodze w to 3nodding heart wreszcie jakas rozsadna dziewczyna! biggrin ktora chce ci pokazac majtki xd oj opcy opcy... ty sie nigdy nie zmienisz xp i chyba o to chodzi...... smile chyba tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 opcy Libido69 Kitty ShadowCat fajne są gry RPG?? sweatdrop No odpowiedzcie malej, czy fajne sa gry RPG... *zaklada noge na noge* sa dupiate stracilem przez nie wieeele godzin zycia..... wink Ojj.. ja tez.. Nie wiesz moze, Opcus, czy istnieja juz pirackie serwy na World Of Warcraft? z tego co wiem to nie........ przynajmniej na razie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|